28

БСП

преди 10 години

Збогом другарю Вигенин !

27

емо

преди 10 години

вън ***

26

Декадент

преди 10 години

БСП толкова се е умирисало на *** и спарено, че вече успяха да разколебаят и най верните си избиратели! Пълна трагедия... Ако инстинкта им за самосъхранение не проработи в близките месеци и не настане радикална промяна ( почти абсурдно да се случи) ще качат Боко пак на коня и *** ( Цецо Мустака в сянка, щото му писна да плаща и реши да вземе нещата в свои ръце) да им гледаме сеира с все ДПС АД и някоя и друга позната ***... Абе общо взето... всичко общо е взето...

25

Към снимката

преди 10 години

На преден план - гей, на заден план - ***. И двамата излъчват щастие и доволство.

24

Избирател

преди 10 години

Ко, не!

23

Анонимен

преди 10 години

Не сте в час отдавна господа цоциалисти. Не търсете оправданието. Управляващата прислойка на БСП не изразява нито леви идеи нито добра външна политика. Турция е член на НАТО , но подържа с Русия отлични икономически отношение. Вие къде сте ? Май на Майдана.

22

Анонимен

преди 10 години

Заради този слагач и европейски подлизурко БСП загуби много гласове на изборите.Това *** се държа неадекватно и убеди всички русофили, че нямат място в БСП.Сега лекето се заело да оправя изборите в Сирия....(пак някой от чужбина му казва какво да прави, а той много слушка, сигурно, за да може после да папка)Точно такива безгръбначни външни министри не ни трябват!

21

Маркс

преди 10 години

евреино точно тази позиция наделя./Евреиската хунта в Киев с която се сродяваш показа жидофашизма на евреите към гойте.Ти искаш да подкрепяме убийци на жени деца бремени,проклет *** или като дядо Вазов ,мръсен ***.Ти дегенератска хомосексуална твар заедно със своя гей другар сте най мръсната *** на земята

20

Анонимен

преди 10 години

Vseki s nomera si! Rusnacite naprimer ispolzuvat spekulaciite za pravoslavieto I slavyanskoto bratstvo. Unistoziha Ukraina crez yanukoovich! A Pol Pot si e vash komunisticheski . Daje Noam Chomski guruto vi mu e bil fen!

19

Анонимен

преди 10 години

Вигенин греши дълбоко, точно тази позиция и нездравите му отношения със Серго отвратиха народа от партията! Нужни са две смени и то на горепочените лица, ВЕДНАГА! Иначе победата на Бойчо Велики ще е с ипон/чиста, безусловна и край на България.

18

Анонимен

преди 10 години

Не е повлияла-факт. Те бабите и *** гласуват за тях безрезервно(стига да има 50-100 лева)

17

Да ама не

преди 10 години

- Думата демокрация американците използват най-често за спекулации. На практика тя се разбира от тях своеобразно. Те винаги поставяли на власт онези сили, които са им изгодни. Например, в Чили поставиха на власт Пиночет, в Камбоджа подкрепяха Пол Пот само защото, това са дейци и техните партии били изгодни на САЩ.

16

мен си

преди 10 години

Докато БДП има такива министърчета-келешчета-Ще губи.Как да не е повлияло идотската ви гейска позиция срещу Русия .Аз защо не гласувах? Не подкрепям родоотстъпници! голкова ли няма В ляво 10-на души да министри или избирате само обърнати?

15

негласувал

преди 10 години

"Резултатът на БСП на евроизборите не е повлиян съществено от позицията на кабинета за конфликта Русия-Украйна"Ти ще ми кажеш...

14

Анонимен

преди 10 години

напротив, повлия и за това подкрепата за бсп беше толкова ниска!

13

Анонимен

преди 10 години

Негодници и ,,дупеблизци" .Вместо да осъдят фашисткия режим и да поставят въпросът ребром се чудят с какви хватки да се оправдаят.Нито дума за разстрела на 25 опълченци в болница,направо в леглата.Аферим!

12

Българин

преди 10 години

"Позицията за Украйна не е повлияла на БСП за евровота4 Вигенин ,ти вярваш ли си ?

11

пф...

преди 10 години

Няма какво да се променя, нещата са ясни.Целият Български народ, който негласува + АТАКА са настраната на Русия, на руските патриоти и сме против Киевската Хунта, рожба на Циониската *** !!!ТОЧКА

10

гйхг

преди 10 години

Аз само да питам тези които знаят нещо по въпроса.Волния беловлас златен пръст да не е в момента в "полагаема отпуска" или е само "гарнизон с преспиване"???

9

Алекс

преди 10 години

До каквото се е опряла руската империя е било съсипано. В същност най-много страда самият руски народ от деспотизма на червените КГБ управници. Но от одруга страна Оруел е казъл:"Народ който избира корумпирани самозванци, крадци и предатели не е жертва! Съучастник е!"