47

Моников

преди 9 години

Готови сме на диалог, отворени сме с всички да говорим, само да приемат в принципите и критериите за еврокомисар да пише: Да е завършил в Москва, специализирал в Лондон, да владее английски и руски и да е бил Председател на ПЕС.

46

Анонимен

преди 9 години

Само Борисов

45

Анонимен

преди 9 години

Кутев готов на диалог?От чие име.И на какъв диалог.Такъв,в който трябва да доминират безумията на социалистите-милионери,да се изпълняват прищевките им,дето не ги изпълниха,докато бяха на власт,а сега други искат да им опъват каиша.Наглеци,чиито измами като СПИН се разпространяват наистина.Не случайно.Колко съмишленици си намериха през тези 25години между коалиционните партньори и между сговорчивата по финансовите облаги опозиция.Добре се договаряха,а купения съд им помагаше.Затвор за крадците.

44

до 48 пенсиониране

преди 9 години

Дали само това е в закона или това е върха на айсберга???Защото ,ако узаконят доброволните отряди жална ни майка !!!Всеки комплексар ще може да топи всекиго дори за невинен ВицТова ще е края не демокрацията господа!

43

вече нетърпелив

преди 9 години

Така наречената "Диалогичност" всъщност е слукавото блъфиране за оставки и "желание " за избори..........ставате вече смешни............

42

гласоподавател

преди 9 години

бързат с отхвърляне на ветото и приемане на ЗМВР според който немогат да те пенсионират без собствено желание независио придобитив осигурителен стаж ако неси навършил пределните 60 години.

41

Kънев

преди 9 години

А пък ние си помислихме,че БСП е готова да си тръгне без излишен шум и никога повече да не се появява ! Има ли някой ,който все още да се съмнява,че именно това е партията безуспешно водила ни повече от 50 години и довела ни до ...просешка тояга ?! Аман от вас! И имате нахалст вото,наглостта и арогантността отново и отново да искате да ни яхате?!

40

Анонимен

преди 9 години

Kakto I v Rusia , tazi partiq prevurna krajbata v RELIGIQ.

39

Анонимен

преди 9 години

Ave , vas koi vi broi ve4e?

38

Тълкуващ

преди 9 години

За *** диалог означава те да менторстват,а другите да се съгласяват и да ръкопляскат.Това вече може да се случи само в сладките им сънища.За тяхно съжаление обаче и сънищата им се превръщат в изборен кошмар.Хората прозряха отвратителната фарисейска същност на тази партия с ръководство от милионери чиито химери са власт на всяка цена,ако трябва и в съюз с дявола!

37

Анонимен

преди 9 години

БКП-БСП е наи-вредната за България партия.Заради тази партия родината ни е наи -бедна в европа и младите хора търсят по-добър живот на запад Тази партия въздигна в култ лъжата кражбата демагогията ит.н.С тази партия България няма бъдаще

36

Анонимен

преди 9 години

До ХристинаЩО НАЛИ ТОЧНО БОБОВ ДОЛ БЕШЕ ХВАНАТ С ТЪРГОВИЯ АМА ОТ СТРАНА НА БСП ТО ТАКА ДА СИ ПИШЕШ ЗЛОБНО НЕ В ПОЛЗА НА ИСТИНАТА Е МНОГО СМЕШНО

35

Анонимен

преди 9 години

Местан се оказа най-големия демократ, като спря идиотизма за задължително гласуване. Ако ДПС отхвърлят новия закон, със сигурност получават моя глас. Видя се, че червениет и гербавите милиционери са от едно комунистическо котило-БКП.

34

Анонимен

преди 9 години

Напъват комунистическите изчадия за новия закон, който ще даде възможност 50-60 годишни милиционери и бивши комунисти да продължат да търкат бюрата си на ръководни длъжности, да пресмятат трудовия си стаж в 1-ва категория и 20-те заплатки при пенсиониране. А на улицата хиляди безработни млади хора. Това е комунизмът-идиотизмът, не се ли измете-оттърване няма. Тия *** бавно ни унищожават всеки ден.

33

Д

преди 9 години

Кротко бе червените! Много се запалихте, задъхахте се чак! Я по-спокойно, че от 24 години БСП се е сгромолясвала винаги след като е била в управлението. И после кой ще ви плаща? 250 000 работни места за агитиране и жлъч повече няма да видите. То не че и Кутев не се е разпенил...мухите най-много хапят, като ще мратАре у лево и сбогом навеки. Ходете да се целувате с ДПС, след като ви...и съберете този път 100 000 на митинга с 3-те милиарда заем, които ние ще плащаме. Изгорете в реактора на АЕЦ

32

Христина

преди 9 години

На търговия по-скоро от Герб са готови ,алчните и майка си ще продадат щом става дума за пари . Лоши хора са това ,играят си със съдбите на хората !

31

Албена

преди 9 години

Партията ,която умопомрачи живота на хората е тази на Герб ! Иска ми се да ги нямаше под прикритието на политическа партия ,но е факт че тези престъпници са във властта и близко до държавните пари . Настръхвам като си представя как са грабили и завзема ли чуждите пари на хората ,а ние "лудите" сме свикнали да си мълчиме и да си живеем с по 300 лева заплата месечно .

30

Мишо

преди 9 години

На привържениците на Герб бих им казал ,мизерници сте си и такива ще си останете до края на живота ви ,какво хубаво видяхте от управлението на Герб от периода 2009 -2013 година ?? Количките ви за пазар ли бяха пълни ,поне една почивка през лятото можахте ли да си позволите ,бяхте ли спретнати и хубаво облечени ?? Не сте били ,защото Бойко и престъпната му шайка ограбиха държавата до шушка и на всичкото отгоре всичко поскъпваше ужасно по тяхно време ...

29

смърт за Гроб

преди 9 години

Смърт за Герб от все сърце им пожелавам да измрат всички до един както те убиха цял български народ и психически и духом !

28

Григор

преди 9 години

Герберите са най-гадната крадлива и унищожителна *** съществувала някога в политическото пространство . Герб -голямата демокрация ,е няма що ,за това сега хладилникът ми е празен ,защото са много "демократични "