14

Gardeva

преди 9 години

Това е чиста провокация от страна на Делян Пеевски. Той предизвика този срив в КТБ чрез своите медии. Повече от ясно е всичко това което се случва до момента, че е поръчка на едрогабаритното момче, за да предизвика едва ли не фалит на Корпоративна банка. Е, не успя, защото банката е под финансов надзор в момента.

13

Tiago

преди 9 години

Проблемите на КТБ не бяха вътрешни, нито финансови. Проблемите си бяха чиста медийна атака от страна на Пеевски, който уплаши хората, че КТБ едва ли не фалира и всички се юрнаха да си теглят депозитите. КТБ винаги е била финансово стабилна банка, и ще продължава да бъде занапред, така че хората могат да са спокойни за парите, които държат на влог там.

12

майски дъжд

преди 9 години

Аз искам да знам кой предизвика това разклащане в ктб? И да не беше ктб, която и да е друга банка, нямаше да издържи на подобна атака, затова е редно да разберем кой я създаде?

11

macintosh

преди 9 години

Медиите много спекулират във връзка със случая ктб. Ничии пари няма да се изгубят, бъдете спокойно, нито тези на фирмите, нито на хората.

10

bezpartien

преди 9 години

Малко пари са това, така че железницата ще се оправи по някакъв начин докато падне надзора.

9

teritorialno_podelen

преди 9 години

Много ясно, че няма проблеми!

8

Black Widow

преди 9 години

Важното е, че парите н ахората с агарантирани! КТБ ще си стъпи на краката и скоро сама ще може да си провежда тези преводи - няма по-важно от това, че парите на хората са гарантирани.

7

todor

преди 9 години

То е нормално да няма проблеми :)

6

bili hlapeto

преди 9 години

Много ясно, че няма да има, не е толкова зле положението !

5

Лозанова

преди 9 години

По принцип всеки трябва да си направи нова сметка или парите на хората да се превеждат чрез друга банка и няма да има проблеми, а съвсем скоро банката ще заработи .

4

Кико

преди 9 години

До 5Моята теза!? Моята теза е, че по-успешно правителство от това на ГЕРБ - заедно със служебното след него не сме имали. Но моята теза не те вълнува. Ти се радваш, че бат Боко е простоват и е "прос", щото всичко ти е наред и не ядеш "асвалт". Прав ли съм?

3

Кико

преди 9 години

До 2Да, добре, че дойде служебното правителство, че да се случи това с умните хора. :) Ама ти май-толкова назад не помниш. Работиш тролец отскоро, политиката не те вълнува, па камо ли ланшната...

2

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че няма. Апропо след колко дни бдж ще остане без вагони.

1

Анонимен

преди 9 години

Щом *** го казва значи има сериозен проблем!!! За справка се обърнете към Хамстера и Олигархски каквото кажат винаги става обратното!!!!