26

Анонимен

преди 9 години

аз ще гласувам за ГЕРБ!

25

Анонимен

преди 9 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ ПРИ ТЯХ БЪЛГАРИНА СТАНА ПО БЕДЕН И ПО БОЛЕН А ЦЕНИТЕ ЗА 4 ГОДИНИ ХВЪРЧАХА НАГОРЕ ЯКО

24

Анонимен

преди 9 години

абе има ли още луди къде ще гласуват за герб

23

Анонимен

преди 9 години

АБЕ ТИ СИ БИЛ НА ВЛАСТ 4 ГОДИНИ И НЕ СИ ДАЛ НА НАРОДА СИ ЕДНА СТОТИНКА И СЕГА КАКВО СПОРИШ БЕСРАМНИЦИ

22

Анонимен

преди 9 години

Мразя БСП а от Борисов и партията му повръщам и вдигам температура

21

Алекс

преди 9 години

До 21Интересно дали ако на теб ти кажат "получаваш 3 лева увеличение на заплатата, не си ли благодарен?" дали ще си кажеш "по-добре от нищо", или ще си помислиш че се подиграват с тебе.

20

до № 19

преди 9 години

Абе, дали 3 лева, но ДАЛИ, не взели. ТРИ Е ПОВЕЧЕ ОТ НИЩО! Факт! Другото е ала-бала.

19

Анонимен

преди 9 години

До Честито1Какво врещиш бе *** скапан.Ако ни продават газ на европейски цени трябва да викаш "ура",че руските цени по които сега купуваме са доста по-солени.

18

Анонимен

преди 9 години

Абе дали 3лева на пенсионерите,онази крадлива пасмина и толкова не им даде,за майките нищо а сега сте гракнали,ами върнете ги

17

Анонимен

преди 9 години

Понеже, не е обажавал, което е негово право с всиките му рискове, следва, че не е осъден??Това ли ви е IQ-то бе ГЕРБерчета, вие сте много сериозни хора, евала !!!---Пак пояснявам, присъдата на Цветанов е на първа инстанция и в процедура на обжалване. Цветанов се води неосъждан и няма мярка за неотклонение до влизане в сила на присъдата.

16

Анонимен

преди 9 години

15/15

15

Анонимен

преди 9 години

Между другото,ако някой храни напразни илюзии,че като се махнат болшевиките от бсп и атака и ги заместят с другия ръкав на Партията - Батьо,*** и компания здравеопазването ще се оправи ЗАБРАВЕТЕ ДРУГАРИ!

14

Анонимен

преди 9 години

Любимата на културния министър абсолютно некултурно и нахално го удари пак на хвалби. Много е радостна,че не успяха да я уволнят,а всички колективно си отиват за нейно успокоение.Няма страшно.Данчо Ментата е насреща.Да видите как един крадлив милионер защитава бюджетните си измами.Корнелия Нинова му помага,нали обещала на партията,че ще продължи да помага и след оставката си.Добре си затопля мястото за бъдещ партиен лидер,както говорят Виза Недялкова и "роднините й",нали нейния Андрей е ментор.

13

дам

преди 9 години

До Анонимен 10Понеже, не е обажавал, което е негово право с всиките му рискове, следва, че не е осъден??Това ли ви е IQ-то бе ГЕРБерчета, вие сте много сериозни хора, евала !!!

12

Анонимен

преди 9 години

Какъв дебат бе ***?Щом луксозна техническа секретарка в НЕК взима 3000 на месец, а за лекар в Спешна помощ няма 1500 за какво говорим?И между другото нали НЕК също е държавна компания?

11

Анонимен

преди 9 години

Питали радио Ереван кое му е лошото на управлението на орешарски, след като намалиха цената на тока и вдигнаха пенсиите. След кратка музикална пауза от радиото отговорили:- Управлението на орешарски не е лошо за гражданите, но лошото идва след като управлението приключи

10

Анонимен

преди 9 години

A TAKA MOJE DA SE KARATE PO VQL DEN DA SE ZAMERQTE S VOTOVE DOVERIE NEDOVERIE IZBORI 3V 1 ,5 V 2, NO ZA RABOTA PARI BIZNES NI DUMA NI6TO NEPRAVENETO E VASH PATENT BYLGARSKI 25 G BRAVOOOO NI6TO 0 0 00 KENEFI GLUPAVI

9

Анонимен

преди 9 години

Цветанов вече е наистина престъпник официално!Има 4 годишна ефективна присъда в панделата.---Това не е вярно. Има присъда на първа инстанция, която подлежи на обжалване. В момента Цветанов е неосъждан.

8

Езоп

преди 9 години

Преходът към пазарен капитализъм, нерегулиран либерализъм и финансов деспотизъм превърна наследниците на комунистите в новите господари!Гравитационната сила на парите, загнилият морал и нездрави ценности заболяха организма на държавата, тъй че, тя сега да е на ръба между двата свята!Бог да ни помага, извънземни нашествия от висша класа да ни споходят, космически кораб на друга интелектуално превъзхождаща ни вселенска раса да дойде и да отърве добрите хора отидващия крах на тази епоха!

7

До 1

преди 9 години

Цветанов вече е наистина престъпник официално!Има 4 годишна ефективна присъда в панделата.