29

НФБ

преди 9 години

До DOOMEXРУСНАЦИТЕ ДА БЛОКИРАТ СДЕЛКИТЕ НА КИЕВСКИТЕ ФАШИСТИ...ДА ИЗХВЪРЛЯТ МАСТЕР КАРТ И ВИЗА И ДА ПРЕМИНАВАТ КЪМ КИТАЙСКАТАБРИКС СА СИ САМОДОСТАТЪЧНИ И КАТО РЕСУРСИ И КАТО НАСЕЛЕНИЕ И КАТО ИКОНОМИЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ И КАТО ВОЕНЕН..ДА КУПУВАТ И ПРИВЛИЧАТ ЗАПАДНИ МОЗЪЦИ КАКТО ПРАВИ САЩ И ДА ВЗАИМСТВАТ ТЕХНОЛОГИИ КОИТО СА ДОКАЗАНИДА ВНИМАВАТ С КОМПЮТРИТЕ КОИТО ИМАТ ЧИПОВЕ ПРЕДАВАЩИ ИНФОРМАЦИЯТА ДИРЕКТНО В САЩ..ТЪРГОВСКИ ..БАНКОВИ..НАУЧНИ..ВСИЧКО СЕ ШПИОНИРА..ДОРИ ПУТИН ГО ШПИОНИРАТ

28

Анонимен

преди 9 години

За фашисти законът е един : намери и ликвидирай.Имат само едно спасение еднопосочен билет за Марс, но едва ли ще се мърси с тея ***.

27

emo

преди 9 години

това означава смъртна присъда за двамата, и няма сила която да ги спаси.същото важи за цялата украинска фашистка хунта и американските престъпници които я поддържат.да живее русия

26

Анонимен

преди 9 години

Някой по - долу е писал "Руски празни приказки..."Да ви напомня 1988 г. случая с руските дипломати в Либия, които отвлякоха тогава от Ислямски джихад. И как бързо ги освободиха, когато на шефа на терористите се обадили да му кажат, че се намерили главата на баща му в торба пред дома им.През това време на екскурзия в съседна Сирия са служители на "Вимпел"..:-)Идва лято. Туристи по тяхното украинско море. Аз ако съм на Аваков и Коломойски въобще не бих спал спокойно.Може де се събудят в Москва?

25

DOOMEX

преди 9 години

откога руския наказателен кодекс стана международен ?рашките няма НИКАКВИ юридически правомощия извън техните границиможе да си образуват дела колкот си искатпутлер няма да прекрачи границите на Украйна щото първо "руската мощ" е един мит и второ това ще го постави в международна изолация и фалти на държавата за не повече от годинаа иначе русофилските *** може да си фантазират квото им скимне , мечтите са безплатни

24

Петкан

преди 9 години

Алоооо ОдиСей-чоооо де си бееее моето момче, казвай новините от Украйна бе! Утепа ли некой сепаратист? Айде по-бързичко прави резките по приклада, че Русия ще ти дръпне началниците докато се кумиш де е спусъка! И като пуцаш глей приклада да е от твоята страна! Аде идвай тука да ни осветляваш, че твоя другар Шопа издъхва сам и не може да пребори червените ***. Толкоз са много и не се дават кат Донбаски опълченци :)

23

ес юбералес

преди 9 години

Русь, может бьiти только Киевской.

22

Румбо

преди 9 години

По-интересно е дали и кога ще бъдат реализирани тези обвинения!Без война няма да стане!

21

Шоп

преди 9 години

В сети появились фото письменных объяснений звукорежиссера российского телеканала "Звезда" относительно лжи о ходе АТО, которые он предоставлял СБУ.В частности, задержанный по подозрению в сборе информации Никита Конашенков пишет, что "таких вещей, как фосфорные бомбы, я не видел, но Москва настаивала делать об этом сюжет и, соответственно, говорить неправду".

20

Вирджиния

преди 9 години

И като гледам колко много злоба се излива към Русия тук....това не е християнско, нито човешко, започвам да си мисля, че дяволски сили управляват или обсебват част от човечеството..

19

Вирджиния

преди 9 години

За жалост има и глупави хора...можеше да се изгради един доста по-добър и единен свят. На този свят има място за всички, но имперските амбиции за световна доминация на уса ще приключат зле. Никой не е успл да превземе света. Поличба или неписано правило..това не може да се случи и всеки такъв опит е завършвал със страшна катастрофа.

18

Вирджиния

преди 9 години

Въпреки че сблъсъкът изглежда все по-вероятен. Просто нато обяви война на Русия. Първата фаза.информационна война никога не е спирала, мтората фаза-опит за преврат не успя, сега са на трета фаза-икономически санкции, четвъртата фаза бързо приближава и тя е директен военен сблъсък, от който цялото човечество ще загуби всичко.

17

Вирджиния до 19

преди 9 години

Дащо Путин отлага разплатата ли?? Ами защото европейските политици в това число евр. комисари, както сам той каза, твърде малко разбират международната политика. Хамерите също, те разпалват войни, после се чудят какво да правят. Русия единствена се опитва да запази мира в Европа и света. Намеса на Русия твърде вероятно може да доведе до неконтролируем глобален конфликт. Ситуацията може да се влоши за часове и конфликтът да прерасне в термоядрена война.

16

Анонимен

преди 9 години

Хунтата ако смята, че там живеят украинци, да не стреля по собствения си народ.Ако смятат, че там са руснаци, да им даде правото на самоопределяне.Казват, че са по равно.Как разбират дали снаряда ще попадне върху украински или руски дом? Хунтата заслужава сериозен шут.

15

Анонимен

преди 9 години

кои десетки хиляди са избили в чечения руснаците чети свидетелства а не поръчкови статии след завземането на Грозни от терористите се провежда чистка изчезват всички рускоговорящи жители без значение пол възраст в рамките на град като Грозни това са много повече от десетки хиляди

14

до 18

преди 9 години

Избили са точно колкото трябва.Не търси аргументи, хуманност и бля-бля.Щом нещо е против Русия, следва да бъде порицано и наказано! Това им е проблем, че и сега много се обясняват, вместо да сринат Киев с няколко ракетни залпа на ОТР, а някоя по погрешка да тупне и във Варшава.Както натовската попадна в китайското посолство в Белград.

13

tt

преди 9 години

Сега вече фашагите ще видят какво е руското отмъщение за избитите граждани.Нито геиропа,нито янките ще ги спасят от разплатата,която се чудя,Защо Путин отлага толкова.

12

vot42

преди 9 години

В Чечения руснаците избиха десетки хиляди души! Нима всички бяха терористи!?

11

Анонимен

преди 9 години

Милошевич загина, защото американците го издъниха. Набележат ли си някой, всичко впущат в действие - пари, предатели, информационни лъжи.

10

Анонимен

преди 9 години

Къде и за икакво загина Милошевич?