189

Анонимен

преди 9 години

Никой няма право да нарежда на Русия какво да прави! Вторият фронт е отворен едва, когато Съветската армия е на вратите на Берлин - ясно за какво става дума. Никой не може да ме убеди в обратното! Не можете да изкривите истината за войната. Дразнят Путин, остана само да му кажат кога да почне да им подарява газ. Вижте му интервюто от вчера.Простотията е нещо много страшно, опасно, лъжата е лъжа, истината е истина.Само изверги могат да отрекат истината!

188

стоян

преди 9 години

до 225за руската пропаганда, която се вихри и тук, окупацията на българия е "освобождение". Това си е самата истина, те са ни освободили от собствената ни независимост, както се опитват да освободят и украинците от теглото да бъдат свободни и независими от касапите в Кремъл. Така че руската пропаганда не лъже :)

187

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен2154ervenata armia be6e komndvana ot evreina STALIN priemnik na evreina LENIN mnogo ne6ta ne znae6 u4i se

186

tir

преди 9 години

хаха русия да признае за престъпленията си?! Това кога се е случвало в историята, няма по-нагли от лъжци от руснаците!

185

UKRAINEC

преди 9 години

До морскиПланът за поробване на България започна да се осъществява. Той включваше три елемента:1. Изтребване на българския елит.2. Стопанско поробване на държавата.ОБЕЗГЛАВЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ е било планирано отдавна.

184

UKRAINEC

преди 9 години

May 24Писмо от Г. Димитров до Сталин, 22 септември 1944 г., отн. поведението на Червената армия в България. -- Някои военнослежещи в пияно състояние влизат нощем в домовете на хората в градове и села с цел грабеж, а внякои случаи изнасилват жени и убиват мъжете им. Така напр. в с Дивдядово, Шуменско, наред с другите хора е убит и един от старите членове на Партията. Доколкото такива произволни действия внасят голямо смущение сред населението, което с неописуема радост и възторг посрещна Червената армия, моля да се направи всичко възможно за тяхното по-бързо прекратяване. Ама си ги е бив

183

UKRAINEC

преди 9 години

До Анонимен Паролата Авгиевите обори да бъдат пометени с желязна метла беше дадена от Георги Димитров от Москва. Получавайки я, комунистите започнаха убийства без съд и присъда. До края на 1944г. бяха избити над 30 000 кметове, учители, свещеници, полицаи, низши военни, дребни търговци и изобщо по-видни хора по места. Викани посред нощ за малка справка те изчезнаха в незнайни безкръстни гробове.

182

морски

преди 9 години

Първо терористичната държава САЩ трябва да признае с каква цел бяха действията й в Сърбия,Ирак,Авганистан,Кувейт,Сирия,Украйна........Сащ действат на принципа ,, крадеца вика дръжте крадеца".Ама вече са ясни на всички.

181

Анонимен

преди 9 години

Второ: путин е осъден както виждатеПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ИДВА ЗА ВАС.

180

Анонимен

преди 9 години

204Поне съм спокоен, че ти работиш.Е, не те финансира, очевидно, Рокшилд.Западняците в момента изяждат с кориците това, което са писали Маркс и Енгелс.

179

Анонимен

преди 9 години

Абе на вас все евреите са ви виновни. Червената армия ОТ ЕВРЕИ ЛИ БЕШЕ СЪСТАВЕНА.

178

До 209

преди 9 години

Плана маршъл пороби целия свят със зелени хартийки без покритие, невежа с невежа.

177

rusnak

преди 9 години

Вопли на отчаяние!:)))

176

Анонимен

преди 9 години

180 и 203 Един и същ човек. Първо говори, че чел книги, после че чул от баба си. Русите били изнасилвали.Писач на заплата.

175

морски

преди 9 години

Няма по-велика държава от Русия.Слава на Русия!!!

174

Анонимен

преди 9 години

До 191.Забрави ли плана МАРШАЛ в резултат на което западна европа се въстанови много бързо?

173

Анонимен

преди 9 години

Препоръчвам на всички Игор Бунич и неговата Операция Буря. Да се знае.Но това са събития, които са със 70 годишна давност. Съветската империя в Европа се разпадна, както и самият СССР .Западния свят победи и не не спази нито едно обещание , дадено на Горбачов - за няма 10-15 години вкараха де що има страна в НАТО и ЕС. НАТО остана като някакъв отзвук от тогава.Едва сега си намери смисъл да съществува - намери враг. Сам си го създаде, за да има смисъл от съществуването му.

172

Анонимен

преди 9 години

Хайде сега е време авторката Мария Захариева да препише нещо и от Правда / ако има такава...;)/

171

Анонимен

преди 9 години

прочетете игор бунич и виктор Суворов за сътрудничеството на комунисти и фашисти от СССР и германия

170

до 183

преди 9 години

аз съм на 54 години и много добре помня какво разказваха възрастните хора за червената армия през 1944 година по силистренско и добричко. имало е изнасилвания убийства и ежедневни грабежи