91

Анонимен

преди 9 години

V moiata Rodina NE iskam tezi ***

90

Анонимен

преди 9 години

Borisov ne biva da stava premier.Stanichev s mestan ne biva da ostanat na vlast.Siderov e glupav, poneje ne se usesta kogato mu prawqt postanovki- znachi ne stava.Abe ne vizdam za kogo da glasuvam, nqma chovek s neobhodimata rograma.

89

анонимен

преди 9 години

ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА. ИМА ИНТЕРЕСИ. НА САЩ И СВЕТОВНОТО ЗАДКУЛИСНО "ПРАВИТЕЛСТВО". А тук платените от същите тези от Запада НПО-та, а и доста *** скачат и викат "Искаме Борисов, защото е най-послушния и бързо-бързо ще ни продаде и докара до просешка тояга".

88

баи Ганю

преди 9 години

Никои не им е искал подкрепата и за това нямат работа в държавата ни!?

87

баи Ганю

преди 9 години

До ден днешен не мога да проумея демокрацията.Според нея народът е суверенът и тои решава жизнено важните въпроси и решения в една държава.Уж бяхме в демокрация вече ,пък никои не попита суверенът да каже думата си за влизането ни в ЕС и НАТО.Как стана това маика му стара?Ние гражданите на тази държава сме нещо си като стадо овце накъдето те подплашат в нея посока тръгваме.Демек овчарят казва на къде че вървим.

86

Анонимен

преди 9 години

До НикНе е половината свят,повече е.

85

Анонимен

преди 9 години

До Майкави Глобалисткаа ,че Съединението е незаконен акт -така ,си е .

84

Анонимен

преди 9 години

Сърдити сме на братята виетнамци ,че не са го одрали жив тоя гад,и без това ги е бомбардирал.Само е живял в яма като от филма Рамбо и виетнамците пикаели в/у него.

83

14/88

преди 9 години

Това изчадие МАККЕЙН където стъпи - войната идва след него . НЕ НИ ТРЯБВА ТОЗИ *** ТУК ! ДАНО САМОЛЕТА МУ ДА ГО СПОЛЕТИ АВАРИЯ ТА ДА НЕ СТЪПИ С КРАК НА НАША ЗЕМЯ , ЗАЩОТО ТЕЖКО НИ ЩОМ ТОЗИ ИЗКУФЕЛ ЦИОНИСТ НИ Е НАБЕЛЯЗАЛ !

82

Анонимен

преди 9 години

Тез ***,където стъпят,трева не никне.Не ни тябват нито жилото,нито меда им.Нямат работа тука

81

Анонимен

преди 9 години

ТРЯБВА ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ ПОДОБАВАЩО СОЛ БЕЗ ХЛЯБ,ХЛЯБА ИМ ГО ДАДОХМЕ ПРЕДИ ДВАДИСЕТ ГОДИНИ ТАКА ЧЕ! ДА ЖИВЕЕ БРАТСКАТА ДРУЖБА НА БЪЛГАРИЯ И АМЕРИКА!ЖИВЕЕМ НА 10000КМ,И КАТО ЗАКАСАМЕ ЗА ЧАШКА ЗАХАР ХВАЩАМЕ САМОЛЕТА И ПРИ КОМШИИТЕ!

80

Ив

преди 9 години

Чак сега се сетиха, че България е член на НАТО. Досега се правиха, че ни няма!

79

Анонимен

преди 9 години

de gi tiq da im se poradvam vericata im kravarska

78

Анонимен

преди 9 години

В колко,къде и кога ще пристигат,да засвидетелстваме всенародната любов,към братския американски народ,китки,хора,всичко квото си трябва...изтървахме двамата самаряни Ран и Ът,да засвителстваме блогодарност.Много са тесни улиците,за множеството,за това ги чакат в тесен кръг.

77

Loshko

преди 9 години

До Майкави Глобалисткапрез 1999г. Русия дори не можеше да защити собствените си територии, тогава едва ли са могли да тропнат на масата както сега. Нали се сещаш какво наследство имаше Путин след разрухата на СССР, писаните закони от англоезични дипломати, предателя Горбачов и добрия пиян демократ Елцин.

76

Майкави Глобалистка

преди 9 години

Господа бивши комунисти-червени *** и номенклатурчици от соца,а днес със децата си-първи-задниколизачи и връзвачи на обувки на колониалния запад,дето сте против съединението на Крим с Русия-подарен 1954г на украйна от тоталитарния съветски вожд Хрущов-кой първи започна с рязането от независими страни на парчета от баницата и къде бяхте през 1999г когато изрязаха косово и отровиха с обеднен уран не само сърбите,но и нас,за да може шиптърите наркотрафиканти да са независими?господа ***,може би и Съединението от 6.09.1885г го обявявате за незаконно по своята логика?Погледнете се.

75

Анонимен

преди 9 години

Frenskiat prezident Oland vechera s Obama v 19:00 v edno restoranche v Paris, a za vtori put v 21:00 se nahrani s Putin v Eliseiskia dworez na priem daden spezialno za Putin.Kakwa razlika a?

74

Loshko

преди 9 години

И каква е по-точно руската агресия и в какво се изразява?

73

Гриша

преди 9 години

Във Балгария трябва мислещи граждани да ни управляват,а не предатели и путювци.За да има 100% промени наи напред от правления начин на избури зависи.Както е във Франция,има 2 парти едната водеща другата упозициона.Няма делени на бял или черен ,всичко е едно.Това е мажуретарни избури и народа решава наистина за качествени управници.Трябва Референдом и народа да каже по мажоретарен път ли да са избурите или по стария партиния.Това е решението на демокрацията,но партите няма да могат да краднат и з

72

Ник

преди 9 години

Те ли ще ни казват какво да правим. Техните проблеми са си техни, за това половината свят не ги харесва.