15

Анонимен

преди 9 години

Разкарай НПО-та набутани под формата на експерти на Световната банка, да пишат учебниците на децата,горе долу от тогава започва съзнателното и прогресивно опростачване на децата до степен на жизнерадостни *** от "Фейсбук".

14

Добра идея

преди 9 години

Крайно време беше - то са учебници, помагала, свят да ти се извие..Не е нормално да имаме в 3 или 4-ти клас близо 20 учебника и помагала - абе, хора, това са 10-годишни деца, какво значи 20 учебника и допълнителни тестове и не знам си какво...Половината помагала не успяха да ги изпишат - само парите дето давахме. Отличници сме, но аз си знам какво учене беше и определено не виждам смисъла на това безумно натоварване

13

До № 12

преди 9 години

Грух,Грух, молците не само са ти изгризали бретона, а и сивото под бретона.

12

бтв ханъм

преди 9 години

Тая с каска от сурови пържоли ще изглежда по-добре, а за учебниците да не се грижи - скоро телевизорът ще е единствен и задължителен.

11

Клисарова

преди 9 години

Грух,грух ,а молците ми изгризаха бретона.Червените Кхмери не обичаме образовани хора и ще го унищожим това образование до една петилетка!

10

шопето

преди 9 години

Само така-един учебник за всички класове по всички предмети. Само от една страница, само от едно изречение-къш, червена вещице безмозъчна!!!

9

Запозната

преди 9 години

Проблемът е в учебните програми и ДОИ. А в авторските колективи трябва да има и учители и специалисти по методика на обучението по съответния предмет. Нека да проверят колко от от одобрените от МОН учебници и учебни помагала съответстват на програмите и ДОИ. Преди време се каза, че темите в учебниците и помагалата трябва да бъдат подредени по същия начин като в учебните програми. Само проверка на това изискване е достатъчна, за да се види неспазването на собствените правила в МОН.

8

АНОНИМЕН

преди 9 години

Браво на министър Анелия Клисарова!!!!!!!!!!!!! Сега ще я плюят учителите ,няма вече ако избереш моят учебник ще получиш.........и.т.н.Издателствата се надпреварват кой колко ще................и.т.н. Поздрави госпожо Клисарова !

7

Малееее

преди 9 години

С това *** мога да си плаша децата,надали става за нещо друго.

6

щирлиц

преди 9 години

Защо се мъчите,другари управляващи?Един предател искаше да сменя азбуката ни със латиница-просто последвайте идеята му и ще постигнете окончателното обезличаване и ликвидиране на България.

5

Анонимен

преди 9 години

Един учебник, едно-две държавни издателства с "правилните" книги и една партия. Защо да има конкуренция, която само може да даде качество. Всичко трябва да се спуска от горе с пълен контрол.

4

Анонимен

преди 9 години

Точно така - само един учебник и той писан от... ние знаем от кои. На тях може да се има доверие, те са проверени, уважавани личности. Член втори, да върнем Член първи, ръководната роля на партията, така де, стига с тая политиканщина, държавата трябва да бъде управлявана от хора на които можем да имаме довери, проверени, уважавани личности...

3

Рали1

преди 9 години

"-Българският цар Борис покръсти българите! -Много хубаво, браво, Райно. Кажи ми сега, кой изнамери българската азбука?"Достъпно ли ще е обяснено или да чакаме новия Огнянов да се появи в училищата.Децата ни ще знаят ли А ,Б -то, госпожо министър или ще бъдат пак обект на експерименти.От 25 години едно и също в образованието и децата все по-неграмотни и без желание посещават училищата!

2

edin

преди 9 години

Клисарова е най-малкия проблем на правителството.

1

vesko02

преди 9 години

Тази песен я слушам повече от десет години.Още повече на сегашните управници и дай да анализират,за работа не ги търси