10

Анонимен

преди 9 години

моята зяплата е 394лв

9

Селянин

преди 9 години

Селянчетата работят на скъпо платени позиции и тях държавните градини не ги интересуват, защото децата им ходят на частни. Държавните са за кореняците бакшиши и сервитьорчета, които още живеят при мама и тати.

8

Анонимен

преди 9 години

Това означава,че най-много селяни са се заселили със селянчетата си в тия квартали.Разберете,че не може хем да си намериш работа,хем жилище хем селячето в градина да уредиш.Много хубаво не е на хубаво.

7

Анонимен

преди 9 години

И защо строят нова детска градина в "Бенковски", като и в съществуващата в този квартал места - бол, за всички набори. Да вземат да хвърлят един поглед какво е положението в южните квартали, дето са събаряни детски градини за да има нови кооперацийки, офис сградички и т.н. и т.н. и в момента има цели квартали без детска градина или без заведения с яслени групи. Да видят там какво е положението с чакащите, с какви точки се влиза и да вземат да се задействат наистина, а не само фойерверки!!!

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСъщото важи за абсолючтно всички квартали без изключение, "софиянецо".

5

Анонимен

преди 9 години

В Люлин и Младост живеят основно новософиянци, придошлите от провинцията.Ами то София не е безгранична. Да са мислили, като са идвали. Никой не им е длъжен. Няма как г-жа Фандъкова да построи 100 детски градини за селяните. Да си стоят на село. Там места има.

4

Анонимен

преди 9 години

Кметка-Марионетка.Оставка за некадърницата !

3

Анонимен

преди 9 години

10000 извън детските градиникак мислите не е ли по-справедливо да се прави ротация, един месец детето е на детска градина, един месец си почива при баба - така ще има места за всичкисега се кандидатства за градина и неприетите деца са тотално дискриминирани спрямо децата които са приети

2

Анонимен

преди 9 години

АМИ ЩОМ В ЛЮЛИН И МЛАДОСТ ИМА НАЙ-ГОЛЯМ НЕДОСТИГ НА МЕСТА, КОЛКО НОВИ ГРАДИНИ СЕ СТРОЯТ ТАМ Г-ЖО ФАНДУПКОВА?ОСТАВКА

1

Анонимен

преди 9 години

Ако крадяха по-малко, отдавна проблемът с детските градини щеше да е решен.Отваряме произволен сайт за недвижими имоти и виждаме за по 200 000 лв какви луксозни къщи се продават. Общината разполага с терени. За 10 милиона, ако не крадат, ще осигурят места за всички деца.