Постер от филма "Шпионски свалки"; Снимка: outnow.ch

Последният човек, който бихте заподозрели, че ще задири половинката ви, е най-добрият ви приятел. Израснали сте заедно от деца и си имате голямо доверие. И точно по тази причина се чудите защо приятелката ви все флиртува с него.

„Приятелката ви Ви обожава. Вие сте като скачени съдове и много си приличате, затова и е логично вашата приятелка да се наслаждава на близкото ви обкръжение", казва експертът по връзките Кайлин Росенберг.

И макар че в повечето случаи няма причина да се тревожите, че двамата ви любими души се смеят и майтапят постоянно, вероятно се чудите защо приятелят ви е толкова атрактивен.

Ето и вероятните причини:

Двамата си приличат

Общите интереси и характери събират хората. И, ако приятелката ви се вълнува от нещата, които са интересни и на вашия другар, то нищо общо, че те постоянно си намират теми за разговор, спор и имат какво да си кажат.

Той е екстровертен тип и умее да я кара да разпуска край него

Има една група хора, които са много лесно за общуване и умеят да „разчупят леда" с всеки. Вероятно най-близкият ви приятел е сред тях и половинката ви просто се чувства комфортно в неговата компания, както се чувства и във вашата.

По всяка вероятност той е и много добър слушател, а жените имат нужда от някой, който да им обръща внимание и да ги изслушва.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase