10

Божо

преди 9 години

Тази фирма за източване на кръвта на БЪЛГАРИЯ трябва да се обяви в НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ , а пасивите , между които и пасивния станишев да се прехвърлят на Кремъл !!!

9

Denev

преди 9 години

Аз няма да гласувм повече за БСП с този лидер и това рководствоН

8

Анонимен

преди 9 години

към 7:не разбра ли най-сетнече има дружба между ДПС иГЕРБ!приказката "Крадеца викадръжте крадеца!"в пълна сила!а колкото до товаче ДПС е терористична и т.н. организация,то тя и ГЕРБса организирани престъпни групи,но ръководени отБългарската Държавна сигурност!и няма начин да работят за Турция!разбери го!останалото е бля-бля!

7

Анонимен

преди 9 години

Днешният проблем на БСП е дружбата му с ДПС .Всички знаем,че който се докосне до мазната,захаросана и олигавена турска ,антибългарска и противоконституционна терористична групировка наречена ДПС ,изпада от интересната политциркова класация и се озовава в следизборна кома.

6

Анонимен

преди 9 години

Алекс и Митев(ако не сте един и същ позитански ***,то ще сте двама-дежурните):а безплатно въже искаш ли да ти дам,даже и прекрасно дърво ще ти посоча,което ще издържи тъпата ти празна чугунена червена чутура?!БСП е кома,по-дълбока дори и от тази на Шумахер.Ама какво да се прави-тези 100-годишни крадци все някога трябваше да се споминат...Какво да се прави-ПРИРОДА!

5

МИТЕВ

преди 9 години

До Анонимен: ЗА РАЗЛИКА ОТ ИЗЧЕЗНАЛОТО СДС / КОЕТО НАВРЕМЕТО ВЗЕМА ВЛАСТТА С МАЛКО НО ЗАВИНАГИ / , БСП НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ -ТЯ СЕ ВЪЗРАЖДА ОТ ТАКИВА *** ,КАТО ТЕБ !

4

Алекс

преди 9 години

БСП е била,е и ще бъде .Всичката *** която се кефи в момента радоста и ще е мимолетна.Станишев трябва да напусне председателският пост в БСП и всичко ще си дойде на мястото.Само БСП.БСП е нашето единствено спасение.

3

 Иво Калпазанов

преди 9 години

Сергей Плазмодиевич Станишев FOREVER!Все още не е доразсипал достатъчно тая сектопартия

2

Анонимен

преди 9 години

Това БСП има ли го още бе?Това партията на хомоСтанишко и бабичките ли беше?

1

ognyanz

преди 9 години

Промяната може да дойде и отдолу, но трудно. Обкръжението на Станишев е изучило процедурните хватки.