23

сет

преди 9 години

Когато не можеш да се изказваш. можеш да промениш местоживеенето си . Нямаш права. То няма къде да изразходваш натрипаното напрежение. Тогава пиеш алкохол. Иначе умираш от разни болести. Така че в Беларус ако искат бунт да им спрат алкохола.

22

Ф-1

преди 9 години

Там, където е минал комунизма, всичко е оскотяло!Деформациите са толкова големи, че по-скоро ще отшуми радиоактивно замърсяване, от колкото комунист да излекува промитият си мозък!Алкохолизма в Русия може да го излекува "ОНАЗИ С КОСАТА".

21

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСофия сравнена с Минск е като гето от третия свят, перфектна чистота, улици, сгради, всичко - все едно си в швейцария------------------ Хубаво, но това не им пречи да пият като ***.

20

Дедо

преди 9 години

Скоро четох,че запада ще ограничат свободнто движение в ЕС. Това изобщо не е вярно. Истината е ,че нашите *** като разбрали за новосформирания Евразийски съюз,сами напускали масово Заподно Европа и директно се отправят към братска Русия.

19

Я

преди 9 години

Малиииии, я ша требва много да намалим пиеньето , та да се изравним с тия трезвеници беларусите ...

18

Анонимен

преди 9 години

До НагоренПопокатепетъл До ВСВ руснаците не са били такива алкохолици. Но товарищ Джугашвили като не може да им даде храна - е раздавал спирт, като не може да ги нахрани, поне да не им пука че са гладни...

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Затова пък мъжете в Беларус консумират всяка година невъобразимите 27,5 литра чист алкохол, сочат данни на СЗО."Такава глупост могат ли да напишат? Че аз всяка вечер ако не ударя 100 грама ракийка със салатка за к'во живея? 365 дни по 100 грама са 36 литра. И ако ми кажете че много пия или тия от СЗО, какво да кажем за бай Санди дето ако не изжули днес 200 ракия и 2 бири няма да е той.-----това е усреднено бе тикво на глава от населението , 27 литра чист алкохол, ракията е 40%.

16

Анонимен

преди 9 години

До до 16хахахахахахаха това е най-смешното, което съм чувал. бил съм в Беларус, София сравнена с Минск е като гето от третия свят, перфектна чистота, улици, сгради, всичко - все едно си в швейцария едва ли не. Освен това живеят доста по-добре от нас и е доста евтино всичко, и не са *** и крадци като тук, изобщо няма база за сравнение с тоя *** ***-----никой от бившия СССР-1 не живее по-добре от България, включително и ***...

То да беше само в Беларус чашката, с мед да ги намажеш. В Русия са същите. Една статистика показваше, че в Русия от пиене (разбирай натравяне, цироза и препиване) са починали повече руснаци, отколкото от рак, спин и др. болести. ЕС и САЩ много глупави - опитват се да бият руснаците. Защо да ги биеш? Дай им 1000 резервоара с водка и до три дни всички ще са изпукали. Беларус пък са си 99 % руснаци. Не падат по-долу от държавата-майка.

14

Negramotnost

преди 9 години

До Анонимен 4mnogi prost. 36 litra na kaji go 40 gradusa e ima niama 15 litra 4ista alkohol

13

Сашо Сладура

преди 9 години

Приликата между Беларус и Швейцария е като между Замята и Луната примерно.Е ,мацките в Беларус са страхотни в сравнение с швейцарките.

12

до 16

преди 9 години

хахахахахахаха това е най-смешното, което съм чувал. бил съм в Беларус, София сравнена с Минск е като гето от третия свят, перфектна чистота, улици, сгради, всичко - все едно си в швейцария едва ли не. Освен това живеят доста по-добре от нас и е доста евтино всичко, и не са *** и крадци като тук, изобщо няма база за сравнение с тоя *** ***

11

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво очаквате, в Беларус положението е трагично. Управлението буквално представлява диктатура и обикновения човек само може да си мечтае за свободите, които имаме даже и в България.

10

Анонимен

преди 9 години

Свиквайте с евразийските стандарти другарки и другари!

9

Анонимен

преди 9 години

Какво да очакваш от беларусите, те изхвърлиха американската посланничка като *** ***.

8

до 5

преди 9 години

Аз всеки ден зареждам фурната на жената със семе!!! За мен кво е наказанието???Хассан Бакъра

7

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

До anonimen 3Поляците направо се уси*ат пт водка ама те са си водеща колония на САЩ за региона за това никой не им гледа в канчето !

6

Луд Гидия

преди 9 години

Живях в Белорусия при социализма. Нямаше по трезв, по-културен, по-ученолюбив и по-работлив народ от белорусите в цяла Европа. Казвам "цяла Европа", която опознах сега при "демокрацията". И живееха много богато: когато ние нямахме, те имаха следните неща: цветни телевизори, видеомагнитофони, огледално-рефлексни фотоапарати със сменяеми обективи, парни ютии, плетачни машини, многопрограмни шевни машини, миксери, кафемелачки, мотопеди, мотоциклети. Леките им коли стояха в гаражни клетки в перифер

5

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До АнтисоросоидВиж сега !!! Вие сте в грешка бе! Ако хората не изпостеват особено тези в ударените от нас икономики , това което предлагаш ще е голям проблем за нас доброжелателите които обичаме , природните и човешките ресурси и насърчаваме финансовото робство в периферните колонии което както и да ги погледнеш си е доста демократично !

4

Анонимен

преди 9 години

до 5Ела ми забрани да пия, бе кавал!