24

Анонимен

преди 10 години

Другарко Кунева-Пръмова,как елегантно те прецакаха.Ти плати масрафа,а човека на Костов те измести.Че Костов е най-големия политик в България няма съмнение.Беше си приготвила куфарчето за още един мандат в ЕС,но котка път ти мина,абе направо си беше един голям котарак.Някъде бяха написали,че от теб *** за зеле не става и май бяха прави.

23

койчо

преди 10 години

Изместването и от Светослав Малинов беше за мен най добрата новина от евроизборите!ВЪН КУНЕВА ОТ ПОЛИТИКАТА!!!

22

Бо/Стан

преди 10 години

Аз също ще търся алтернатива,ако направят метани на ГЕРБ и се принизят до тяхното ниво!

21

Анонимен

преди 10 години

Бягай Кунче при шефа от трилатералната комисия /много хора дори не знаят какво е това и на кого служи тази комисия!/ да му поплачеш на рамото. Тук на политическата сцена работа повече нямаш. Уволнена си!!!

20

Дарин Василев

преди 10 години

Аз имам сериозни колебания спрямо Кунева. За мен тази жена неколкократни ни доказа колко е продажна и зависима от частни бизнес интереси. Тя е жена с много съмнителен морал.

19

бр

преди 10 години

Все още се вижда плаката на РБ - 4 мъже са си събрали ръцете пред М.Кунева и тя не можа да прескочи бариерата, поставена й от свои хора.

18

Колчо

преди 10 години

Меглена Кунева много греши като твърдди,че сама 1000 гласа не са достигнали за втори мандат. Не достигат 20000 гласа или около един процент допълнително към извоюваните 6,45 процента. Истината е , и тя добре я знае,че тя бе провалена точно от избирателите на нейната партия , от които както посочи Алфа рисърч, само 35 % от тях са повторили миналогодищния си вот. Ако поне 50 процента от гласувалите миналата година 113000 души за партията на Кунева бяха повторили вота си тя щеше да бъде избран

17

Анонимен

преди 10 години

До AlexДа беше грешката само в снахата на ЦК -ПръмоКунева. Всички са един дол дренки. Както и да се преназоват. Да не би СДС-то с престъпната приватизация да са по-добри? Луканов раздаде България, но Костов я продаде. Всичката тази мутокомунистическа *** трябва да бъде разгонена. Само млади под 30 годишна възраст могат да оправят нещо. Сегашните мутанти всичко са попили от родители и дядовци. ДЕформаторски, не РЕформаторски блок! Последни усилия да си запазят привилегиите.

16

Корсар

преди 10 години

Тая с кривата уста няма скоро да се откаже-може накрая пак властта да я огрее. Пази Боже.

15

Анонимен

преди 10 години

До Да ти щипна бузките!Така е, не e ***, кичка e, само че пее фалшиво, лъжливо и крадливо. Смешно мазно женче. Бърза преориентация първият младеж не е перспективен давай към кревата на ЦК на БКП, ще затриваме следите и на неблагонадеждния татко пречи на кариерата. ЦК-то става непреспективно след 90-та, давай смело към европейски постовак. Сега мълчание, защо ли, не е характерно за мазницата.

14

teritorialno_podelen

преди 10 години

Е след като иска да има ярко изразена лидерска фигура, значи има колебания. Определено не и стана много приятно от загубата на изборите и сега ще вземе мерки. Няма да се учудя, ако започне да се прави на много оборотна, да я натирят от блока.

13

от София.

преди 10 години

като симпатизант на ДСБ , аз постъпих КОРЕКТНО и отбелязах-10 и -1. Хора от ДСБ, които слушат не своя глас и гласа на ПОЧТЕНОСТТА, а както гербарите БОРИСОВ, така е те като овци КОСТОВ, постъпха непочтенно.

12

bicheto

преди 10 години

Трудно можем да наречем пробив това което, Кунева направи, а и се вижда, че хората предпочетоха Светослав Малинов пред нейната личност! ;)

11

Да ти щипна бузките!

преди 10 години

Браво Мигленче, ти си истинска българка, а не като оная *** Надежда!

10

0

преди 10 години

Ей голям МОРАЛ в тоя Реформаторски блок,голяма работа.Взеха и паричките и я ритнаха с такъв шут,а тя нямало проблем -боже какъв морал,каква интелигентност.Шапка свалям на Надежда Михайлова ,че не участва във всички тези панаири-то не бяха организирани протести,то не бяха хвалби колко са умни,интелигентни и образовани а всъщност са едни елементарни хитреци за които единствената цел е да докопат до властта ,макар и *** на мутрата Борисов-голям МОРАЛ няма що!!!!!!

9

Dora Yankova

преди 10 години

Естествено, че остават прикачени към РБ, тъй като така имат шанс, това е една взаимноизгодна коалиция, поне чисто от финансово гледна точка за Радан. Иначе видяхме красноречиво какво е мнение на десните избиратели за Кунева - тотален игнор! Това трябва да говори на Кунева, че тя самата не е особено долюбвана от избирателите, които не си падат по хамелеони като нея.

8

Angel83

преди 10 години

Меглена Кунева трябва да си плати за щетите, които е нанесла на България в енергийния сектор. С какви очи излиза пред народа и се кандидатира за евродепутат? Толкова много мизерии е направила на страната ни, че просто нямам думи. Крайно време е да се оттегли от политиката веднъж завинаги.

7

Шустакович

преди 10 години

Нямаме колебания към РИформаторския блок, рече Кунева.Да, ама РИформаторския блок има колебания към Кунева....Вземете й парите на тоя овца и пак й бийте шута.

6

Анонимен

преди 10 години

Който гласува за тая червена скофуля,да му исъхне ху...раката !!!

5

Alex

преди 10 години

Глупостта на РБ беше в приемането на Кунка. Тая мяукаща леля още приживе (при величеството) отблъсна много хора. И какво направи блока? Нови идеи, нови лица.... ама събраха разни остатъци вкл от царския файтон. За толкова години не се научихме, че от неуспелия политик няма как да стане успял.