61

Мнение

преди 10 години

А сега да видим какви ще ги сътвориш като приятелчетата ти САЩ ни пратят още бежанци с фереджета! Сигурно пак няма да свикаш съвета половин година! Така е! Докато ЕС е *** на САЩ и се използва НАТО за атаки на арабите в интерес на САЩ, ние ще сме *** и буферната зона, събираща бежанците и пазещите богоизбраните Германия и Англия от рискове. А и за собствена сметка ще го правим. Е, президентче крайно време е да разбереш, че националния интерес ТРЯБВА да бъде над личния.. особено ако си пре

60

Анонимен

преди 10 години

Аа, това не е сп. агент Василев, това е сурогат, менте, фалшификат, някое негово го*но може би, но не и той!п.п. колко пъти съм ти казвал да не купуваш от оня лош човек транквиланти, м? Лош, лош, лош Василев, щи разширя алката, като изтрезнееш!

59

Анонимен

преди 10 години

kyrshym za vsichki vas ......

58

Анонимен

преди 10 години

Червените искат мир, но ще получат Съд!

57

456

преди 10 години

До ВасилевАбе тези американски маймуни не можаха ли да вербуват нещо по умно от теб??? Ако и за тези простотии ти плащат ,направо са за убиване!!

56

Анонимен

преди 10 години

Роска, как е Халкидикито?

55

до 65

преди 10 години

Ами с прости кратуни като теб, наистина здраво сме я закъсали

54

Анонимен

преди 10 години

Президенте, аз искам да имаш апел към възраждане на българската икономока :за повече производство, за повече пазари, за повече работни места за благоденствие на българските граждани.

53

Анонимен

преди 10 години

Умни неща говори Плевнелиев, но няма кой да го чуе ...*** народ - слаба държава !

52

Анонимен

преди 10 години

Повече НАТО, повече смирение. Чудя се дали и повече вили и офшорки?!

51

mimi

преди 10 години

Тебе кой пък те слуша.

50

Анонимен

преди 10 години

празни приказки

49

Анонимен

преди 10 години

Най-смешният Президент в историята на Република България!Не казвам, че е глупав, но е недопустимо човек с толкова клиширан вид и характер да представлява държавата.Заучените му фрази нямат край-"Пълна прозрачност, приоритети, смирение и п***и майни"Да не говорим да гафовете му и неадекватното му поведение пред някои институции и мероприятия.Президентът трябва да бъде човек с харизма,примерно като Петър Стоянов.Помните ли 31-12-1999 и обръщението му в онази виелица на живо?

48

Аха

преди 10 години

До АнонименТочно това много ще му ходи...там без тва повечито са би и всекъв вид сексуални,а нашия президент е метросексуален.Той е свикнал да ходи с наколенки,и се е наведен.

47

Анонимен

преди 10 години

И ние имаме апел! Направо си подавай оставката!

46

Браво на президента

преди 10 години

Както винаги, Росен Плевнелиев е точен в преценките и последователен в поведението си !

45

1234

преди 10 години

Борисов даде Зеленчуковата Борса в Слатина.В момент, в който тя си е печелившо държавно предприятие! първо вдигнаха наема на търговците с 200% и след два месеца с 400%.Не се чудете защо всички зеленчуци са толкова скъпи. Търговците на едро оскъпяват стоката за да покриват НАЕМА.

44

Анонимен

преди 10 години

Абе не знам кво става ама както в началото на 2009 когато се показа на хоризонта Оправлението на БокУ и ......... БОРСАТА се срина виждам че и сега започна същия процес.Хората ПРОДАВАТ кой каквото има и БЯГАТ без да се обръщат.

43

Суека

преди 10 години

Ако бяхме все още по турско робство (да не дава господ) тоя Плевито подметката на Боко ТИквата щеше да се дупи и да го поема отзад от турците и да се хили дебелашки и да предава собственият си народ както го прави и в момента и той и всичките бастуни от парламент и институции и навсякъде по БГ ! Напълни се България с ПРЕДАТЕЛИ които си мислят ,че БЪЛГАРИЯ е къща която е наследена от тяхната шумкарска еничарска КАСТА ! Смърт за ДС и чуждите агенти които ни заличават като нация !!!

42

ПМ

преди 10 години

На мен лично НЕ МИ ХАРЕСВАТ апели за СМИРЕНИЕ, когато стреста от горе ПРИЛИВА ЧАШАТА. Това по-скоро ми прилича на ЛИЧНА УГОДА но не и разрешяване на проблема. Именно това президентско "СМИРЕНИЕ" доведе до НЕУСПЕХА на масовите протести! Какво значи истенски ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ протести, УКРАЙНА Е ЗА ПРИМЕР?