37

До Леле

преди 10 години

Прочетох за сраженията тази сутрин. Гледах и клипове за бомбардировката в Луганск - покъртителни кадри! И всичко това за един шистов газ! Да свалят всичко летящо там ! И как ще живеят в една държава тези хора !?

36

Анонимен

преди 10 години

среща може би няма да има поне тоя кво бълнува

35

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 37 Чети фокус нюз и ще узнаеш доста

34

Анонимен

преди 10 години

Да не би този път пияните руски терористи да не са уцелили климатика и мирно летящиат Су25 да е паднал заради повреда в двигателя?

33

Анонимен

преди 10 години

Леле че народ дай малко инфо и линкове да прочетем

32

Леле че народ

преди 10 години

Абе защо не са дали инфо за днескашното сражение около Славянск,Краматорск и други селища???? Защо?????????????????????????????? То е ясно,че резултатите не ви харесват,ама аджаба,нали сте медия бре??????????????????? Медия ли сте ,или изтривалка на НПО?????????????? Инак днеска храбрата укр. армия е загубила МИ 24,Су 25,БТР ри танк

31

Анонимен

преди 10 години

Обама обаче прикани европейските съюзници на САЩ да увеличат разходите си в областта на отбраната.И да купува повече американско оръжие. Така хем ще спаси САЩ от банкрут, хем ще спрат да се развиват.

30

има има

преди 10 години

По-нагъл е само Боко Тиквата!:)

29

Анонимен

преди 10 години

Е нема такава наглост!

28

ZABOBOL

преди 10 години

USA+ROSSIQ/bez Putin/=shtastlivo badeshte.Vijdam 50-100g. napred,az BELIQT ZABobol.

27

Анонимен

преди 10 години

САЩ да спрат финансирането на хунтата в Украйна. Много нагло се опитват да изкарат руснаците агресори. Не им мина номера с Крим, не можа да прецакат Русия и да й отнемат най важната южна военна база за координация и електронен контрол, за да господстват в Черно море. Турците нарушиха споразуменията и пропуснаха кораби с непозволен тонаж и предназначение през Босфора. Сега заради продажните олигарси украинският народ дава невинни жертви и го чака мизерия, бедност и глад.

26

Джонката

преди 10 години

защо О'бама Хюсейн си мисли че той може да диктура на Русия и на станалият свят кво да правят , я да си гледа в неговият двор как американските банки е* народа и американците все повече и повече живеят на ръба на мизерията .. а не да се прави на все и вся ..

25

Анонимен

преди 10 години

Нагла черна хамериканска маимуна

24

Банан

преди 10 години

Глупав Обонго, той Путин с него не иска да се среща, та ще се срещне с "параша"! Откъде накъде такава *** и главорез на собствения си народ ще се среща с Путин? Я да се пръждосва докато е време, че скоро ще отговаря пред трибунала в Хага. Вие какво си мислите, руснаците сега събират материали от първа ръка, документирано и със свидетели. Та скоро на тия *** свят ще им се завие. А обонгото ще ги среща! Откачалки!

23

ффф

преди 10 години

Путин:САЩ да използва влианието си сред фашистката хунта в Киев зада спрътс убииствата

22

Анонимен

преди 10 години

Обонго пак е преял с банани.

21

цеко

преди 10 години

А ти защо не използваш влиянието си върху сирийските бунтовници да сложат оръжие,ами всеки ден им изпращаш ново.

20

руски блядки

преди 10 години

Руските ****а в сайта си позволяват да наричат Украйна заден двор на Русия. България пък е заден двор на Турция по тази логика. Нагъз*ната ви на изток продажност ще ви се върне тъпкано един ден, когато Турция откъсне жива плът от нашата територия. Тогава ще ви припомня тези думи, ***.

19

Анонимен

преди 10 години

Бе този .... много насериозно се взема! Няма ли си някой по-умен около нето да го светне, че никой по света не го сефери за нищо! (предполагам, че е ясно какво искам да кажа с .... и сефери, но не го правя за да не ме изтрият прекалено услужливите! Което може и така да стане - да видим!).

18

тя

преди 10 години

А челния да спре да плаща на наемниците...