11

Попа Ти

преди 9 години

Приятелки жени, обичат да си хващат мъже братя .Така приятелството става по силно .Като отидат на почивка заедно, си въртят мъжете в леглото, дори някоя да се заплоди, все детето ще е от същия род. НЯМА ЛОШО, ДЕЦА ДА СЕ ПРАВЯТ, ЧАДА МОЙ......

10

Анонимен

преди 9 години

Ако ви е добър приятел, ще ви каже, и ще обсипете приятелката ви с любовни шутове като я зарежете гола някъде... Ако не ви каже и с него ще се случи същото...

9

деси

преди 9 години

поредната *** статия! ако те флиртува с приятеля ви... има вероятност да сте голямо дърво и това да е намек да се стреснете малко. това съвсем сериозно и без да е обида. за да е с вас, сигурно си имате имате качествата, но някои мъже са много сковани и затворени. ФЛИРТУВАЙТЕ С ПРИЯТЕЛКАТА СИ, ПРАВЕТЕ КОМПЛИМЕНТИ ПОНЯКОГА. казано е, че едно нещо, ако не си го намериш на едно място, ще го намериш на друго... УСПЕХ

8

:)))

преди 9 години

"5 причина тя да флиртува с най-добрия ви приятелНяма страшно, просто търси внимание и комфорт"Е да бе просто търси внимание и комфорт във влагалището си с най-добрия ви приятел. Няма страшно. Да бъде разврат, да бъде кой върху когото легне. Лошо нема. Според статията.

7

Анонимен

преди 9 години

Поне приятел ще я клати и ще внимава, а не някой непознат, който ще кара душманската! :)

6

Иван

преди 9 години

Значи една еврейска *** - Розенберг ще ни учи нас "гоите" как било нормално жените ни да са *** без морал? Това е част от юдейския плот за разрушаване на християнството и моралните ценности, да ни разделят на мъже и жени, бедни и богати, буржоа и пролетариат и т.н. докато истинското разделение остава в сянка.

5

5 причина

преди 9 години

отмъщение за неудовлетворена прищявка или обида от съпруга, при което жена му го наказва,като му слага рога.При по-тежко "провинение",жената изневерява брачното легло, понякога с негови приятели или роднини.Най-тежкото наказание и едновременно кулминацията на стремежа ѝ да се докаже е да забременее от друг мъж и да пробута кукувичето дете на съпруга си.Тя е щастлива,че го е надхитрила и с иронична усмивка разказва на приятелки и приятели, колко съпруга й е жертвоготовен за "своето" дете.

4

Анонимен

преди 9 години

За борисов и цветанов и техния пасивен любовник - Роско ли става въпрос? А аз се чудех защо се скарали...Интересно, интересно. Явно умело ги боде с носа по коремите гербераския палавник.

3

Чичо му

преди 9 години

Жените търсят мъже работещи на нощни смени .Това е удобния мъж, хем я храни, хем може да носи тежки рога от близки приятели .Поне децата ви ще бъдат от приятели, не от нисък, *** стар непознат .

2

Въпрос

преди 9 години

За станишев и първанов и техния пасивен любовник - румбата овчаров ли става въпрос? А аз се чудех защо се скарали...Интересно, интересно. Явно умело ги боде с носа по коремите бургаския палавник.

1

Анонимен

преди 9 години

Или може би той просто не ви е чак толкова добър приятел, колкото си мислите!