36

БГ

преди 10 години

КОМУНИСТИЧЕСКО - МИЛИЦИОНЕРСКА *** !!!!! БЕЗДАРЕН НЕКАДЪРНИК !!!!! А КОЛКОТО ДО ВЕТОТО,ТО Е ОТ ТВОЯТ БИВШ РАБОТОДАТЕЛ Г-Н ПЛЕВЕНЛИЕВ.НАЛИ ТЕ БЕШЕ ПРИЮТИЛ В АДМИНИСТРАЦИЯТА СИ КАТО СЪВЕТНИК И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ Е ОТГОВОРИЛ КОМУНИСТИЧЕСКО - ФАШИСТКА *** ПО КАКВО МОЖЕ ДА ГО СЪВЕТВА . ТИ СЛЕДВА ДА БЪДЕШ ПРИТВОРЕН И ДА ПИШЕШ ЗА БЕЛИТЕ АВТОБУСИ И ПОЛИЦЕЙСКИЯТ ТЕРОР СПРЯМО ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО . ТИ ЗАЕДНО С орешко МНОГО ЩЕ ТЪРКАТЕ НАРОВЕТЕ ПРИ СТРОГ РЕЖИМ И МНОГО ТРУД , КРАДЦИ!

35

Z.BaLaBaNoV

преди 10 години

Drugari grajdansko nepot4inenie e opraviata v tazi darjava, napred iunaci :))).

34

Анонимен

преди 10 години

Спомням си един енергиен експерт каза ...да следиме Йовчев! Той ще е първият който ще избяга с милионите!

33

Анонимен

преди 10 години

Стига вече с този нов закон за МВР, тази държава не е само МВР и полиция. Въобще некой верва ли на полицията още? даже не се и оплакват защото просто няма полза. Ако караш лада или Голф ще те спрат глобят, може и ресто да ти върнат, за другите може и да козируват .МВР е с огромен бюджет, още искат ,а ефективноста клони към нула.Слезте при хората и ги попитайте разчитат ли на полицията, доволни ли са от работата и или не.Никой не прави съкращения в полицията държат ги до 60 г.

32

Анонимен

преди 10 години

Той не се надява.Той ЗНАЕ!Нали е министър с квотата на ДПС,а както ние пък знаем,защото е публична тайна,че Доган разпределя порциите в тази държава.Зад ДПС/Доган,разбира се,стои ДС.А Местан да не се прави на разочарован,след врътките,които прави непрекъснато.Защо толкова го възмутиха думите на Борисов за реваншизъм,към които го подтикнаха коалиционните номера на управляващите.Ние пък не сме забравили,че точно Местан миналата година по ТВ7 ЗАПЛАШИ С ПРЕВРАТ,след измамата на Бареков в Костинброд.

31

Анонимен

преди 10 години

Овчев, пеевски губи войната, ти и сараите сте обречени.

30

Анонимен

преди 10 години

Тоя с овчия поглед скоро ще падне в централния!

29

55

преди 10 години

Голяма Кратуна,каруци да подпираш с нея,за друго не става...

28

страшно е

преди 10 години

Да се допусне да се въведат доброволинте отряди следват клевети , доноси , злепоставяне по лични мотиви за произтичащото от това не ми се мисли дори.

27

Анонимен

преди 10 години

И за какво искаш нов закон за мвр БЕ ОВЧЕВ. ЗА ДА ВЗЕМЕ ЖЕНА ТИ ЛАВКИТЕ И ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИ НА МВР?? МАЙ Е ЗАТОВА... ТИ СЪСИПА МВР и СИ НАЙ-НЕСКОПОСАНИЯ МИНИСТЪР ДОСЕГА.

26

Анонимен

преди 10 години

Много си прав, хората загубиха всякаква надежда и вече не викат куките, а ... Дъжавата е мъртва!

25

Анонимен

преди 10 години

Алоо, корабен механик ли си къв си? Събирай си багажа и изчезвай бе овчев след изборите ще си един пенсиониран клоун..

24

Анонимен

преди 10 години

Защо някой не каже и две добри думи за глав-сека?Да,той се "попринизи" след случая в Лясковец,но сега се отчита с рекорди! неутрализираните можеше да са осем групизадържаните наркотици осем пъти по три тона,отчети ги,кой ще ти прави ревизия!Обаче,престъпноста всяка година расте!И това че си регистрирал с 9000 по-малко:или не си работил,или не си регистрирал(с което искаш да кажеш че благодарение на теб престъпноста е намаляла)Обаче,престъпноста всяка година расте!И това че си регистрирал с 9

23

Анонимен

преди 10 години

Йовчев, селата ни гинат под ударите на *** престъпност, а ти си сложил бели ръкавици и си чатиш с янките за ... Софето не е България! Ти не спечели шопите, но загуби българите! Язък ти за професурата, не си никакъв държавник!

22

Анонимен

преди 10 години

Министъра на вътрешните работи се надявал "да намали концентрацията на власт " на ...министъра на вътрешните работи.Евалла бе Йовчев ! Дано бързо те изхвърлят от там , докато не си направил още поразии.

21

Анонимен

преди 10 години

Единственото с което ще го запомня този, е колко полицаи от цялата страна изпрати, за да пази парламента от студентите. Другото беше как МВР брояха протестиращите миналото лято.От какво е доволен , не ми е ясно.Уникален е

20

Нафърфорий

преди 10 години

А бе *** до сега беззаконно-незаконно ли работихте да ви *** ???

19

Анонимен

преди 10 години

ХАЙДЕ БЕ ,ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА,НЕ ДРАЗНЕТЕ БОИКО ЧЕ ВДИГА КРЪВНО,СЕГА ПЛАЧЕ В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ

18

Анонимен

преди 10 години

1 000 000 000 лева не им стигат, искат още 200 000 000 !? А Военен съд искат ли!

17

Gude

преди 10 години

Ковчег....колко пъти дави кажа...че северна корея събира кадри като вас...комунисти ***....махайте се!!!