74

rustam

преди 10 години

ЗАПАДА ЗАБЪРКА СЕГА ПУТИН ДА ГИ ЧИСТИ ТАЯ ДЪРТА *** ДОБРЕ ЛИ Е ???

73

Анонимен

преди 10 години

До Шоп 70Ех, *** си е тъпо! Дори и когато е Шоп!За сведение на спалия на уроците в училище: Първата световна война започва в Сараево - бивша Югославия; с убийството на ерцхерцог Фердинанд и жена му от Гаврило Принцип!Втората започва на полско-германската граница - в Глайвиц! С провокация, измислена от Райнхард Хайдрих и осъществена от Алфред Науйокс!Ама откъде такива знания в една дървена шопска глава!

72

ПУТИН СПРАВЕДЛИВИЙ

преди 10 години

Германия е виновна за двете най-големи войни в световната история. Както каза Путин: руски войски няма на чужда територия, нито руски военни бази, а хамерински колко щеш.Да не говорим, че на американците им се привидяха оръжия за масово унищожение в Ирак, че дават пари на джихадистите в Либия, Сирия, Египет, че се правят на слепи за потъпкването на човешките права в Турция. Тъй че, хайде АМАН от русофобия!

71

Анонимен

преди 10 години

баба ми Мери не я ли сърбеше някъде като присъства на тая годишнина.нали тя е от страната на завоевателите фашисти.

70

Анонимен

преди 10 години

Schopa ne go gledaite, minusite ne go valnuvat, nego mu plastat da pise.

69

do 77

преди 10 години

Putin e kazal slednoto.Jena koqto nqma deza , nqma kakwo da mi govori.

68

Лоша работа

преди 10 години

Мене ми е интересно какво Путин е напомнил на Меркел?

67

Анонимен

преди 10 години

Бабата има мега изтормозен вид, на дребно васалче, което трябва да обслужи господаря си отвъд океана.

66

до 71

преди 10 години

*** си промит!

65

Анонимен

преди 10 години

Русия още не е готова да бъде част от цивилизованото общество-----------И никога няма да стане, в този вид. Руската болест путинизъм се лекува по същия начин както и хитлеризма.

64

Анонимен

преди 10 години

Кремълски *** атакуват западните медии.От името на хората, привикнали към западните стандарти за журналистика и водене на дискусия, се изказа преди дни и авторът Питър Химлер във Forbes в статията Руските медийни ***: Господин Путин може да смята това за приемлива практика на съвременния пиар, но аз го уверявам, че греши. Това е нечестно и опасно. Нещо повече, откровено казано, тя е свидетелство, че Русия още не е готова да бъде част от цивилизованото общество.

63

Шоп

преди 10 години

До шоп И двете световни войни са започнати от РУСИЯ.

62

Руска Мечка

преди 10 години

Рассея моя Рассея от Волги до Енисия!!!

61

Анонимен

преди 10 години

Осеен германските медии, американските хванаха кремълските *** ха ха ха жалки сте: Американская газета The Washington Post обнаружила среди своих комментаторов кремлевских троллей. Как пишет издание, вычислить их можно без труда: они пишут по-английски с ошибками и оставляют провокационные комментарии не по теме.

60

Анонимен

преди 10 години

В момента световния мир е застрашен !Такава ситуация се оправя само чрез взаимни преговори, отношения и диалози.В този случай Путин прави всичко възможно съобразявайки се с Руския икономически потенциал, интереси и международните взаймоотношения.Това обаче не го виждаме в Обама и департамента на САЩ.А до някъде е обяснимо но не допустимо!, след като Китай ги изпреварва икономически, отхвърлянето на долара в т.ч и РФ и Япония, недоверието на световното население в САЩ и войните който водят..

59

шоп

преди 10 години

Епа тая немска баба много бързо забрави, че Германия е виновна за двете най-големи войни в световната история. Както каза Путин: руски войски няма на чужда територия, нито руски военни бази, а хамерински колко щеш.Да не говорим, че на американците им се привидяха оръжия за масово унищожение в Ирак, че дават пари на в джихадистите в Либия, Сирия, Египет, че се.правят на слепи за потъпкването на човешките права в Турция. Тъй че, хайде АМАН от русофобия!

58

Анонимен

преди 10 години

Путин малко мяза на пациент.

57

Отговорен е!

преди 10 години

Проявявайки отговорност Путин се намеси в Крим и там не се проля кръв,нямаше убийства и изкормване на хора за органите им, нямаше запалени и изгорени деца и бременни жени. А там, където се намесиха американците и евросъюза има трагедии непознати от ВСВ.Ако не се намесват полуграмотни хора като Кери и Псаки сега и в останалата част всичко щеше да спокойно. Но американците където са минали след това има война защото не разбират от международна политика и има нещо садистично в тях...

56

slovenia

преди 10 години

До 50.България си е за България,не за Европа,ние сме си в Европа,имаме си своите ценности.А нашите политици знаят само европейски ценности,само това повтарят.По времето на соца имаше поговорка *** като ***,сега сме демократи и поговорката гласи *** като реформаторски блог.

55

АТАКИСТ

преди 10 години

до 51Путин си взе Крим именно заради тъпотията на хамериканеца да изпрати платени терористи на Мегданя в Киев! Путин само т'ва чакаше като повод и си взе Крим!Кой е сега прецакания питам такива *** като теб, а?????С Владимир Каспаров Путин не се ***!Запомнете го веднъж завинаги, жалки *** на хамериканеца!