18

Анонимен

преди 10 години

То с такваз физиономия и при Путин няма да мине, дори да е на 10 водки!!!!

17

Госпожа Противотаз

преди 10 години

На "този безполов" формен физиономията напълно отговаря на интелектуалния багаж

16

g

преди 10 години

abe koi li mazohist si lqga s toq vampir

15

Иво

преди 10 години

Парите от ЕС ще ги пуснат като видят че сте се измели от властта и работят с друго по-надеждно правителство. Това е истината Зинаидо. Аре хващайте си сакчетата и марш, че вече нямам търпение да отварям шампанското в чест на изгонването ви!

14

бобо

преди 10 години

БОЖЕБОЖЕ КАКЪЕ УРУНГЕЛ Е ТАЯ З.ЗЛАТАНОВА, С ПРАВО Я НАРИЧАМ ТОЗИ ГЕНЕТИЧЕН *** !!!

13

KKK

преди 10 години

До Kit ChelinТочно описаното от теб ако направи ще защити националните ни интересни ... българските де, не на твоята Расия!

12

Анонимен

преди 10 години

Ako edni pari ne se usvoiat znachi che v Balgaria ne se e rabotilo a samo se e mislelo kak da se krade. Neusvoeni otpusnati sredstva oznachava namalenie na sledvashtoto otpuskane na sredstva.

11

еничерско лето

преди 10 години

Таз жена като пирон със сигурност има конските сили да затрива Вселени, нали?

10

щирлиц

преди 10 години

Скромни сме значи,а?По еУрогейски някак си...Зер минаха еУрогейските избори,та затова сигурно..

9

Трансилвания

преди 10 години

В БРЮКСЕЛ , САМО КАТО ТЕ ВИДЯТ СЕ ПОКРИВАТ ВЕДНАГА ОТ СТРАХ , ПОНЕЖЕ ГРАФ ДРАКУЛА Е ВЪЗКРЪСНАЛ В ЖЕНСКИ ОБРАЗ ...

8

Kit Chelin

преди 10 години

Др. Борисов защо беше в САЩ? Никой от администрацията на президента не те прие. Срещна се само със "старци" както обичаш да се изразяваш за по умните и по възрастни от теб. Какво обеща на "деловите среди" за да се върнеш на власт? Шистов газ, спиране на всички руски проекти, още военни бази на американците? Явно за теб властта е всичко и си готов да загърбиш националните ни интереси. Искаш отново да лъжеш, манипулираш и изчерпаш и последните силици на българския народ. Срам нямаш нарцис гнусен.

7

45

преди 10 години

Плашило .... Грозобитина .....Отврат ....

6

Един българин

преди 10 години

"Златанова: В Брюксел партийно лобиране за европари не минава"С други думи: Европа може да изнудва България и българите. България и българите не могат да изнудват Европа.Брюксел - жалки плазмодии, гледащи само собственната си изгода.Наричат инвестициите у нас и заемите "европари". Кога ще наречете възвръщането на инвестиции и връщането на заеми "българопари" ??? И тия български пари изтичат от нас българите към Европата. И по вашите европейски планове и децата ни ще ги връщат.

5

true

преди 10 години

Не е важно на какво прилича Зинаида, важното е че поръчките са през периода 2010-2012 г., т.е. при управлението на Томислав Дончев и ГЕРБ, а Борисов говори отново лъжи - на тях им ги спират. Спират, заради ГЕРБовите фирми, печелищи с нагласени конкурси. Но бългъринът не смисля, той отново вярва на лъжи. Горко на тоз народ!

4

Анонимен

преди 10 години

74% от тях се дължат именно на неправилно проведени обществени поръчки.......----------------- Неправилно е употребено доста "меко"... истината е че има брутални "наглашоци". И това за съжаление ще е така които и да управлява, такъв ни е манталитета...

3

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е че и вие не знаете как ще ги убедите...

2

вижда се

преди 10 години

В този кабинет , почти всички министри имат вид на *** !!

1

психиатър

преди 10 години

Тука има тука нема, рече Олигарски. След време неясно колко , когато кабинетът подаде оставка трябва да се направи една восъчна фигура на Орешарски. На нея да пише, че това е единствения Премиер в Европа и света , който няма капчица човешко достойнство, а само е *** подметки на олигарсите. Такова чудо никъде по света няма и няма да има. То бива , то може ама пак чак такъв не бива.