16

Анонимен

преди 9 години

Русия ако иска да съществува, трябва за пример на останалите да унищожи поне една държава.В буквалния смисъл на думата.Може и две.Една по далечко и една съвсем наблизо.

15

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВНе ходих-имах доста задачи,а и съм сам-немецът е болен.Що се отнася до Венецуела-знаеш преди два месеца бях там.Сценарият е същият като в УК,но има разлика-във Венецуела играта се ограничава до добив на нефт и влияние.А в УК е открита конфронтация с/у Русия с цел да се "вкара" и Европа.САЩ ачик-ачик показаха намерението си да спрът развитието на Русия,а оттам и цяла Азия с голямата цел-Китай и Индия.

14

Мунч0

преди 9 години

Правете му сметка ... Бойко беше на инструктаж в САЩ и сега ни приготвят бесилката по установената схема през последните години - глад, мизерия и гражданска война. Всъщност планът "РанЪт" си се изпълнява от 20 години, така че място за маневри няма отдавна.

13

Пончо

преди 9 години

Ако има война то Сащ ще е ударена с бърз ядрен удар,а Европа ще бъде ударена и тя но с няколко ядрени ракети,останалите държави няма да могат да спрат нахлуващата инвазия поради слабата армия и ще обявят капитулация.Турция,Франция,Германия и Англия ще с ядрен удар,от там на татък всичко пада.Китай също няма да спи ще разчисти всичко около нейните граници.

12

Румбо

преди 9 години

*** дошли на власт в Киев успяха да убедят доста от хохлите,че Русия им е враг и причина за всички беди!Задачата на спонсорите-САЩ е общо взето изпълнена.По-интересно е обаче как ще докажат на същите тия хора,че САЩ и ЕС са приятели!Защото американците не ги интересува нищо друго освен шистовия газ,военните бази и украинци и руснаци да са скарани.Сериозни пари от Америка НЯМА да видят посмъртно!С Евросъюза е по-различно,те са по-навити да помогнат,ама НЯМА С КАКВО,пари за Украйна няма!

11

Анонимен

преди 9 години

Сексът мина в hardcore gangbang стил. До есента народа ще е измел кивската хунта.

10

Анонимен

преди 9 години

До ТуТМаникSuglasen sum s teb samo che USA ne kontrolirat nishto vuv Venezuela. Nicolas Maduro obicha mnogo americancite, che e nakupil ot Rusia kakvi li ne orujia y e prevurnal Venezuela v nai-opasnata durjava za USA na kontinenta.

9

Анонимен

преди 9 години

До дамммPutin do sega dokaza che e po-umniat, dano da produljava taka. Makar che voinata e neizbejna, dali Ukraina shte e nachaloto ili niakoi drug konflikt ... koi znae. No spored men capitalizama e dostignal do edin moment v koito ne moje da produlji, golemite iziadoha malkite y sega na kade ? Mislia che svetut se promenia mnogo burzo y za da se sluchi neshto strashno ... samo vupros na vreme

8

ТуТМаник

преди 9 години

До дамммНезнам дали ти осъзнаваш добре какво се случва , но тук не е въпрос дали Русия ще вкара войска в УКРАДНА или не - Тошко Кенийски е РЕШЕН на 100% да УДАРИ РУСИЯ . До преди 2 години ИМАШЕ САМО 3 ДЪРЖАВИ , БОГАТИ НА ПЕТРОЛ върху КОИТО ЦИОНИСТИТЕ ОТ САЩ не си БЯХА СЛОЖИЛИ РЪЦЕТЕ , а именно ВЕНЕЦУЕЛА , СИРИЯ И РУСИЯ . Сега остана само РУСИЯ - Чавес го махнаха , сега там е хаос , в Сирия е АД от 3 години Само в РУСИЯ не са направили техната си тактика Изхода е един - NUCLEAR WINTER

7

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВТодоре,за никой човек(поне малко интересуващ се) не е тайна,че Украйна е само "бойното" поле--целта е Европа и Русия.Нещата са доста по-дълбоки и страшни.Това е геополитическата война на Истока и Запада--сега се решава бъдещето на човечеството.И ако Москва се подлъже на провокаците-да вкара войска в УК-ще стане страшно за всички нас.А целта е това-нова война в Европа с участието на Русия и отдалечаване и скъсване на всички връски м/у тях.Да се надяваме че Путин е по-умният..

6

Т,Т,

преди 9 години

До ИвановУкрайна се самоунищожава още от времето на президента Кучма-когато повярваха на Бжежински,че Русия не може без УК.И още тогава се въсприеха на сериозно-от 8 милиардери станаха 29 и распределиха сверата на влияние.Реално разделиха държавата си на части-без силна държавническа структора.Следващите които дойдоха на власт,бяха под крилото на ЦРУ и се надяваха че ще бъдат вечни.И накрая се случи-олигархична "държава" която е под власта на ЦРУ и МВФ--нищо ново-и много позната ситуация.....

5

Анонимен

преди 9 години

Копейки, каква е тази мизерия на филмчето в Youtube? youtube/watch?v=yCkz9j-4lwA&feature=youtu.be

4

internetlumpen

преди 9 години

Няма страшно, ако спрат доставките на газ - заявиха от правителството - запасите от газ ще стигнат до есента, а запасите от българи - до нова година....

3

Анонимен

преди 9 години

Русия е като националния си епосен герой Иванчо *** - наивен *** и добряк.Вижте как действат американците на другия край на света, когато е засегнат техен интерес.Ако на мястото на Русия бе САЩ, от месеци време Киев щеше да има ток 2-3 минути време, колкото да подпишат капитулацията, а центъра му щеше да прилича на каменната кариера.

2

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с арбитражното дело за беляне. Циркаджии без договор ще съдях ха ха ха

1

Анонимен

преди 9 години

Не им трябва газ на Порошенко и Яйценюк! Те имат заповед да съсипват предприятия и да сринак икономиката на страната. Вече преустановиха доставките за Русия във военно-промишления комплекс, което значи, че хората ще бъдат изгонени на улицата!Целият цирк с газовите преговори го разиграха по поръчка на американските си господари.