10

Въпрос

преди 9 години

Снимката от гей-парада ли е?

9

Анонимен

преди 9 години

ДО 1 КАКВО ТЕ ПРЕЧЕ ТВ СКАТ , И КАКВА ВРЪЗКА ИМА С ДЪЖДА

8

Сечете горите, сечет

преди 9 години

Изсякохте горите, *** млъсна. А стига сте ни залъгвали с пушеците, че ви пречели,ХАРЛа ви направил нарочно енгел. Навсякъде оголихте, мръсни дървени печалбари и ***. Никой не жали гората, ама природата си отмъщава. Вайкайте се сега. Особенно ***. Вашите къши и колиби , най-много отнася природата. Дано се сетите, че в тоя свят, всичко е на връщане. Остава и Българи, турци, арминци да тръгнат да оцеляват и ще стане една мътна и кървава. Молете се да не се ревне - кой е виновен.

7

Владимир

преди 9 години

фъндъкова просто не ходи на работа. Тя Не познава нуждите на Град София. Превърна родният ми град в махала на някакво си там самоковско село Белчин. Иначе е хубаво да се почесваш в брониран Мерцедес.

6

Анонимен

преди 9 години

Типични българи-ако вали дъжд лошо,бедстват,ако не вали дъжд пак лошо пак бедстват.Е не може ем да вали ем да не вали.

5

Предизвикан край

преди 9 години

Експериментите с НААРП са основната причина за тези нещастия. Сега е дошъл и нашият ред. Не е нормално толкова дълго време да се задържат над страната такива огромни черни облаци. Щетите вече са огромни. Това че страдат и хората от държави, занимаващи се с опитите с климата, не прави положението ни по-леко. Те са богати, а населението им-невежо в голямата си част. Учените не реагират адекватно, не се противопоставят на безумните идеи. А не всичко е пари!

4

уууууу

преди 9 години

До АнонименКак пък все някой за всичко ти виновен и все Запада?!

3

Анонимен

преди 9 години

Не е нормално толкова време дъжд има намеса от НААРП .Които ни прави зло да му се върне тройно американски *** еврейски на тази земя сте само за зло и разврат

2

,,

преди 9 години

До Анонименкакво е това?

1

Анонимен

преди 9 години

тв скат затрилисе