63

Анонимен

преди 10 години

До кога лицемерните западняци ще ни третират като *** прислуга в ЕС?!!! А наглите и алчни задокеански ястреби няма ли да фалират най-после и да освободят света от задушавашата си хватка?!!!

62

политолог

преди 10 години

Цяла година умните и почтени българи пишат по сайтовете, че тази тройна коалиция е престъпна и вредна за България. За съжаление всичко се оказа вярно, че и повече. БСП-ДПС-Атака-ДС се оказаха и вредни за Европа. Спирането на Южен поток и Еврофондовете от Брюксел са последния пирон в ковчега на това правителство. Всички опити на троловете на мутреса Моника да плюят по ГЕРБ се оказаха без успех, защото са изцяло лъжливи. Това е истината и тя вече се доказа.

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен79Аз пък имам чувството, че си нагъл руски ***.

60

муспи

преди 10 години

Турция и Гърция веднага поемат Южния поток за да има мир и дружба.

59

Старши Лейтенант

преди 10 години

Сега България ще реновира самолетите ни Миг 29 с руска помощ. Има договор на Българското МО с руските заводи. България винаги ще е с Русия

58

Анонимен

преди 10 години

до 74 прочети дискусията и ще разбереш умствено ограничен словоблудецо

57

Анонимен

преди 10 години

значи идеята е в стригането на България монопола да е в Европа и САЩпатриотични Българино

56

Анонимен

преди 10 години

И нищо по-лошо да не направи, поне монополистите ще са с един по-малко :))) Не се ли усещаш, че си смешен? Се едно ме питаш "Само западняците ви стрижат, не може ли малко и ние" Пошел вон отсюда, гнида!

55

Анонимен

преди 10 години

айде 67 обясни какво ще ни направи Руска фирма на нашия прехвален свободен пазар, което вече не са ни направили чехи, австрийци и французи "Софийска вода"

54

Анонимен

преди 10 години

обяснявай не се отвличай

53

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 66 На какъв език искаш да ти обясня, щото гледам, че заваляш българския, явно си от Мужикистан?

52

Анонимен

преди 10 години

До 61 Ти си против конкретно Руски фирми да имат собственост в България или в Бъпгария чужденци да нямат собственост.Обоснови какво ще ни направи Руска фирма което не ни е направила чешка"ЧЕЗ" или австрийска "ЕОН"

51

Анонимен

преди 10 години

да бе точно по важните неща ще ги получат тези милярди, ще си ги дадете като помощи половината ще ги откраднат ти на клечки ще се грееш а производство няма да има газ няма

50

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 54Южен Поток ни гарантира че газ ще има дори украйна или Румъния по някаква причина ни я спрят---------------- Момче, ако ще да ме оставят на дърва, няма да дам 4 милиарда за отопление, анадънму? Има поне сто по-важни неща в държавата, които чакат 4 милиарда. Още по-малко пък трябва да се дава собственост на руската държава в България.

49

Анонимен

преди 10 години

Дрън Дрън ние още не знаеме какво са подписали при закриването главите по присъединяването към Европа

48

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАНе си ли изработи вечерните коментари, *** товарещ...

47

Анонимен

преди 10 години

до Спонги а ти не разбираш ли че не става дума за Европа нито за България просто САЩ правят пречки щтото французите германците и англичаните им отказаха а наще поне да бяха изчакали американците да си тръгнат преди да пръднат

46

ODESSA

преди 10 години

Tо черно море може да гръмне без никаква руска намеса. 15 метра надолу всичко е метан.

45

Анонимен

преди 10 години

относно спирането на газта зимата тогава украйна крадеше европейски газ и Русия спря доставките докато украинците не спрат тази практика, парно имаше защото тогава топлофикациите минаха на мазут но другите които бяха на газ клекнаха, тази година няма да стане в София горивните системи на мазут не са проверявани и ремонтирани от последния път когато работеха. Южен Поток ни гарантира че газ ще има дори украйна или Румъния по някаква причина ни я спрят.

44

иван

преди 10 години

искат да нямаме атомна централа -ок няма проблемискат да не минава газа през България-ок няма проблем.обаче компенсирайте Българската икономика на себестойност,която губим от техните забрани.то не може да те карат да нямаш нищо а те да не дават нищо.