11

Анонимен

преди 10 години

На 18 цапаш гащите на сън, а на 35 се дървиш от полъх на вятъра...най-общо казано. Тва е от моя житейски опит.

10

Sameca

преди 10 години

Само едно ще напиша ....Мъжете са най-сексуални на 18, а жените на 28 години. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, КАТО БЯХ НА 18 МИ СЕ Е...ШЕ, СЕГА СЪМ НА 39 г. НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ ПО ДВА ТРИ ПЪТИ НА ДЕН, ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА ТАКАВА ЖЕНА!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Щастливи са жените с малки ръце и мъжете с големи ръце.

8

Анонимен

преди 10 години

Затова пък жените с малко краче са тесни пи4оци.

7

Форест Гъмп

преди 10 години

Сметки с пениса на мъжа не се плащат . Никъде по магазините не ме питат колко е голям на мъжа ми, искат пари . А нямаш ли пари си мишка и се стискаш .Имало жени дето търсели големи и като им мине мерака се чудят какво да измислят за да се разделят с мъжа си . Имаш ли голям винаги изневеряваш на жена си, всички говорят каква нещастница си и пари не виждаш, защото отиват по младите уличници .Търсете умен, богат и да Ви обича като човек, за да направите стабилно семейство .

6

Анонимен

преди 10 години

МОЖЕ ДА Е ДЪЛЪГ АМА КАТО Е ТЪНЪК И МЕК НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШИ. ДЕБЕЛИЯТ И ТВЪРДИЯТ Е НАЙ ДОБРИЯТ ПА МАКАР И ДА Е САМО 15 СМ.

5

Сандо

преди 10 години

абе има разни мъже носят 38 номер обувки, квото и да пишеш марче, определено тия го търсят по-дълго в гащите от останалите

4

varg

преди 10 години

Аз пък мислех,че големият нос показва дали човек има голям ***.

3

Мари

преди 10 години

А бе,какви са тези глупости???Май се чудите как да си запълвате времето!

2

До 8

преди 10 години

Значи, ти ни съветваш да не вярваме на това, което се твърди в статията?В такъв случай, юруш след мъжете с големи ръце, носове и стъпала! :)(А сега ще видим колко ще са на брой възмутените лелки, които ще ми сложат минуси!)

1

Анонимен

преди 10 години

Прави ли ви впечатление, че всичко в статията е лъжа. От обувките, до хормоните и калориите. И не просто лъжа за да се забавлявате, а да сте дезинформирани. Чичо Сам ви иска оглупяли.