18

Анонимен

преди 10 години

А защо да няма и мандатност? Два мандата и такива лелки и чичковци с професия"депутат" да са уат от парламента!

17

Dinosaurus

преди 10 години

Майче, Майче, не може референдум за начина на гласуване, въпреки че всеки пълнолетен българин е гласоподавател, ама може референдум за Белене, щото всеки българин е атомен физик и топ икономист. А ти си световен капацитет по изборен кодекс; и БСП-правителствата са най-успешните откогато Б-я съществува, нали? Ами да, най-проспериращата държава сме в Европа, най-социалната! Що въобще трябва да има избори? Нали смятате да сте пожизнено на власт, толкова ви обичат хората, кви избори? ко? не! ДПС? не

16

Анонимен

преди 10 години

Всичко това е политическа алабалистика а истината е само една:Забрана за гласуване на електорат без образование минимум средно и платени данъци, право на избор за начина на гласуване вкл. и електронно, мажоритарен вот с възможност за отзоваване на народния хрантутник. Така който е купен ще си гласува задължително и с обещаните пари ще си плати данъците, останалите ще имат право на демократичен мажоритарен избор, безотговорните спокойно ще пият бира и случайни минувачи кат Бюрека ще са аут.

15

ВОТ

преди 10 години

на всеки избирателен лист, математическа или логическа задача. Който не отговори гласът е невалиден.

14

мсм+

преди 10 години

Тъпата и неграмотна *** Мая, поощрява неграмотността. Колкото повече неграмотни - повече електорат за БСП !

13

Анонимен

преди 10 години

Тази партия наистина трябва да се забрани с закон.никакъв прогрес не се вижда в поведението и.Те живеят със 100год.назад и дърпат цялата държава в тинята и ще бъдем вечно наи-бедни.

12

Анонимен

преди 10 години

Б. Борисов е единствения политик в момента , който говори с хората откровено и отговорно за бъдещето на Държавата. Станишев , Местан, Доган, Сидеров са като мишоци и лъжат денонощно и крадат също денонощно. За съжаление всичко това се търпи от народа, една част от който продължава да гласува за престъпните партии БСП и ДПС.

11

Анонимен

преди 10 години

С референдум и без референдум, докато олигархията поръчва музиката, нищо няма да се промени. Някои от депутатите дори не разбират защо са в парламента.

10

Анонимен

преди 10 години

Няма нужда да го правят задължително. Да го направят електронно дистанционно гаранция че ще гласуват поне още 35-40% от българите, които не гласуват защото трябва да работят в чужбина за да издържат родата в БГ

9

Свилен

преди 10 години

В 21 век, не могат да ме накарат да направя нещо против волята ми. По пинцип гласувам, но ако не искам, няма да гласувам и това е. Какво е това задължително гласуване? Ще ме глобят ли??????

8

Анонимен

преди 10 години

Ако Бойко е мъж трябва да спре всякакви разговори!! Електронно гласуване!!!!!!! Точка! През *** ми е, че Асан и Айше са с "трети клас" образование.!!

7

Анонимен

преди 10 години

Винету даде заден за референдума. Сигурно снощи е преспал в сараите.

6

Mito

преди 10 години

Съгласен съм този път с Майчето. Да на задължителното гласуване, така мързеливите българи ще излязат да гласуват, а *** и турския вот ще изгуби своята тежест. Електронното гласуване е глупост за България, няма как да стане тази работа, а с мажоритарния вот всяка мутра може да стане депутат

5

Анонимен

преди 10 години

Глупости! Абсолютни глупости!Само електронното гласуване ще накара младите и кадърните хора да гласуват! Не можете да ги задължите да ходят като баббите до някакви урни и ако се опитате да го направите, такъв ще ви го заврат, че ти, Майче, ще се пулиш до края на живота си!Обратното, елктронното гласуване ще накара хората да гласуват. А купените гласове така или иначе ще ги има и те ще са си същите!

4

АШКОЛСУМ

преди 10 години

ДПС да почерпят! Решиха да падне правителството, не искат референдум за задължителното гласуване...Стана тяхното!

3

Анонимен

преди 10 години

за кого по дяволите да гласувам като вие всички сте шайка крадци и престъпници посочете един който няма заведено дело срещу него или не е замесен в някоя далавера

2

ИСТ

преди 10 години

БСП-БКП , ДЛС-ДС показаха че мнението на народа го нямат за нищо.Тези две партии никога не са работили за интересите на българският народ, а за своите лични и корпоративни интереси- на партийните им върхушки. Народа иска референдум.

1

референдум 1.0

преди 10 години

няма смисал от глупав референдум. Единствения смислен е: референдум дали да вкараме всички от бкп доживот в пандиза и да забраним наим които харчат парите в америка да са връщат в България. Ако се върнат директно в пандиза и те! Те са с руски паспорти повечето и ще избягат там и без това. А на лилипутин нови олигарси не му трябват и ще ги избие за една седмица по стар кгб мюлюцюнерски начин.