59

до 64

преди 9 години

Мозък промит, знаеш ли коя е държавата в света на второ място по брой на имигранти - нека ти подскажа - Русия, от която като прочетеш нашите медии ще разбереш, че всички бягали

58

vk

преди 9 години

Ми то като в Перник :D

57

Иван

преди 9 години

Сигурно трябва да се радвам и че не живея в Припят? Така ли се опитват да ни въодушевяват в най-бедната страна в Европа и Балканите (дори след Албания) ?

56

tt

преди 9 години

Не отклоняваите вниманието на обикновенния българин с промиване на мозъка му.Значи тои в България е по зле и от Дантевият ад.А В Норилск е цвете.Работа,отопление и ток на безценица.Хеи журналисти,не изпълняваите поръчки.

55

Анонимен

преди 9 години

Гледам тука някакви спорове къде е по-депресиращо - в САЩ или Русия. Ами дайте да видим къде е наплива от емигранти. Едва ли е толкова сложно да се разбере.

54

Русофоб

преди 9 години

Ето едно райско кътче за русофилите. :)))ПП Ние ще се скапваме в Маями, където един ваш съратник писа, че няма никаква индустрия и е за оплакване. :(((

53

Статистик

преди 9 години

Ясно! Разбрахме за някакво пробито градче над полярния кръг- Норилск. А, сега да ни информирате, не за замърсените ами направо изоставени градове в САЩ? Например за Centralia в Пенсилвания, или бившата СТОЛИЦА на Алабама- град Кохаба? Търмонд, Конекот...Ами за Детройт, който през 60-те е с население от 1,9 милиона а сега населението е паднало под 700 хиляди? С тези темпове след 20 години ще имаме ИЗОСТАВЕН МИЛИОНЕН ГРАД! Това е възможно само в страната на неограничената гнусотия-САЩ!

52

Анонимен

преди 9 години

Ми те поне малко цветни,не като нашите сиви и утрепани.Присмяла хърба на щърба.Ама поне народа да ни е задружен че аман от алчни политици

51

Анонимен

преди 9 години

Да спрат да добиват полезни изкопаеми за да не се депресират. Да оставят на щатите да добиват такива неща, понеже там не се депресират. На щатите индустриалните селища са суперлукс и работниците живеят да 120 години. Нал тъй Дуковска ?

50

Анонимен

преди 9 години

Викате освобождават се разни елементи във въздуха и си стоят над града понеже както изглежда според Дуковска няма движение на въздушни маси и нищо не се премества.А понеже има толкова много серен диоксид във въздуха, то няма растения, но народа някак си оцелява.

49

Анонимен

преди 9 години

В Канада дървосекачите работят за мизерни надници най-опасната работа в света и умират на 40 години средно. В САЩ по време на златната треска са се избивали един други заради златото и кражбите. Всяка работа има рискове.

48

soulburner

преди 9 години

Но НЕ бутат собственните си управници.

47

soulburner

преди 9 години

Неспирна пропаганда. Кауни, такива индустриални градове има навякьде - в САЩ, Китай, Канада и дори ЕС. САЩ е най-големия замьрсител на планетата, следван от Китай, но те (Китай) работят здраво за редуцирането на вредни частици, като до момента имат резултати по-добри дори и от ЕС. А САЩ с купищата им "природозащитни" организации само ручат срещу останалите големи замьрсители, но бутат собственните си управници.

46

БКП

преди 9 години

До Йово--42 ;Че *** ако пускаха да се работи в ЕС и САЩ кой щеше да остане тук.Освен това то нямаше да е комунизъм.

45

БКП

преди 9 години

До американец--38 ;Ами какъв го държиш там? Отивай в рая на земята --любимата ти Русия.

44

Соф

преди 9 години

До ATAKA - POBEDAАтака - национални предатели. Абсолютно равностойни на ДПС (те дори си гласуват заедно)

43

ATAKA - POBEDA

преди 9 години

V Neu Yuork da ne e po hubavo. Rusia - pobeda, Ataka - pobeda!

42

един българин

преди 9 години

До: номер 42Човече, ти или си болен или си луд, ама честно! Не се шегувам!На колко годинки си момченце? Дядо ти да не е бил член на БКП?Ти знаеш ли какво беше тогава бе детенце???Баща ми замина да работи за "великия" Съветски Съюз, защото му отказаха за Куба!Ти знаеш ли, че за да заминеш за Куба се искаха връзки с поне пет партийни секретари, само защото е близо до САЩ и робите могат да избягат?Ти знаеш ли, че на село живях на 16 километра от сръбската граница и никога не съм бил там?

И кой е решил, че хората там са депресирани? Депресиран може да си, ако нямаш с какво да нахраниш детето си, мръзнеш и мизерстваш, въпреки, че бачкаш като луд. А възрастната ти майка са я изнасилили и заклали за 5 лв - като в "цветущата" от демокрация България.

40

Дядо Петър

преди 9 години

До 32: Това не бяха долари, а "конвертируеми" рубли.С които можеха да си купят без ред и чакане Москвич или Жигула, а не нормална кола.А на заблудените проруски *** препоръчвам да отидат да поживеят два-три месеца в провинциална Русия и след това да се изказват по въпроса.