15

Анонимен

преди 9 години

За всеки е ясно че за да се инвестира в енергийна ефективност се изискват разходи които много малко домакинства са способно да извадят от джоба си, което от своя страна означава че трябва да се изтегли кредит и да се заробят още милиони българи. Плевнята откакто е станал президент само за енергийна ефективност повтаря, което ме навежда на мисълта че освен тлъст кокал от енергетиката се надява да и на такъв от банките. *** недоносена...

14

Анонимен

преди 9 години

Аз съм към 50-те, теленце!!!! Знаеш ли колко малко ми пука.......ВЕРВАМ ТИ

13

АРХАНГЕЛ до 13

преди 9 години

Аз съм към 50-те, теленце!!!! Знаеш ли колко малко ми пука.......

12

Анонимен

преди 9 години

Добре, че е г-н Росен Плевнелиев за да ни отстрами пред Европа заради предателските действия на правителството и мнозинството в парламента.

11

Анонимен

преди 9 години

"""Теленце, ние не сме платени слуги на рогатия,че да правим протести! Направо с АК И СКС ЩЕ ДЕЙСТВАМЕ!"""Е как ще действате с АК като не сте ходили в казармата?

10

Анонимен

преди 9 години

Ти на народа ли си избран да служиш или на чужди интереси, президент под чехъл и под пожарникарски инструкции

9

АРХАНГЕЛ до 7

преди 9 години

Теленце, ние не сме платени слуги на рогатия,че да правим протести! Направо с АК И СКС ЩЕ ДЕЙСТВАМЕ!

8

Анонимен

преди 9 години

В сравнение с Първанов, Плевнелиев е по-добър тъй като няма налудничави идеи като Големия шлем: АЕЦ Белене, Нефтопровода Бурга-Александрополис и газопровода Южен Поток. Времето показа, че инциативите на Първанов донесоха на страната ни огромни и непоправими щети.

7

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

.....СЯРНАТА ВОНЯ.....

6

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Този на снимката трябва да бъде одран жив! Слугите на сатана се смразяват от страх, че възродената ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ ще разпространява благовонието на тамян по цял свят! Те искат всички да живеем в вярната воня, която наричат 'неолиберално глобално общество'!

5

Анонимен

преди 9 години

Щом не ви харесва президента, излезте на протест.Като гледам няма протестиращи, което означава че няма недоволни.

4

Анонимен

преди 9 години

На този кога му изтичаше мандата?????Срам за България!!!!!!!!!!!!!!!!!!И да се разберем ,нито съм комунист,нито русофил!!!!!!!!!!!!!

3

USSR

преди 9 години

Абе този наш президент кои интереси защитава ? Американските ли ? Ако да -то трябва да се откаже от президенството на България и да се "зацепи" към някоя организация като Илиян Василев ,Иво Прокопиев .... и да защитава интерсите на САЩу.нас.от сутрин до вечер по СМИ КАКТО те правят !!! А щомЕпрезидент на Рбългария то и да защитава интересите на България .

2

Обама

преди 9 години

Роска, ела тука, добро момче! Застани на два крака, вдигни ***, легни долу, завърти се! Доброоо момче! Утре ще изпълняваш само моите команди, ще им караш и газ с камили от Катар ако се наложи, ама ще работим заедно да прецакаме потока.

1

Анонимен

преди 9 години

След като Обама подсвирна на кученцето си и Роската дотича в Полша, махайки развулнувано с опашка, интрукциите му са да лае само по енергийни теми.