11

Анонимен

преди 10 години

to hubu ama v bolnicata ako ima 10 lekarq se vodqt 50 .... poznaite koi tochi sistemata .... mai tezi det naznachavat direktorite :)

10

Анонимен

преди 10 години

Лекарите в ЦСМП са много натоварени, работят за жълти стотинки, СРАМОТА е!

9

не знам

преди 10 години

Откъде лекарите в ЦСМП се зареждат с лекарства, бинтове разни, имат ли аптека там, щото не съм чул фармацевти да работят в цсмп.

8

sundowns

преди 10 години

Не следя усилено темата, но с всяка следваща статия все повече се сещам за едно клипче което гледах преди време. Ставаше въпрос за руските железници и помощник машиниста снимаше как гл. локомотивен машинист спи зад пулта и влакът си вървеше. Ама така спеше, че хъркаше по-шумно от машината. И в описанието на клипчето пишеше:"Вие толкова плащате, ние толкова работим."Все едната от страните трябва да направи компромис. Лошото е, че от доста време само от едната го прави този компромис ...

7

Анонимен

преди 10 години

Асоциацията на работещите в спешната медицина не иска оставка на министъра на здравеопазването Таня Андреева, заяви д-р Десислава Кателиева, председател на съсловната организация.

6

Анонимен

преди 10 години

Протестът не е насочен персонално срещу назначения и. д. директор Александър Златанов, каза д-р Мария Пеева от центъра.

5

Анонимен

преди 10 години

Асоциацията на работещите в спешната медицина не иска оставка на министъра на здравеопазването Таня Андреева, заяви д-р Десислава Кателиева, председател на съсловната организация. "Искаме министър, който да направи нещо. Не че се обявявам за адвокат на министър Андреева, но тя първо ни обяви за приоритет, второ - направи работна група, която за съжаление направи една немного успешна концепция, която обръщаше внимание на "пироговчетата" и това доведе до конфликти. Министър Андреева ни каза, че от известно време МЗ работи върху нормативни промени. Нещо, което досега никой друг министър не допуск

4

эээ

преди 10 години

В ТЕЛК Павликени е назначен 85 годишен специалист :) - невролог

3

До турското комуне 1

преди 10 години

А, ти що не започнеш да лекуваш хората като много ти знае устата, червен ***!? Защото ще ги умориш всичките си пациенти и ще те линчуват! За нищо не ставате, освен да изпълнявате опорни точки!!!

2

Анонимен

преди 10 години

ами да са станали джипита като не им харесва аз ли им подписвах ТД или те не са ли чели на каква заплата подписват------------------------Лошото е когато го осъзнаят това и като напуснат. Тогава съвсем пишман лекари ще се разхождат с линейките. Наистина ще се 'разхождат'!!!

1

Анонимен

преди 10 години

ами да са станали джипита като не им харесва аз ли им подписвах ТД или те не са ли чели на каква заплата подписват