35

Мушмурок

преди 9 години

Абе Кадийка, фърли някоя пачка, кво ги мяташ тия ялови оставки!

34

Присмехулник

преди 9 години

Тоя ако имаше достойнството, за което претендира да беше подал оставка още миналата година, когато хората протестираха пред парламента. Сега вече като разбра, че ще има нови избори и че според мнозина БСП ще е сритана в ъгъла, вече може и да подаде оставка. Когато корабът започне да потъва, мишките първи започват да бягат. Сега подава оставка и след месец ще се изтъпани отново да дава акъл и да се прави на много морален. Само, че аз не му вярвам...

33

Анонимен

преди 9 години

edin 4ovek s dostoinsvo i moralno otgovoren kam izbiratelite postapva to4no po tozi na4in ..(vpreki 4e ne misla 4e toi e vinoven za vsi4ko koeto se sly4va v darzavata.)

32

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли какво значи да вярваш в нещо и да се нагледаш на глупости и *** решения на прости управници? А знаете ли колко Българи го знаят това?С колко от тях сте говорили? С никой. Вярвайте - с никой.А колко комплексари сте видели? От тези, ***, на които все някой им е виновен за некадърността им... Много60-70 години все едно и също. Странни личности, наследили постове и власт Ви убеждават, че трябва да Ви управляват точно те... Каква пародия...

31

Анонимен

преди 9 години

Тоя пък за какъв се мисли?!

30

Олигарха Кадиев

преди 9 години

Кадиев се оттегля, за да става Олигарх. Може.

29

Моряшка истина

преди 9 години

Когато корабът започне да потъва, плъховете бягат първи!

28

Анонимен

преди 9 години

позитановците не да изперкват с хвърчащи оставки, ами направо да почват да се самозапалватл може през един-двама и да се гръмват за повече експресивност в концепта...

27

Анонимен

преди 9 години

Е как така за едни евтин ток козлодуйски, а за народа скъп американоуйски? Някой май е за затвора...

26

Анонимен

преди 9 години

Този е най достойния в крадливата бсп..ОСТАВКА И НА ОСТАНАЛИТЕ ДРУГАРИ! чули бе серГЕЙ

25

Анонимен

преди 9 години

Прави му чест на Кадиев, че скъса с това порочно управление на Задкулисието, поздрави и на Корнелия Нинова за напускането! Семейство Сатанишеви водят БСП и България към БЕЗДНАТА!

24

Йово

преди 9 години

Само *** като Станишев и Борисов могат да искат избори през Юли.1 - До тогава електронната система за гласуване няма да е готова.2 - Повечето хора мислят за отпуските и са на почивки кой на морето в България кой извън България а не мислят за избори.3 - Всяка година от март до Октомври 80000 - 130000 човека са на сезона работа извън БГ.4 - Това е най горещия месец и кой нормален ще чака на опашка при 35-42 С температура.Нормално е средата на Октомври когато хората са си вкъщи.

23

Анонимен

преди 9 години

Докато ни управляват такива разбойници, все тъй ще сме! Да!

22

Анонимен

преди 9 години

БСП няма нужда от предатели като Кдиев,на когото дадоха парче от баницата в продажбите на ел.енергия,а сега е недоволен!БСП може без олигарха Кадиев.

21

Анонимен

преди 9 години

До като драскачите и плювачите са повече от работещите все тъй ще сме!

20

бай Тъпчо

преди 9 години

Абе тоз ужким млад още пък са изниза кат дрът лисугер бе,то сега кога са увъртеха във фашкий до гуша много лесно са бега,па що го не напрай преди месяц да го питаш-ама не си струва зора му приказваш-то се ша измисли нящо са откачи кат шавлива мрена из права кука,то тоз човяк викат не можел си преброй парите дет зима от енергото бе,щот кат стигнел до десят мильона и са огелпвал,та ги забравял ама инак убаво приказва та ти иде да заспиш,те сички от бесепето тай си думат,само оназ Мая се *** стряска

19

Анонимен

преди 9 години

Колко пъти този човек се кандидатира за кмет на Софето? Абе като видиш, че не те искат и дай път на следващия, същото се отнася и за Сатанишев, оставка Съси!

18

Анонимен

преди 9 години

До Кутев беше последния коментар

17

Анонимен

преди 9 години

Наивнико, значи трябва да плюем по всеки, докато е част от мафията, обаче ако изведнъж спре да му е угодно, трябва да го възхваляваме и да забравим досега какъв е бил? Ей, никога няма да се научите, затова има да продължавате да псувате след всички изборе, вместо да ги изметете всичките ***.

16

Анонимен

преди 9 години

Видя, че повече няма лична изгода от престоя му в партията, понеже скоро и властта няма да видят, и реши да си направи малко ПР. Следващият очакван ход е пребоядисване. Ама гледам, че още е пълно с будали, които се връзват, та явно е уцелил.