60

Анонимен

преди 10 години

Кога пък и ти стана някой , че взе да даваш оценките? Кой беше , че не ти запомних името?

59

Dinosaurus

преди 10 години

БСП не се съмнява: Доган/Местан са техни лидери а също и на цяла България!БСП не се съмнява: Серго нацелува Местан пред 70 000 души!БСП не се съмнява: Местан е тук, ДПС и без това управлява еднолично, кво значение има, че Серго ще им е лидер от Брюксел? Местан е актуален!БСП не се съмнява: Волен е лидер на Атака и каквото каже, това става, за това му плащат! Ако иска ги подкрепя, ако не ще - не!БСП не се съмняваше, че политиката "Бойко е виновен за всичко" е успешна...ама кво стана?БСП-ДПС

58

Анонимен

преди 10 години

Цла година викаха съсела да се маха сега пък защо се маха ние от герб не искаме да се маха абе изобщо щура работа

57

очевадно е Лидер

преди 10 години

Щом ПГ на ГЕРБ се обиди заради поредното злословене по адрес на Генерала

56

Анонимен

преди 10 години

Браво на ГЕРБ!По добре е кандидата за Брюксел да остане тук и да носи последствията на безобразията които натвори!

55

dido

преди 10 години

Съсселчо любими защо ни изоставяш ? Мили бати Серго защо бягаш ? Ти и твоята любима като два призрака бели ,току виж в мрежите си и Европа уплели !

54

кака Сийка

преди 10 години

А пък тия все гледат у канчето на другите! Те тоя така,те оня онака! Абе,ей,аланкоолу, вижте се самите вие,бре! Докъде ни докарахте с вашата " честност" и с вашата поведенческа линия ?!При г-н Борисов депутатите не гласуват "по заповед на щуката " както е ставало и става при вас,а по собствено мнение! Е-е-е,много станахте от БСП дето само раздавате акъл а не работите на "ползу роду"! Вашите арогантност,нахалство и безочие нямат граници! Ако все още е останало нещо човешко у вас - засрамете се!

53

12

преди 10 години

,,Борисов лидер ли е на ГЕРБ?" пита Мерджанооглу .Аз питам :Станишко мъж ли е на жена си или обратното?

52

Мохамед

преди 10 години

Хайде следващия евреин начело на БСП - Мерджанов

51

Анонимен

преди 10 години

nee detska gradina triabva da moje da se krade kato teb ,nali imash opita kolko godini veche porasnal si v tia dalaveri,prisposobiavate se kato karleji .

50

Анонимен

преди 10 години

Това заяждане е достойно за петгодишен юнак от детската градина. Двете партии са политически опоненти. Политическата борба между тях достигна такива гротесктни размери, че практически за съжаление всякакъв вид кооперация между тях е невъзможна. За радост на ДПС.

49

eeha

преди 10 години

Прибира се Сергей Станишев от коктейл в Руското посолство много пиян, в антрето го посреща Моника :- Нещо трябва ли ти?- Давай легена, че ще драйфам...Моника тича до банята и се връща с легена:- Ето ти!- Не ми трябва вече. Смених си концепцията - *** се...

48

eeha

преди 10 години

А те да се начудят Съсела на какво е лидер напред?!

47

Анонимен

преди 10 години

Задължение на управляващите е да осигурят 121 депутата ,които да подкрепят правителството и да има кворум в Народното събрание. Когато трябва наш човек да го назначим на висок пост, има кворум, ама когато трябва да го уволним - няма ?

46

Прост

преди 10 години

Много хубаво ще ми стане на душицата, СерГея да не успее да влезе в ЕП, заради това. Да остане в БГ и после да гледам погребението на политическият труп.

45

Ели

преди 10 години

Единствено съжалявам, че няма механизъм, който да остави тук този "достоен човек". Да види как и неговата партия не го иска.

44

АБВ

преди 10 години

Мерджанов, никакви важни закони не са блокирани.Блокирано е само твоето мислене в годините, когато беше много активен член на комсомола в Елхово. Махнете се и ти и твоите съпартийци от политическият живот на страната ни за да живне поне малко този народ. Относно ГЕРБ - не се притеснявай, дали депутатите от ГЕРБ ще подкрепят Борисов. Притеснявай се как ще освободите Станишев. Да не вземе да му се размине ЕП. Сидеров май иска много пари, а?????

43

Анонимен

преди 10 години

Този рептилий от снимката какъв е, кадър на БСП? Майкооу

42

Долу БСП

преди 10 години

Червени бокуци! Вашият край идва с бавни стъпки и бял чаршаф!

41

Анонимен

преди 10 години

А избягалият Станишев на кого е лидер?