29

NwA

преди 9 години

Жaл ми е зa момчето...Може би е жертвa,която лесно мaнипулирaт с плaтени момичетa,игрови конзоли или пък последно поколение компютри...Сaмо кaто се вгледaш в лицето му...погледa му....товa е дете,чието родители сa го остaвили дa безчинствa пред компютърa,игрaещо игри и не мислещо зa реaлносттa от вън,a вглaбено във виртуaлното.Съжaлявaм го!Некa един ден не го боли от товa,което прaви!

28

eeha

преди 9 години

не само че е глупав ами е и грозен. ОСТАВКА!

27

българин

преди 9 години

Чобанов е НЕАДЕКВАТЕН. А преди 5 дни ДКЕВР ТАЙНО ВЗЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ГОЛЯМО (12-19%) ПОВИШЕНИ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО! ТОВА СЪСИПВА ДОМАКИНСТВАТА - ПО 200-350 лв. ПОВЕЧЕ ПЛАЩАНЕ ЗА СЕЗОНА. НЕ СПЕТЕ, БЪЛГАРИ! НА УЛИЦАТА, НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ТОВА БАНДИТСКО УВЕЛИЧЕНИЕ, ПРЕДИ ДА Е ВЗЕТО ОФИЦИАЛНО РЕШЕНИЕ. НА ПРОТЕСТ,ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО чрез ДКЕВР НЕ ОТМЕНИ УВЕЛИЧЕНИЕТО! ИНАЧЕ, ОТ ЕСЕНТА УМИРАМЕ ПРАВИ! НЯМА КОЙ ДА НИ ПОМОГНЕ! САМО ПРОТЕСТ! ВЕДНАГА! ПРОТЕСТ ДО ОТМЯНА НА БАНДИТСКОТО УВЕЛИЧЕНИЕ!

26

бай иван

преди 9 години

Чобанов! Кажи кой ти е фризьора да знам да не се натреса при него да ме омаскари така олигофренски!?

25

бай иван

преди 9 години

Чобанов = Жан Виденов 2или май по-лошото, за Жан Виденов ще казваме един ден, че бил Чобанов 2

24

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11"ОРЕШАРСКИ организира открит диалог с медиите.."- на излизане от задния вход на мазето!"ОРЕШАРСКИ работи тихо без да вдига много шум, но резултатно.." - досега му спряха част от субсидиите, но скоро и останалите !"ОРЕШАРСКИ го намали макар и само с 5%(тока).."- и фалира НЕК и БЕХ !"ОРЕШАРСКИ служи на народа.." - особено на ЧЕРЕПА и т.п.!Изберете Олигархски - Той ще Ви такова тъковата !

23

Анонимен

преди 9 години

Чак европейците ни завидяха на "позитивното икономическо развитие" и решиха да ни спрат субсидиите ! Вместо това, финансовият ни министър(с извинение), да види какво можем да отделим за нещастния ЕС, белким България да го по-субсидира малко от своите велики финансови постижения!

22

Додо

преди 9 години

Ех, Колумб, Колумб ...

21

П.Чоб ?

преди 9 години

Много говори, нищо не казва - типичен бесепар.

20

АНОНИМЕН

преди 9 години

Чобанов е отличен финансист колкото един овчар да си преброй овцете.

19

Рали1

преди 9 години

Изчакайте да го внесат този вот,тогава почвайте с оправданията.Нямало да има актуализация,ама здравната каса будела опасения.Значи ще има,ще има и още.С икономика ли ще се преборим или със заеми?До 18 Анонимен,"От началото на 2014 г.като част от фискалния резерв се считат и вземанията от фондовете на ЕС за сертифицирани разходи,аванси и други."- В съответствие с параграф 1,т. 41 от Доп. разпоредби на Закона за публичните финанси,обхватът на фискалния резерв е променен"- в сила от 01.01.2014 г

18

Анонимен

преди 9 години

До за 16Абе ние им казваме последно сбогом вече 25 годни, пък ей ги още са тука...

17

bg

преди 9 години

АЗ пък им се кефим ,че знаят как да крадат безпърдомно и легално ,щото какво има да заблудиш с светските си приказки простолюдието което цари и в парламент и министерства и разни измислени агенции каъето парите изчезват под формата на общ.поръчки в наши ,,братски'' фирми и на кои му пука нали те си пишт анализи отчети а и що да не бутнат некои лев на гладния ревизоро ,нали и тои човек а бедния с мотиката богатии с парите ДИииии...

16

Анонимен

преди 9 години

Работата на опозицията е да внася вотове на недоверие, а на правителството да защитава политиката си.

15

ужас

преди 9 години

Този като го видя и винаги се сещам за зубъра от нашия клас, който не говореше с никой и докато бяхме съученици не беше правил секс с никой, дори с ръката си ..

14

Анонимен

преди 9 години

Този е финансов гений, нека да го пратим да помага в европата, че там много са го закъсали

13

Анонимен

преди 9 години

Откак трепереше в "белия рейс", Гуфи нещо много си е повярвал

12

Анонимен

преди 9 години

Този вижда ли въобще?

11

Тръба

преди 9 години

Гуфи, махай се!

10

Анонимен

преди 9 години

Всичко,което С.Данков и неговия патрон Бойко Борисов ограбиха по време на управлението,в което участваха,не само буди опасения.То е повече от тревожно.Особено притеснително е това,че прокуратурата не се самосезира за всички престпления,извършени от,участващите управлението на ГЕРБ.Отдавна всички те трябваше да са изправени пред съда,осъдени и да излежвата пожизнени присъди,без право на замяна.