65

Анонимен

преди 9 години

Ако тези проценти се пренесат на едни парламентарни избири,*** получават внушителните 15-16 мандата.С толкова ли депутати мислите да правите кабинет.Ако случайно от ГЕРБ ви потърсят,което е невероятно,ставате общо 100.До 121...май нещо не излиза сметката.Ама защо да говорим за неща,които не са на дневен ред.

64

Корсар

преди 9 години

Фалирала партия само фалити вижда. Великият политик Мартинчо къде се беше скрил досега. Усети че идват нови избори и изскочи от дупчицата си.

63

Анонимен

преди 9 години

Тия клепарници човек само като ги види и веднага му се досира.Какво управление сънувате бе,*** такива.Първо при едни национални избори не е сигурно че ще минете бариерата.Там активността няма да е толкова малка,че да се възползвате в такава степен от преразпределението на негласувалите.А и не виждам за какво се надувате с тия смешни проценти дето ги хванахте,и то благодарение на Кунева,която преебахте.Че то с вас никой няма да се коалира.Дори и Тиквун не е толкова *** да го направи.Сънища.

62

Анонимен

преди 9 години

Я?! ама тоя е още жив!!! От нафталина ли изплува? Що не си остана там?

61

123

преди 9 години

И кой ще я спаси от фалит-вие ли многознайковци като ви гледам колко стока сте ,а да заедно с пожарникаря Борисов дето много си му разбира от тоя работа -финанси ,икономика и право,направо човека си е гении в тази област това му е силната страна ,цял живот ги е изучавал тези науки,е по скоро мутренските прийоми е научил ама нищо нали мафията ще управлява все е тая.А вие мили демократчета ще му лъскате имиджа по телевизиите.

60

Балутен борд

преди 9 години

'ми, че тя икономиката и сега е фалирала. Само валутният борд я държи на командно дишане. Няма друга държава, дето 17-та година да се натиска да е в борд и да не прави нищо да излезе от него. К'ви европейци, к'ви 5 лева. Нашият лъв(лев) реално не струва и хартията , на която е отпечатан. Кретаме си по "правилния път". И да не забравя - ако след 20 години не съм тук - последния заминъл "накъдето му видят очите" да угаси тока и да затвори вратата.

59

куку-руку

преди 9 години

Че то требе да си много *** и даже кьорав за да не видиш че държавта е фалирала.А гледам тука разни дрОгари с чугунени мозъчена колко зърно чер пипер се напъват страшно в защита на Сергей Паднишев.Ама от това напъване току виж се ***.

58

бг

преди 9 години

ДА СЕ ИСКА ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ДЪРЖАВАТА И КОМИСИИ ДА ИЗЛЕЗНАТ С ДОКЛАДИ ЗА ДА ЗНАЕ ОБЩЕСТВОТО КАКВО Е РЕАЛНОТО ПОЛУЦЕНИЕ А ИНАЧЕ ЗНАЕМ ЧЕ БСП НАЙ МНОГО КРАДЕ И ЛЪЖЕ А БОЙКО ГАСИ ПОЖАРА /НАЛИ ПОВА Е УЧИЛ ГОРКИЯ / ....НО ИДЕ РАЗПЛАТА ииииии...

57

Кико

преди 9 години

Защо си мисля че политическите хамелеони Мартинчо и Зеленогорския повтарят глупостите на Банкянската тиква? Бре *** момченца! Нали ви видяхме докъде я докарахте бе нещастници като управлявахте? Хайде на бунището на историята. Серсеми долни! Не се наядохте ***!

56

Бреее

преди 9 години

Гледайки коментарите... "Позитано" дори и следизборно продължава да плаща на космати *** да огласят опорните точки :Д:Д:Д. СмЕх на парцали...

55

Това са поредните ..

преди 9 години

... пълни глупости на неолибералите, на пазарните фундаменталисти и на дяснолибералните, спонсорирани капиталистически NGO-та.Те искат само едно - максимално свита и слаба Държава, подчинена изцяло на Пазара - доктрина, провалена на всякъде.Каквото кажат неолибералите като Мартин Димитров от Фабриката на Злото - Института за Пазарна Икономика ИПИ - и Гоги Ганев от неолибералната мозъчна чакръкчийница - Центъра за Либерални Стратегии - е лъжа и заблуда, нямащо нищо общо с икономическата наука.

54

50077

преди 9 години

Само едно нещо е успешно в България, плана за унищожението и. Оказахме се неспособни да спрем този процес. Изглежда, че нашите простички прадеди са били по-кадърни и способни. А те са имали само църквата. ОСТАВКА за ГЕЯ, БЕЯ и ЛУДИЯ! Жалко, че мутрата има толкова много привърженици. Но той поне не се съюзява с ДПС(Долна Пасмина ***).

53

Наистина

преди 9 години

До Анонимен провокатор от 62 за "неудобното правителсатво на Виденов" и "Тук се очаква само глад и мизерия." Като се види колко са изтънели съпартийците ти комундери от БСП наистина се разбира как мизерствате и гладувате.

52

mimi

преди 9 години

Аз обаче не виждам реформаторите в следващото правителство.

51

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не е важно кой какво е направил преди 15 години или дали Костов, Царя, Виденов или някой друг е виновен. Важното е, че и сега сме на дъното и трябва да измислим как да се измъкнем, а не да се заяждаме за глупости кой какво казал и какво направил преди години. Докато гледаме в миналото, а не напред измъкване няма и да има.

50

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова беше режисирано и платено от САЩ, за да се махне неудобното правителство на Виденов, защото не искаше да раздава държавата. А и това с 20$ заплата беше само няколко месеца, не като последвалата агония. Сложиха си Костов, слугата и се почна. Вече няма нищо българско в България. Всичко, което купиш или платиш, спонсорираш запада. Тук се очаква само глад и мизерия.

49

фалит на държавата

преди 9 години

Такава задача е поставена на съсела. Той се старае. С магарешки инатлък се е залостил докато не приключи. Иначе е подготвил изхода си към Брюксел. А съпартийците му, които остават в батака мълчат и търпя това. Защо?

48

Анонимен

преди 9 години

да бъде изгонен и Даниел Вълчев, който е човек на ген. Любен Гоцев, и найден Зеленогорски, който е професионален предател и който продаде в Плевен изборите на Бареков. Това го знае целия град. И много го мразят - този човек ви дърпа назад.

47

Анонимен

преди 9 години

До ВеселинДа бе не е вземал. Нестига че взимаше, ама и опоска парите от здравната каса и парите за пенсии. Къде изчезнаха 8 милиарда, а?

46

Анонимен

преди 9 години

А ние помник преподавателя по политикономия КРАДЕЦА Костов какво направи с държавата!!! Ако имахме адекватен главен прокурор тогава и през последните 25 години нямаше да сме най-изостаналата държава в Европа.