85

Една

преди 9 години

Ама че въпрос! Как ще си подаде сам оставката, като за този пост човекът премина през какво ли и кого ли не! Някои протестирали под прозорците на МС с месеци? Големи хора, а наивни!Освен всичко друго, поста му отива на осанката! Ще почака до момента, в който златното средно пръстче му покаже изхода, до тогава ,народе, се въоръжи с търпение.

84

Анонимен

преди 9 години

ЖПОЖенски Полов Орган

83

Анонимен

преди 9 години

Защо Орешарски сам не подаде оставка-Ами защото е ЖПО !!!

82

Анонимен

преди 9 години

Ха! Олигарски да бил служебен министър-председател...Що за глупост? Че той назначава разни турци масажисти за министри по инвестирането, най-гадната мутра Пеевски за шеф на ДАНС и какво ли още не, а сега още време да му дадем да мърсува!

81

ОСТАВКА

преди 9 години

ОСТАВКА! КАК ОРЕШАРСКИ СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР БЕ?-ТОВА НЯКАКВО ДЕЖАВЮ ЛИ ЩЕ Е?

80

Добре махаш

преди 9 години

ДОВИЖДАНЕ,ДОВИЖДАНЕ,ЗАВИНАГИ......

79

доброжелател

преди 9 години

Що не подава оставка???Щот е жалка марионетка в ръцете на Станишев и Местан!!!Те ще го използуват докрай, като *** салфетка ще го захвърлят като стане вече ненужен!!!Друг на негово място щеше отдавна да си я подал.

78

Ели

преди 9 години

Оставката на Орешарски в петък НЯМА да се приеме, парламента се саморазпуска и така става възможно това правителство да прави изборите на 20 юли.За Станишев няма да е нужно да се отказва от депутатството си заради евродепутатството

77

бай Ставри

преди 9 години

Е,изчакайте поне да мине и другото дело на физкултурника и да си идва при нас, откога го чакаме.

76

Анонимен

преди 9 години

Орешарски да е служебен премиер та да замете до изборите всички далавери и никой да не разбере какво е правено през тази година . Нужен е служебен премиер , който да излезе и да каже такива и такива договори са сключвани на тъмно , такива и такива заеми са правени и парите са отишли за това и това !! От това ги е страх и затова бързат и се опитват да лавират с разни предложения. Умря Марко !!! Няма да стане !

75

оптимист

преди 9 години

Като няма хляб ще има зрелища.Скоро трябва да започне световното .и изборите ще бъдат забравени.Никой няма сметка от предсрочни.БСП има шанс да влезе в парламента.Герб сигурно първи но без мнозинство.Барека и той ще се набута .АБВ може би ако намерят пари.Ще ни упрвлява тройна или четворна коалиция.Накрая народа плаща сметката.Както Германия винаги играе четвърт финал поне.

74

Обективен

преди 9 години

Избори на 27 юли /неделя/, а не на 29 юли /вторник/, както били писали в 24 часа. Напълно възможно е изборите да са на 27 юли или на 3 август. При избори на 27 юли има около месец след разпускането на парламента, назначаването на служебното правителство и определяне на датата за изборитем, но трябва оставка веднага и около 10-на дни, да се извърти процедурата както е по Конституцията на РБ. При оставката на ГЕРБ това стана за 14 дни.

73

Анонимен

преди 9 години

На съд,мръсни комунисти,на съд.

72

84

преди 9 години

Вероятно е заета да подготвя някой сигнал до прокуратурата от рода на Костинбродския, нали идват избори.

71

ЧИЧО ЧАРЛИ

преди 9 години

А КЪДЕ Е Г-ЖА МАНОЛОВА МАЯ НЕЩО.НЕ И СЕ ЧУВА ГЛАСЧЕТО

70

Костелив Орех

преди 9 години

Чакайте Орешарски да подаде оставка доброволно, пощулатото животно ще стои на власт докато има парламентарна подкрепа. Заявявал го е много пъти, че няма да подава доброволно оставка никога, само и единствено, ако бъде свален от власт от мнозинството, което го подкрепя. Очевидно то ще продължи да го подкрепя още 3 години, повярвайте ми. Щом ще отхвърли вота на недоверие, това значи, че това мнозинство ще крепи правителството до край, дори и Орешарски да не изпълни искането им за доброволна оставк

69

tih velikan 681

преди 9 години

Stanishev SBURKA KAKTO VINAGI.ISKA YULI OTI HORATA SA OTPUSK,NO KONTRATA SHTE MU YA SLOJI PREZIDENTA,KOGATO SE PRILOJI KONSTITUCIATA I MINIMUMA E 2 MESECA.TUI CHE DA PIE STUDENA VODA DRUGARYA.I DA SE MAHNE OT BSP.KADIEV E UVAJAVAN CHOVEK I DA SE MAHNE,TOVA ZNACHI KRAYA. NA POL.KARIERA NA STANISHEV.

68

Анонимен

преди 9 години

Марш,червени хмери от живота ни !!!!

67

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от пишман анализатори, политолози, социолози и прочее платена ***! Един да беше казал, че Станишев плещи глупости. Дори и ако днес правителството подаде оставка, избори до края на юли пак са невъзможни. Просто времето е недостатъчно.

66

123

преди 9 години

Някой да е виждал медуза с оставка? Аз не!