14

Анонимен

преди 9 години

Повечето ромски групи от берачи на жица водят мялки момчета, които използват за пробник за наличие на напрежение. Пускат момчето да се качи по стълба и ако падне, продължават към следващия. За целта водят няколко деца-пробници. Където детето оцелее се качват с ножовките и търкат. Виждал съм го с очите си. Обикновено взимат "пострадалото" и го хвърлят в някой язовир, все едно че се е удавило. Но за това явно не са имали време или е възнаквала някаква друга ситуация.

13

Кратун

преди 9 години

Сега ще получава инвалидна пенсия до живот....

12

зоро

преди 9 години

"Безопасно използване на електроенергията"Такава лекция какво общо има с катеренето по далекопроводите?

11

ЖИЦА

преди 9 години

Да са се качили големите.Ама те нали се развъждат като зайците,какво му пука на баща му (ако има такъв),че едно *** ще е по малко.Важно да има БАКЪР.Абе глада е по страшeн от тока.

10

Анонимен

преди 9 години

ТАКА Е КАТО НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ПОНЕ ЕЛЕКТРОТЕХНИКУМ !

9

БПФ

преди 9 години

По-скоро *** се е опитало да бере жица !!!Сега хем ще трябва да му плащаме лечението, хем да му плащаме по-големи помощи, защото е останало сакато, да беше пукясало по-добре !!!

8

XXL

преди 9 години

Ехооо,какви са тия умалителни..***,дете,игра,електропроводче....Това е просто ***,крадец,престъпник и убиец....Смъъърт за гадината !!!

7

Анонимен

преди 9 години

Много моля! Уважавайте ромските културни ценности! Ром бере жица още от времето на македонците преди 10 000 години! Кои сте вие да ги съдите?

6

8

преди 9 години

Чак толкова *** не сме, знаем на какво са си играли - как да спечелим пари като оставим селото без ток.

5

Истинска случка

преди 9 години

Аз си спомням една случка на гара Искър беше през 2000г. Едно *** се беше качило на стъб и като измлати 380v Направо пушек излезна.... Там си остана да виси след 10мин. Дойде Бърза помощ оказа се че е живо но лявата ръка беше напълно изпечена буквално... Кво стана с това дете не знам но със сигурност лявата ръка е ампутирана!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Абе, кви са тия статии бре, вчера "печка-стръвница" в Русе намачка дете, днес "електропровод-катерушка" в Плевен налетял на 10год. защо журналята не назовават нещата с истинските им имена.????

3

Елемаг

преди 9 години

Ракита ли??Живи червенобрежки *** са това!!А и инициали няма.Сещайте се :)

2

Анонимен

преди 9 години

Да, бе, игра! Учило е занаят. Подготвя се за берач на кабели ,ама не си е било научило урока добре.

1

Анонимен

преди 9 години

Научи по трудния начин за рисковете от електрическото напрежение, явно е нямало кой да му обясни преди това.