8

БГ мафия

преди 9 години

Герб ги е страх от задължително гласуване и искат това да се реши след като те вземат властта и евентуално след 4 години да има задължително гласуване, а до тогава те ще са оплели кошницата си около Костинброд!

7

Чиновник

преди 9 години

Аз ще се самосезирам и ще отида да пия кафе. Сега!

6

Рали1

преди 9 години

"План със спешни за изпълнение мерки, който се простира до септември, се очаква да представи премиерът Пламен Орешарски пред Консултативния съвет по национална сигурност, свикан от президента Росен Плевнелиев утре.Обсъждат 28.IX. за избори, ако се разберат - МОЖЕЛО оставка в сряда."Какво са се разработили като за последно крадене.Какви планове,какви мерки?Оставка-това трябва да единствената точка на всичките ви заседания !

5

Бай Иван

преди 9 години

Ако от ГЕРБ не подкрепят референдума който те искаха, ще се сринат.

4

Да така е ...

преди 9 години

БСП - фабриката за илюзии на България. Още от време Луканово. Това беше директивата - да се създаде удобна и контрулируема опозиция, да се разграби националното богатство на България, да се разруши цялата индустрия, туризъм, селско стопанство, армия и тн. Демоните на разрухата идват точно от тази партия - всичките! Всички правителства са били с явното или задкулисно участие на БСП. Защо след всяко управление на БСП България фалира? Няма едно нормално правителство от тази партия. Само кражби.П

3

Анонимен

преди 9 години

Атака и ГЕРБ ще бойкотират.

2

Анонимен

преди 9 години

Алкохолизиран улод -- изчезвай.Цирозата очевидно те довършва вече!

1

Анонимен

преди 9 години

"ФИНАНСОВИЯ" ХАЙДЕ ДЕ