48

Г-н Миков

преди 9 години

До Анонимен 61Наздраве баце , жив и здрав.

47

Анонимен

преди 9 години

Г-н Миков, НАЗДРАВЕ!!!!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 55Не не, няма да го гоним. Трябв да затворим границите и да ги изловим като пилци и после всички в "КУРника"...ако ги изтървем пак в чужбина пак ще ни налазят...

45

Анонимен

преди 9 години

Ммммиков, наздраве!

44

Анонимен

преди 9 години

дано е за последен път

43

Анонимен

преди 9 години

Пиандурник, ти трябва да бъдеш съден за държавна измяна и вкаран в затвора поне за 78 години , твоето семейство трябва да бъде изгонено от България и да му се забрани със закон да се връща поне 400 години.. да се забрани със закон на целия ти род да говорят и пишат на български минимум за 1400 години ! Вие сте долни антинационалисти заедно с твоя лидер Станишеф който го фане там го бие този некадърник а той все си мисли , че печели :) това се нарича комунистическа идиотщина!

42

Анонимен

преди 9 години

След всичко от последните години,започвам да мисля за Костов като за У.Чърчил....Аз обаче си искам царя...благ старец е и не е толкова ***

41

eeha

преди 9 години

Миков: Сипи, а ако нЕма, дОнеси! Хайде ние всички дружно пак да се напиеме!

40

Иво

преди 9 години

Пияндурник, марш от пауамента.

39

Анонимен

преди 9 години

А БСП има още по-малко гласове и от ГЕРБ.

38

Геогри

преди 9 години

Съгласен съм с 30, на избори трябва да има образователен ценз! Един необразован човек не е в състояние да прави правилни преценки в ежедневието а какво остава в политиката! Така ще се елиминира и една част от купените гласове..

37

eeha

преди 9 години

- Миков, кажи "Люлин"!- You win!

36

Анонимен

преди 9 години

Свиква в 14,00 часа....за да вдигне обедната наздравица, че го мъчи махмурлука. Така се праии...клин клин избива и последния винаги вътре остава г-син Микофффф!!!А наздраве и си събирайте партакешите от НС

35

дo 40

преди 9 години

Хората не искат и ГЕРБ , на последните избори имат 600 000 гласа

34

ДА на референдума !

преди 9 години

Два паралелни свята ! Единият - на непоквареното българско общество, което иска да живее по Европейски правила ! И другият - на Мултигруп/ВИС/СИГ или на ДПС/БСП обръчи и задкулисни рубладжийски ДС мафиотски корпорации, които безцеремонно се разпореждат с държавните институции, изсмуквайки кръвчицата на народа ! До кога ще го търпим ? Докато изчезнем като народ ли ?

33

Ванката Варна

преди 9 години

До Временно навън: И кога ще се приберат? Като дойде Бойко Борисов на власт ли??? Та точно заради Герб батко ми е на вън вече 3 години, близо 4 ! Айде стига вече евтина пропаганда за Герб!

32

58

преди 9 години

До момента електронно или интернет гласуване е има в редици държави, измежду които Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Естония, Франция, Германия, Индия, Ирландия, Италия, Холандия, Норвегия, Швейцария, Англия, Венецуела. Ветерани в тази сфера: Швейцария и Естония.

31

Временно навън

преди 9 години

Емигрантите ще се приберат в България, когато се гарантира, че БСП и ДПС никога повече няма да дойдат на власт. Това може да стане само чрез електронно гласуване. Ние гласуващите от чужбина ги пратихме на 5-6 място. Все пак сме над 2 милиона и можем да гарантираме, че никога повече турци и комунисти няма да грабят изстрадалата ни България. Стане ли това връщаме се.

30

Анонимен

преди 9 години

Миков, няма уи да изтрезнееш?Стига сте мъчили подуогата Ореховски, дайте му ОСТАВКА!!!

29

АЗ

преди 9 години

Герберастията е диагноза!