40

Циганин

преди 10 години

И със 10-*** по-малко не е фатално, квартала деца много и нови ще си направим.Ние го можем за разлика на Българите, имаме голямо КПД в това производство.Не ни трябва и да сме много умни, стигани да можем да ограбваме Българите, а в това нямаме равни.Да живее *** на България.След това ние ще станем расисти, каквито сега са Българите.Дерзайте братя РОМИ малко остана.

39

Стига идиотия!

преди 10 години

Жалко за загиналите, но наистина трябва да се направи нещо. Нека веднъж завинаги политиците престанат да гледат на *** население само като на електорат и да започнат да изискват и от тях спазване на всички наши закони! Както за тях, така и за българите-повече никакви незаконни строежи! Сурови санкции и страх, няма друг начин при сегашната страшна неразбория и пълна липса на отговорност в държавата. След като са подавани сигнали и общината не е действала адекватно-съд и матер. отговорност!

38

123

преди 10 години

Някой някога ще кажу ли истината такава каквато е-българи си отглеждаме паразитни ТЪРТЕИ - ***.Те НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ - ТЕ ИСКАТ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ГИ ХРАНТУТИМ ОТ МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, КОИТО ПОЛУЧАВАМЕ. нИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ ДА ПОКАЖАТ ЛИЦАТА ИМ.нО ВСЕ ИЗВЕСТНО Е , ЧЕ ПОСТРОЙКИТЕ ИМ СА НЕЗАКОННИ, А СЕГА ЩЕ ГИ ОБЕЗЩИТЯВАМЕ ПАК ОТ НАШИТЕ ПАРИ. мНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАК ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ. А всички правителства ги къктак; време е НИЕ БАЛГАРИТЕ САМИ ДА ГИ ВКАРАМЕ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.

37

Roki

преди 10 години

Ima niama 3 umreli,drugoto sa ***

36

отговор

преди 10 години

До ВъпросНЕ

35

Въпрос

преди 10 години

Някой ще потърси ли сметка от *** за незаконните строежи, довели до бедствието?

34

Анонимен

преди 10 години

Българите знаят добре защо не искат ***. *** днес прекарват живота си от труда на българите.Раждането на деца при тях е професия за доходи, пари взети работещия българин

33

Out

преди 10 години

Tezi koito vse Ciganostvat, ogledaite se koi vi upravlqva. Te sa BYLGARI ... a dyrjavata si zagiva zaradi tqh.

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 24ХАПЧЕНЦАТА

31

Анонимен

преди 10 години

Бог да прости детето, то не е виновно, че се е родило като част от този незачитащ никакви закони етнос. Дано поне братчето да е живо и да си намери някъде.

30

прокурор-пенсионер

преди 10 години

"Нечувано е прокуратура да удари банков надзор!" Това се случи тези дни под ръководството на БСП-ДПС-ДС чрез Пеевски. Нечувано е за нормална Прокуратура, но не и за Цацаратурата! Граждански арест за престъпниците Цацаров и Б. Сарафов!Сега и веднага! Престъпните партии пак искат да се повтори 1997 г. когато ограбиха спестяванията на народа. Това са ***, а не хора.

29

РАСИСТ

преди 10 години

До Анонимен 29Циганите с тяхно поведение в последните 25 години ни докараха до расизъм! Съжалявам, но не мога да ги понасям, гнус ме е да ги слушам как говорят, как викат по улиците, градския транспорт, болниците и къде ли не...Ако е *** да мре, хич не го жали!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Няма значение дали е *** или българче.Дете на 3 години е!За 3 години живот няма как да е направило нещо лошо.Спрете със злобните си коментари

27

VALIANT

преди 10 години

Как да пращам SMS или някаква друга форма на помощи като знам къде отиват тези средства? В *** (на галено роми). Имам възможности, но стотинка няма да дам докато им гледам скапаните физиономии по телевизиите и слушам простия им начин на изразяване. Все нещо искат, все имали нужда, ама не знаят какво е застраховка, камо ли здравни осигуровки!Помощи? За какво? Да си възстановят незаконните бърлоги, вместо държавата да ги осъди и набута там където им е местото.

26

Анонимен

преди 10 години

Бах мамму , по тия новини само *** дават. Вече не останаха българи за интервюта.

25

политолог

преди 10 години

Винаги когато БСП са на власт почват бедствия, фалиране на банки , убийства , грабежи и всичко гадно каквото се сетите. Как не се спряха тези хора та да се умири Държавата. За власт и пари и майка си продават.

24

joro

преди 10 години

ако тези незакони къщи/бараки/които *** са построили,бяха на българи.сега всичките щяха да бъдат подведени под съдебна отговорност,и съдени за незаконо строителство,и затлачване на дерето,повярваите ми така щеше да стане ! не само че нямаше да получат помощи ами щяха да идат в затвора.

23

Анонимен

преди 10 години

тука отиваме на принципа не е важно на мен да ми е добре важно е на вуте да му е зле .Демек аз сам от София кво ми дреме за тия селяни от морето няма такъв народ ***

22

Анонимен

преди 10 години

Така-до хуманистите-НЯМА ДА ПРАТЯ SMS!!!Имам 2 мои роднини,убити по най-зверски начин от миризливите животни!!Бабата на детето е на 30!!!!Причината за трагедията са същите тези....... с техните коптори и сега същите тези ........се редят по 5 пъти на опашка за помощи и са принудили помагачите да ходят по адреси,защото лъжата и крадат,ОТНОВО!

21

Анонимен

преди 10 години

Атакистииииии на строй растворете буски наточих двайсет сантиметровия почвам да поря :-):-):-)