16

до ИСТ

преди 9 години

Ами снимката е от архива, кой знае кога е снимана...

15

маймун дере

преди 9 години

Чете ви човек и вижда,че акъла в главите ви не идва и не идва.Все блеете,че виновни за това положение според едни, са БСП и ДПС,според други *** и партията му,според трети "Атака"...и всеки си има някаква партия,която според него ако управлява,ще потече мед и масло.Не ви увряха главите,че работата е в партийно-олигархичната система,а не в отделните партии.Те само изпълняват предписаното от нея и за нея няма никакво значение,коя ще е на власт.Важното е да има главочи,като вас.Е,има предостатъ

14

анонимен

преди 9 години

Все още има шансове за добра реколта , но сбъднат ли се прогнозите за мощни бури през следвщата седмица , пшеницата най-вероятно ще полегне напълно , няма как да издържи такива количества дъжд.

13

ИСТ

преди 9 години

25 % от реколтата е съсипана а министъра в оставка се е ухилил като тиква на плет.

12

ТуТМаник

преди 9 години

До 13Ситуацията с банките май изобщо не е това , което на нас НЕ НИ И СЕ ИСКА да БЪДЕ , така че да изчакаме да видим . За това дори аз лично ми гръмва главата като се опитам да го осмисля , тъй че смятам по-добре да видим за какво иде реч , преди да всяваме паника - не е толкова просто колкото първоначално изглежда

11

ТуТМаник

преди 9 години

Те над 10,000 декара БЕХА с между 20% и 80% ЗАГУБИ още преди повече от 10 ДЕНА както писаха във ФИКУС , ама ТУК такава публикация НЕ Е И ПОМИРИСАЛА БЯЛ СВЯТ

10

Анонимен

преди 9 години

Дянков и Милен Велчев вече са ясни - идат на бял кон.Друго некое благородно юпи,дето случайно е било финмин и дете на БКП-ска номенклатура?

9

бай Кольо

преди 9 години

Сега вече имат причина да увеличат цената на хляба...

8

Анонимен

преди 9 години

Мозъците ви са засегнати , но не от потопа!

7

Анонимен

преди 9 години

Тройната коалиция провали и жътвата.....И природата е срещу тях !

6

ля ля

преди 9 години

тоя селянин преди дни заяви че няма да има засегната реколта заради валежите в страната! кой знае колко още щети спестяват! лъжци гнусни....

5

Анонимен

преди 9 години

Пак политически глупост, 25% загуби нямало да се отразят на зърнения баланс? Т.е. ние и сега изнасяме хубавото зърно, а внасяме радио активно зърно от Украйна (Препяк)!!!*** политически толупи!

4

политолог

преди 9 години

В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.

3

Анонимен

преди 9 години

Който се върже на дпс и техните българи еничари, ще му изгори душицата. Прасчо и компания са като прокажени. Сеат чума навсякъде. Спирам да пуша български цигари. Това мога днес, това правя.

2

данъкоплатец

преди 9 години

Е не съм съгласен да ми се дават парите от данъците на разни наредени комунисти, държащи добруджа и каращи мерцедеси, изнудващи държавата редовно за субсидий и привилегий, а на всичко отгоре в магазина брашното не е българско. И да не забравяме в този бизнес заетост няма, една шепа хора обират субсидий и помомощи и това е-обир на данъците ми!

1

Анонимен

преди 9 години

Ще ядем пасти!