25

Г.ПЕТРОВ

преди 10 години

гОЦЕ ,ГОЦЕ стига напъни бе мръсен и долен предател.Погледни се в огледалота и си забиииипръста в аспуха дано се " удиш иш" ,мутрагеньо с тиквата БО - БО ли ще се съюзяваш,долепернишки ***..........

24

nqkoi

преди 10 години

Първанов, спри се вече. Видя се, че лицемерието при теб и Бойко е на високо ниво, единствената разлика между двама ви е, че си по - интелигентен. Какво ще е това нещо което чака да бъде откраднато, че и ти се включи активно с желания за влизане във властта. Партията която те издигна и държеше на върха в продължение на 10 г., ти правиш опити да я разрушиш и отслабиш.

23

Анонимен

преди 10 години

абеГоце,ти и тиквата ли сте най подготвените да управлявате.не забравяй че и двамата ви видяхме вече.

22

Анонимен

преди 10 години

При втория мандат гласувах за Гоце, защото не исках Волен да стане президент. Може да съм сгрешил. Гоце се държи сякаш не е с пълни *** и продължава да дава акъл.Ти, Гоце, си виновен, че отне проценти от БСП за евроизборите. Ветропоказателят Калфин няма да бъде в ЕС. Какво обикаляш по телевизиите и лаеш? Какво направи като беше на върха на държавата? Не си по-добър, като плюеш по другите!Егати безработния президент, той е по-зле от Боко.Не ви е срам!

21

АНТИМУТРА

преди 10 години

Гоце нема парламент да види и си го знае добре :DЛошото е, че такива като Гоце помагат на Борисов!За съжаление ясно се видя от Евро изборите или начело БСП или харема на Борисов Гроб!

20

Пешко

преди 10 години

Гоце също сериозен го поема. АБВ направи услуга на българското общество - отля (все пак) някакъв електорат от свинята-майка и същевременно направи едно голямо нищо на евроизборите. А Гоце е по-опасен от Дмитриевич, който е *** като гъдулка

19

Анонимен

преди 10 години

Доли другаря ГОЦЕ.Да живее другатя Кутев и Манолова-верните съратници на вожда и учителя на българския народ и част от съветския-другаря Станишев.

18

Анонимен

преди 10 години

Гоце.Гоце как само те изпързаляха "бойните ти другари".Че и архари няма наблизо.

17

венци

преди 10 години

предателят си е предател може да предаде всичко чупка седефчо чупка некои не те иска

16

Анонимен

преди 10 години

***!

15

да се закълнем...

преди 10 години

КЛЕТВАНека да ме завържат насред площадаи всеки да ме замери с камък.Нека от болести цял живот страдамда ме пекат нека на бавен пламък.Нека изсъхна кожа и костии ми изкълве очите гарван.Цял живот нека от чужди да просяако на комунист и *** повярвам!

14

Дани

преди 10 години

Дрюгарю Първанов,Вие сте предател и ренегат.Просто се скрийте!

13

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам се очертават два нови фронта: АБВ, ББЦ, БСП, Атака и другия ГЕРБ, Реформаторите, ДПС....

12

TerminatorOfTrolls

преди 10 години

Това е вярно, но ти също нямаш такава подготовка това се видя на изборите! Айде отивай да гърмиш по зайци за друго не ставаш!

11

Анонимен

преди 10 години

а Геррб може така ли Гоце

10

ИЗМЪЧЕН ДЕМОКРАТ

преди 10 години

КОЯ ПАРТИЯ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА. ВСИЧКИ ДО СЕГА БЯХА *** И КРАДЦИ . МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ КОИТО БЯХА НЕГРАМОТНИ ЗА 25 Г ОДИНИ ПРЕОБРАЗИХА БЪЛГАРИЯ И НЯМАШЕ БЕЗРАБОТНИ. А СЕГА САМО КРАДАТ И ГЛАД

9

Няма партия

преди 10 години

А коя партия може да управлява ? Няма такава. Било по липсо на опит, било от тендециозност в управлението, било по некадърност, било заради алчност. За 25 години, вместо просперитет, видяхме ограбване, некадърност, алчност, криминалноизградени структури от върха на управлението до обикновенни улични бандюги. Необходима е революция на икономиката, на съзнанието, на политическото мислене. Това може да го извърши само прогресивна, радикална, революционна организация - било крайно лява или дясна.

8

дядо

преди 10 години

Малко история-президентски избори 2006г-победител Гоце...защо скъпи другарки и другари симпатизиращи и гласуващи за ГЕРБ не погледнете истината в очите,защо вашия идол Буда тогава ,на върха на славата си не се кандидатира за президент,а отиде да играе карти и по този начин безпроблемно позволи на съпартиеца си в БКП Гоце втори президентски мандат...Гоце създаде АБВ и отцепи доста гласуващи за тази партия с едничка цел-връщане на жеста... нима някой от вас мисли,че Гоцко е глупав?

7

Ниа

преди 10 години

Аген Гоце не знам защо реши,че АТАКА искат коалиция с него,че да казва,че не искал диалог с националистите.

6

Дон Кольо

преди 10 години

Гоце, никога не се заричай, че няма да правиш коалиция с ДПС. Всеки, който го е казал, рано или късно се е договарял с тях. Уважавах те като президент, но се излагаш сега.