39

Циганин

преди 9 години

А ако Дуковска вземе и напише кой е най-депресирания град в Америката ТО Е ОБЕКТИВНА ЖУРНАЛИСТКА - а тъй ..... ?!

38

Йово

преди 9 години

До американецКато студент ходих за малко на бригада в тази държава САЩ. Такава мизерия и смрад както експлоатиране на човешкия труд за няколко $. Да Русия като архитектура е близка до Българската но Архитектурата на един град не храни човека. Много се говори колко са били зле руснаците но по улиците там трудно ше видиш просяци докато в САЩ това е нещо естествено. Ако това е американския начин на живот да си го държат зад океана.

37

Йово

преди 9 години

До АнонименНа запад работят защото не им трябва работни визи и тонове други разрешения които иска Русия за да се работи на нейна територия. И като е било толкова зле по времето на СИВ защо българите работеха в СССР и СИВ (Над 300 000 работника) а не в ЕИО и САЩ?

36

1

преди 9 години

Тъй като руснаци бягат от Русия и идват да живеят в България,българските руснаци да пратим завинаги в град,като този.

35

един българин

преди 9 години

Пропуснах да отбележа, че предишният ми коментар беше към "американец" (номер 38).

34

един българин

преди 9 години

Айде, айде, по-полека! Бил съм в Ню Мексико в много градове. Говориш като платен комунист-русофил.Ако щеш ми вярвай, но съм бил и в Албъкърки, и в Санта Фе, и в Галъп съм бил за малко, на екскурзия до Аризона. Забрави да споменеш че е бъкано с мексикански ресторанти, а обслужването е божествено! Едни усмихнати лелки мексиканки хвърчат по масите и се грижат за клиентите все едно са им собствени деца! А мизерия че има, има. Все пак е "глуха провинция" пълна с мексикански бандидос.

33

американец

преди 9 години

До Йовобраво пич, спах една вечер в Бейкърсфийлд.....едвам се дишаше , наоколо пейзажа е като в центъра на огромен завод......цялата Калифорния от ЕЛЕЙ до почти Сан Хосе е жълта от липсата на вода , фермите са затворени, табели забучени във всяка нива, че няма продукция защото има суша.....какво знаят хората- нищо. Мислят си че в САЩ си ударил тотото.....да ама черното..........ние в сравнение с тях имаме на малка територия уникална природа. Ционистите го знаят и за това ще ни изгонят

32

Някой

преди 9 години

Предлагам Станишев и Орешарски за кмет и зам. кмет в Норилск, Йовчев за шеф на местното МВР, Пеевски за вестникар, Бареков за шеф на местния театър, Цв. Василев за банкер, а Сидеров за шеф на Човешки ресурси във фабриката за тежки метали! Те всички имат големи авоари от рубли, обичат СССР и ще се чувстват като у дома си!

31

Анонимен

преди 9 години

тоя град е по подреден от 99.9% от българските градове

30

Анонимен

преди 9 години

На снимките не изглежда зле, за разлика от 90% от България, където само 100 годишните масивни сгради в някои градове стават за нещо.

29

американец

преди 9 години

в прехваления САЩ има такива градове в изобилие.........изоставени и от Бога и от дявола. Например минете през Ел Пасо и изобщо около границата с Мексико. Щата Ню Мексико например. Такава мизерия аз поне в БГ не съм виждал, ако искайте вярвайте. Така че тия смешни пропаганди на некой друг............айде у лево нещастници

28

Йово

преди 9 години

Пропагандата е огромно нещо, гледайки сградете са доста по поддържани от градове като Перник на примерно, да не би в индустриалйите райони на САЩ да е по добре, един от най мръсните градове в светът е Бейкърсфилд независимо, че се отделят милиарди $ по програми за озеленяване и профилактика. Мръсната индустрия прави Бейкърсфилд мръсен град. Да не забравяме и Питсбърг. Но западната пропаганда за това мълчи.

27

Анонимен

преди 9 години

Хайде рубладжии емигрирайте в най-хубавия град в русия

26

Анонимен

преди 9 години

През комунизма българите коити работеха в Русия защо им се плащаше долари а не рубли.Ха, ха, ха, вица на седмицата

25

Анонимен

преди 9 години

В последните дни бяха утихнали преди да избухнат, но съм забелязал че в днес.бегето, покрай статии за Путин, задължително в пакет излизат и няколко статии с депресиращи снимки от някой руски индустриален град или снимки от СССР. Доста аматьорско е това, което се опитвате да направите.

24

Анонимен

преди 9 години

През комунизма българите коити работеха в Русия защо им се плащаше долари а не рубли.

23

rusnak

преди 9 години

Поне е цветно:))

22

Пък

преди 9 години

в наше село дойдоха да живеят двама руснаци със съпругите си.Eдиния е професор от Санкт Петербург,със съпруга художничка.Двете им дъщери живеят в Лондон,а сина им някъде в САЩ.Втория прави ремонт на вилата и ще се установява и той в България.

21

Анонимен

преди 9 години

"Количеството на серен диоксид във въздуха е толкова високо, че няма растителност в радиус от около 20 мили, освен редки плодове или гъби, които растат при висока токсичност."...хахаха тук елементарната пропаганда направо ме уби! А знаят ли авторите на тая помия какво е безслесна тундра? Сигурно сега ще кажете, че Путин е принудил хората да работят там, а който откаже бива изяждан..хаха

20

Анонимен

преди 9 години

В сибир улиците нямат лапи