17

ognyanz

преди 10 години

Тези т.н. реформатори, ако се залепят за ГЕРБ, Бойко Борисов ще ги използва, както направи с Атака и РЗС на Яне Янев, и сетне никой няма да го е грижа за тях.

16

Анонимен

преди 10 години

Щом отивате с мутрите ,разбойниците и олигарсите от Герб не ви познавам и не сте никакво реформатори а ставате мутри като тях Чаоо

15

П.Петров

преди 10 години

За мен Реформаторския блок е единствената политическа организация, за която има някакъв смисъл да се гласува.

14

Анонимен

преди 10 години

Групирани около Кунева ще стигнат до под кривата круша. Десните бяха сила през 1996-1997 г. После организацията им бе успешно унищожена знаете от кого.Явно в България ще има нормални десни в политическия спектър тогава, когато това се случи по нормален, естествен път. Сега засега нито десните ни са десни, нито левите са леви!

13

edno

преди 10 години

parvo referendumite - *za majoritarni izbori v bg,* za izlizane na bg ot eu i natoposle izborite.

12

социолог

преди 10 години

Абе тези с техните 6 % къде са тръгнали.Всеки ден трябва да палят свещи,че имаше ниска избирателна активност,защото при висока са аут.От 5 партии се събрали, едва докараха процента и акъл дават.Прогнозирам на предсрочните избори 3% максимум.

11

Анонимен

преди 10 години

докога ще лъскате на Бойко басуна бе предатели никой няма да гласува за вас вие предадохте синята идея

10

Анонимен

преди 10 години

ИМА ЛИ ОЩЕ ЛУДИИ КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ

9

анонимен

преди 10 години

Много борци за власт,много нещо се навъдиха.Борисов си искал държавата сякаш му е бащиния и с нея може да си прави каквото си иска,тия ги изритаха на последните избори,ама искат да станат лепенка на Борисов само и само да се ображат мъничко от властта/Не се надявайте че тая мутра ща им итпусне нещо много/.Въобще кандидати за власт дал господ,могат ли не могат ли няма значение власт им дай.Ще се пробват пак на нашия гръб,но народа търпелив.

8

ни съ знай

преди 10 години

След предсрочните избори вероятно ще бъде изгубена и субсидията на Кунева,така че да внимават много тези псевдореформатори.

7

Божо

преди 10 години

В държава, в която станишев е ляв, бареков е дясно-ляв, Борисов е десен, сидеров е националист, доган е либерал, е много трудно да си НОРМАЛЕН ПОЛИТИК !!! УСПЕХ !!!!

6

еврйверкйгевргверг

преди 10 години

Тез ни съ у ред! Кой ли им обръща внимание?

5

Анонимен

преди 10 години

Спрягане на глагола,лъскам ***.

4

Анонимен

преди 10 години

Тез се взеха много насериозно . Пак ламтят за власт. Да не бързат толкова с изборите ....щото ще се о.....рат.Надяват се на коолация с ГЕРБ,но да не забравят,че ББ е от хората,които ги гони амнезия , когато някой вече не им е необходим. Но и ГЕРБ ще се о.....рат на изборите, така че ще бъдат квит

3

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 10 години

И ние!!ОСТАВКА!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!ОСТАВКА!!

2

Божо

преди 10 години

Единствените нормални хора в политиката. УСПЕХ !!! УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ !!!

1

Hitar Petar

преди 10 години

Кои бяха тия ? ааа, ония с 4-те процента от 20% гласували.... Я да си затварят джуките !