70

Анонимен

преди 9 години

До реалист 62-Нямаш идея колко много *** виреят наоколо.

69

Какъвто е "матр

преди 9 години

такъв му е "елита".

68

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ са велики -разчитам на тях за поне малко справедливост.Няма друг на когото да се опрем.ГЕРБ са последна надежда.

67

Анонимен

преди 9 години

Невиждан ревъншизъм? Даваш ли си сметка аФторче че повечето хора искат комунистите да висят по уличните лампи на цариградско шосе?

66

Анонимен

преди 9 години

Мутрофашизма на ГЕРБ, непрекъснатото връткане на Гуруто им наляво и надясно, пресен пример, днес бламира Парламента, а уж искаше да се гласува Вот на недоверие и референдум, идиотията,липсата на кадри,калинки, 10 млрд изхаречени по тяхното управление....и въпреки всичко народа налапал стръвта герб като шаран и не я пуска.Господ да пази българия от мутрите от герб и собствения си обезумял електорат..

65

....

преди 9 години

а следващите избори ГЕРБ ще спечели около 40% , реформаторите 7-% и ще управляват държавата. Най-напред обаче, трябва да закрият ДАНС, след това да уволнят онези около 100 хиляди турски и 80 хиляди комунистически тахтаби от управлението на държавата.В администрацията да бъдат назначени млади хора, да се въведе електронно правителство, да възстановят плащанията от ЕС и държавата ще тръгне.Но най-напред турско комунистическите кръвопийци в управлението трябва да бъдат изритани брутално и бързо.

64

хх

преди 9 години

Към автора. Ти си под(платен) яко. Остани си със здраве. Слепец си ти. Доган и Местан въртят БСП на пръста си. Толкова години те набират скорост. Народа вижда това. Това, че плюеш Бойко, само нахъсваш хората още повече да гласуват за ГЕРБ. Независимо, кога ще има избори, дали сега и веднага или след като изтече мандата на това управление. Господ и народа БАВИ, но НЕ ЗАБРАВЯ.Айде на опорните точкиии, тооопли парат не са барат!

63

do случАЕН

преди 9 години

Ти си неслучайно толкова глупав. НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРОФАШИЗЪМ!

62

Случаен

преди 9 години

Там е грешката ГЕРБ, пипаха много меко. Затова сега им трият сол на главите. Още през мандата си трябваше да смачкат главите на змиите. Защото сега се превърнаха във змейове . Но с подкрепата на народа и силата ГЕРБ, ще изчистим ***. Мазните и ехидните, наглите, лудите- БСП, ДПС, Атака и новоизлюпената *** Барека вън. Колкото и да отлагат Оставката си и изборите, този ден наближава. ДА ИЗЧИСТИМ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН И ТОЗИ ДЕН Е ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ.

61

Анонимен

преди 9 години

Дано се случи така както си го написал и най-после да дойде истинския 10 ноември, а не фалшивия пробутан от вас!

60

обби

преди 9 години

баси якия сценарииий..... нямам търпение да се случи и тая червена *** да изчезне!

59

Честен

преди 9 години

До космополитНа всеки му идва времето за умиране. Само от злоба дано не изпревариш бай Марин.

58

космополит

преди 9 години

Марине, Маринеееее...само като ти видя пенсионерската снимка, абсолютно ниското интелектуално ниво на писанието ти и си ми ясен. Колкото по-бързо измрете, толкова ще е по-голям шанса на България да стане европейска. И само да ти кажа, ДАНО СИ ПРАВ, защото аз точно затова ще гласувам за ГЕРБ, и ако и този път Бойко не ви навре в на кучето гъ*а, няма да гласувам повече за него. Само за този, който обещае за вас пълна и тотална саморазправа.

57

Те

преди 9 години

Който нож вади от нож....другото го знаете.

56

реалист

преди 9 години

Само *** би гласувал за този примитив!Да ходи да се разправя със Сретан ,Трактоа, Дамбовеца , Гришата и другите от неговия свят.Да не ни забърква със собствените си проблеми!

55

Анонимен

преди 9 години

Ами как няма да има рлазправа, като напълнихте Властта с ***. Още първите дни всичко трябва да се изчисти,щото за една година направихте поразии за 10

54

художника

преди 9 години

Точно за това ще гласувам за него !

53

доброжелател

преди 9 години

Забрави и за ДПС

52

Купа Коз

преди 9 години

Тиквата не трябва да прави нищо за унищожаването на БСП, *** начело с Моников се справят повече от успешно

51

Анонимен

преди 9 години

ДругарЮ , всичко това трябваше да се случи при предишното управление на ГЕРБ !Заради това народа гласува за него- за да се разправи с тройната коалиция. Той не го направи и затова падна от власт !А дано сега да се разправи с тях ! От кога го чакам !