54

Анонимен

преди 9 години

То *** трябва да е човек, за да не види каква е причината за трагедията. Защо минали години не е било така при предишния им кмет, да не би валежите да са били по-малко на кв.м или по поръчка.

53

АНТИМУТРА

преди 9 години

Непочистени дерета са причина за наводнението във Варна!!!ДОБРО УТРО!!!!И НЕ САМО ТОВА АМИ И КАНАЛА ОТВОДНИТЕЛНИЯ НЕ Е БИЛ НАПРАВЕН ДОКРАЙ ТА Е СПИРАЛ НА ЕДНО МЯСТО А ПОСЛЕ ПО УЛИЦАТА!!!

52

Анонимен

преди 9 години

Варненци си изгониха предишния кмет, сега реват. Не харесваха предишния, бил лош, този и той нищо не правел. Угодия няма. Няма кой да им почисти града, марсианците още пътуват.

51

darcas

преди 9 години

ХАРП ли е виновен за непочистените дерета, незаконното строителство, некадърните връзкарчета в 112, липсата на всякаква координация, подготовка и екипировка на службите???

50

Анонимен

преди 9 години

И сега кой е виновен?Дъжда нали?Мангалия-държавата на неограничените възможности в която никой никога за нищо не е винован, мутро-съда цял ден си чопли в миризливия нос *** заплати, пари, бонуси и не върши работа за 5 пари.

49

Анонимен

преди 9 години

Целта на сатанинско-ционистките владетели на севат САЩ и Израел, подпомагани в България от българоубийците от ГЕРБ е бавно и методично да унищожт българския народ и след това да завземат територията му.Четете Планът РАН-ЪТ - там е описано всичко !

48

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

47

Анонимен

преди 9 години

loshoto e 4e kato po4ne da se 4isti triabva vsi4ki giayri da vi is4isti do krak ,4e 4ak togava shte se po4isti balgaria.

46

pe6o

преди 9 години

Tova e na4aloto na Kraq

45

Анонимен

преди 9 години

Така дейстав амереканската система ХАРП - ще има и още.Това е само началото.Мутрьо Банкянски не случайно ходи на инструктаж в САЩ, а преди него и Затворника Цветанов.

44

Животът е нечестен

преди 9 години

Нормално лято няма да имат пострадалите и загиналите, за жалост...

43

доброжелател

преди 9 години

Ей това е много честа причина за наводненията!!Непочистени дерета,водни корита,канализации и т.н.!!Споко братя и сестри българи-и по света става така-наши съседи заминаха за Израел-там разправят е така-лятото топло и горещо,всичко се запълва с прах и мръсотия,а зимата кат завалят дъждовете леле-мале!!В Италия съм виждал нещо много умно и полезно-мрежа потопена в реката,кат се напълни с *** се вдига и всичко събрано в нея се изхвъля.Елементарно,Уотсън!!

42

da da ama ne

преди 9 години

tezi anomalii sa posledstvie ot samoletite seeshti himii za sazdavane na oblaci sreshtu globalnoto zatopliane

41

анонимен

преди 9 години

От сутринта гледам театър,жалко че този театър образуван от подопечните медии на Борисов взе много човешки жертви,които наистина отидоха курбан от невежеството на един кмет.И този кмет представете си не искал да поликанствува,но виждате ли не той а държавата не си свършила работата.Сигнала е даден и започва щурма срещу правителството и Орешарски-видите ли,те били неадекватни,те били виновни и това по БНТ,БТВ,НТ.И даже Цветанов се изправи по БТВ да раздава "справедливост".Е г-а журналисти спрете.

40

анонимен

преди 9 години

Не стига, че ги храним, отглеждаме и размножаваме ***, че ни натвориха и страхотна беда освен кражбите, убийствата и опустошенията.Сега за награда ще им построим нови жилища, не коптори като отнесените от потопа, ще им отпуснем помощи и възмездим за безумния им начин на живот.Само да попитам кмета колко са ***, живеещи във Варна? Колко от тях работят и колко от тях живеят само от социални помощи и детски? Още отсега зная отговора - не е известно.Докога ще е така?

39

Муцанчо Гуцанов

преди 9 години

Аз съм капитан на корба. Аз карам влака. Това трябва да е ясно!

38

kristko67

преди 9 години

Знам само,че и хора се палиха за да се махне предишния бандитски кмет,а на изборите за кмет варненци пак отидоха за риба и ето го резултата!Рано или късно всеки си плаща за греховете!Господ дано се смили над грешните ни души и да спре тоя потоп!Амин.

37

АНОНИМНА

преди 9 години

ДО КАТО СЕ ПЪЛНЕХА ДЕРЕТАТА С ОТПАДЪЦИ И СЕ РЕЖЕШЕ ГОРАТА ГОСПОДИНЪТ КМЕТ КЪДЕ БЕШЕ?! СНОЩИ СЕ ИЗТЪПАНЧИ , ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ХОРА НЕ МУ ПОМАГАТ. АМИ КАК ДА МУ ПОМАГАТ КАТО ТОЙ ПЪРВО БЕШЕ КАТО ДРОГИРАН, ВТОРО КЪДЕ СПА ТА НЕ ПРОГЛЕДНА ТОЛКОВА ВРЕМЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ***?! ТОЙ Е ИЗБРАН ТОЧНО ЗА ТОВА - ДА ВЪДВОРИ РЕД. НО КАТО КОКОНА СЕ РЕПЧИ ОТ ЕКРАНА. СРАМА НЯМА ТОЗИ ДЕБЕЛОКОЖ ...... ДА СИ ПОНЕСЕ СЕГА ВСИЧКО , КОЕТО Е НАТВОРИЛ.

36

Анонимен

преди 9 години

До Въпроси 411. Не2. Никога

35

до 37

преди 9 години

Че то предния ви кмет, последния мандат не беше ли минал към ГЕРБ, а? или забрави това, а ?:D