3

Има верни неща в

преди 9 години

статията, но не всички.Не е вярно, че ако детето е единствено, то става егоист. Егоисти има и в многодетните семейства. Познавам хора-алтруисти, които нямат братя и сестри.По-голямото дете наистина започва да се чувства отговорно за по-малкото, дори и без да го учат на това, но е безкрайно погрешно и егоистично от страна на майката, бабата или друг от семейството, ако започнат да изискват от едно 5, 7 или 10-годишно дете да бъде бавачка, чистачка или частен учител на по-малкото.

2

Анонимен

преди 9 години

Предимства няма! Ако първото е започнало да скапва нервната ви система, второто гарантирано я довършва! Накрая, при нашата ценностна система, ставате виновен и на двете!!

1

Анонимен

преди 9 години

В норманите Държави, когато е нужно да се стимулира раждаемостта измислят какви ли ти не стимули.Парични помощи,други помощи,облекчения и ред други неща. А тук в дскенефа още с първото дете се вкарваш в такъв филм,че не е за разправяне. Почва се още с проследяването на бременността, то не са измислени прегледи,при разни корифеи на парата,дерат кинти и в родилното, в яслата за да влезе, в градината, в училището, ако се разболее личните дилъри винаги изписват *** за над 50 лева, направо е чудо