249

OBEZPOKOEN

преди 9 години

KAKVOTO I DA NI GOVORIAT -GOTVIAT VOINA S RUSIA, UBEDEN SAM100%. DA NE ZABRAVIAME KAK ZAPOCHNA VSICHKO V UKRAINA- S KARVAV PREVRATDA PRIZNAE IZBORITE V UKRAINA. ? ZASHTO ,NALI VIE STE GI PRIZNALI.REJAT GAZ,IZOLIRAT,SANKCII ,DRANKAT ORUJIE , PLASHAT SASEDITE, NEMA DA SE MAHNAT /VOENNO/NIKOGA VECHE OT IZTOCHNO EVROP. DAGA .PROVOKACII, DEZINFORMACIA, LAJI .DA SE STEGAME ZA NAI-LOSHOTO, BRATOCI.SAJALIAVAM, DANO GRESHA, NO AKO NEKOI DRANKA ORAJIE PED DOMA MI -,UMIRAM TRUDNO

248

Путкин - педераст !

преди 9 години

''православн''а руссия плаща на *** чеченци да убиват украйнци и руснаци християни, които не искат да живеят в кагебейската ***...

247

Евро7кептик

преди 9 години

"Западът призна жертвите, понесени от Русия през Втората световна война, а сега Русия трябва да признае своите действия в Украйна, пише "Таймс"Цинично и идиотско правило за извод!"Без ужасяващото кръвопролитие на източния фронт, продължило три години, съюзниците биха се натъкнали на много по-сериозна съпротива в Северна Франция и може би дори биха претърпели поражение". Не може би, а със сигурност не Вашингтон, а Берлин щеше да Винапътства в друг състав...

246

Бойко не Борисов

преди 9 години

Глупости,няма ,,либерална демокрация", ,,дървено желязо", ,,вечен двигател" и други измишльотини.ПроЗтотията ходи по хората,не по гората.За 70 години либерално-демократичните кравари избиха в Корея,Виетнам,Лаос,Ирак,Либия, Афганистан и другаде пет пъти повече хора отколкото Хитлер евреи в газовите камери.Еб...ти ,,либералната демокрация".Да ти се доповръща от щастие!

245

Анонимен

преди 9 години

Когато някой започне да обвинява цял народ в нещо, проблема не е в народа, а в нечия куха глава.

244

Анонимен

преди 9 години

Че какви действия на територията на Украйна няма руски войски /Крим не е украинска територия след референдума/

243

Ъц

преди 9 години

"Като личност, президентът Путин няма право да се намира в Нормандия - той отдавна вече дори не се преструва, че споделя идеалите на либералната демокрация, в името на която съюзниците освободиха Западна Европа"------------По-голям цинизъм и лицемерие лъхащ от статията на Таймс охарактеризираща западния политически и идеологически елит не бях чел.---псНякой би ли могъл да разясни що за животно е това Либерална Демокрация??????

242

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECС Крим те първа започва. Юго-изтока вече дефакто е против Киев. Въпрос на време е да замине Новоросия от Украйна. Какво ще папкат бандеровците тогава? Няма да има кой да ги храни.

241

UKRAINEC

преди 9 години

До морскиПутин няма да се спре пред никакво кърваво престъпление , за да запази пожизнената си неограничена власт. Крадливите и войнолюбиви путинисти с Кримската авантюра показаха, че това са последните гърчове на човеконенавистната империя на злото. Путин вероятно е чел мислите на Сун Дзъ в Изкуството на войната. Но да му ги припомним: Империя, която е загубила своята сила и блясък е невъзможно да бъде възстановена.----С Русия е свършено - това с Крим беше последното ухапване змията.

240

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECМомче, спри да гледаш телевизията на Порошенко. Вреди ти на психиката.

239

морски

преди 9 години

До Украинец .......Русия сега е по-силна от всякога а голямото ограбване на Украйна сега започва.Отвори си очите!Слава на Русия!!!

238

UKRAINEC

преди 9 години

До Анонимен Забраната на руския язик беше само предложение-то не се прие,и нито един руснак не беше заколен-а в Одеса руски сепаратисти стреляха срещу футболни запалянковци-това навсякъде в света води до смърт.

237

Анонимен

преди 9 години

Да Украйна има доста общо с България. Да охкаме и страдаме е каде по-удобно отколкото да положим усилия за щастието си...

236

Мамун

преди 9 години

Украинецо :Нищо не е избил.Големия Грабеж тепърва започва.Да не си живял в Украйната през последните 20 години случайно?

235

UKRAINEC

преди 9 години

До морски цитат от 21 век: Ще минат много години, докато не настъпи положителна промяна в съзнанието на хората. Докато ние сме живи, ще се измъчваме и ще страдаме. С плахи надежди, без илюзии и с презрението, което носим в уморените си души.Колкото до Украйна, ще видим. Важното е, че каквото и да става, украинският народ успя да избие няколко зъба от самодоволната мутра на тираните. Поне за известно време те ще имат по-малко самочувствие и повече страхове.

234

Анонимен

преди 9 години

Украинецо, да направим разбор-Първо беше Майдан-там руснаци щяха да колят.След това забранихте руския ,покрай него и разни други езици.Това се схвана от руснаците като опит за асимилация.След това тя на свой ред организира онова с Крим.Имаше и разни американски моми дето редяха украински правителства и Пет милиарда долара.Дружеската ръка бе преди това -тя бе руска и офертата беше да си съхраните тежката промишленост на изток.Но вие не разбрахте това.

233

UKRAINEC

преди 9 години

До АнонименKазаци има и украински и руски (донски) например.

232

Анонимен

преди 9 години

До UKRAINECЗаминавай за Украйна на Майдана. След като си такъв защитник на фашагите, включвай се редовете им. С удоволствие ще те пратят в Славянск. Ама надали ще се върнеш. Спри да пишеш фашистки лозунги. Пропагандирането на фашизма е най-долното нещо. Защо не отидеш в Германия с подобни лозунги да видим какво ще ти се случи.

231

UKRAINEC

преди 9 години

До asen Още един от 19 век и почвам от 21 :та с така изградена представа за българите ние тръгнахме от бреговете на Фниския залив и на всички руски реки да проливаме кръвта си за тях поробените и изтерзаните, и изведнъж видяхме китните български къщички с градинки около тях, цветя, плодове, ***, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия и ще се бием за вярата на поробените! Dostoevski .....

230

Анонимен

преди 9 години

Вие избивате хора, украинците.