248

Анонимен

преди 10 години

На местото на ББ, само едно ще ви спретна: Печеля изборите, вземам властта и ви турям за премиер Дянков, а Сидеров за зам.премиер по сигурността, и Ви гледам сиира !

247

Анонимен

преди 10 години

*** бил, тиква бил, бандит бил, и всичко каквото се сетите! НО, ПРИ БСП/ДПС, ВСИЧКО Е 6 , ЦЪФНАХТЕ И ВЪРЗАХТЕ , *** нещастни!

246

lewskar

преди 10 години

Ле ле колко глупости прочетох , " Атакистите " не спят нали са ***!Боко забрави само едно , защо се изхарчиха толкова пари в Енергетиката , защото Цветелинка е Кралицата на Слънцето , защо няма пари за Здраве , защото Дянков взе 1,5млрд за магистрали , които Европа все още не е възстановила .Значи като говориш и сравняваш почни от начало ,но за едно е прав със ЗАЕМИ ,ПЕНСИИ и СОЦИАЛНИ НА *** за да гласуват за БСП и ДПС не се прави , защото скоро БАЛОНА ще се пукне

245

мирко

преди 10 години

Този провален политик,защо е на всяка страница пак,като секретар се провали,като кмет и като министър председател,сега му трябва две крави и да ги пасе на село !

244

Пешо

преди 10 години

Този го избрахме за кмет не можа да се справи с ***!Избрахме го за премиер народа го отнесе само дето не го биха,спечели избори не може да състави правителство!Този става единствено за селски *** на гр.Банкя и дедо му беше същия ***!

243

Пешо

преди 10 години

Тумбакос Холестероликос когато не е на власт е безобиден *** не му се впрягайте,пък и сега точно стяга Цецо за затвора и е изнервен!

242

ognyanz

преди 10 години

Бойко само това знае - да реве за власт. Но никоя партия не иска да прави коалиция с него. Затова властта през крив макарон ще я гледа, каквито и избори да има.

241

тъжец

преди 10 години

Разликата и приликата между тоя и обикновения крадеца са следните:Обикновеният крадец ви проучва,преценя.Той ви избира и ви отнема ценна вещ.Тоя иска да го изберете пак за да ви обере отново и ...отново.

240

до 374

преди 10 години

Смени малко тия изтъркани опорни точки! Ееееееееей, нямате грам фантазия! То бива плювни, ама сте големи комици! Бате Бойко ще ви бие и на следващите избори и когато си поиска! "Търговия с бели робини"... ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ ХИ Циркаджии

239

М

преди 10 години

"Един ми каза..." Брато, *** си като ***! Като Бойко е толкова ***, защо ви е толкова страх от него??? ***, ***, ама знае как да ви разкатае! А това ви очаква със сигурност!

238

Garibaldi

преди 10 години

До Анонимен Евалла Боко машалла,такъв загубеняк като тебе няма никъде по света.Доживях да видя тази долнопробна неграмотна МУТРА в родината си да *** като сбъркано прасе за власт!Ама той е чист ***,не го ли виждате.Един ми каза,че миришел като *** в автобус!!!

237

Болен Пидеров

преди 10 години

Наистина мисля, че е крайно време да върнат вече кафеварката на човека ;)

236

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО ИЗОБЩО ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЗИ ТУРЧИН НА СНИМКАТА?

235

Анонимен

преди 10 години

Бсп не може,а Герб още не иска да управляваИначе щеше да иска вот на недоверие заради хаоса в здравеопазванетоКой ще им се опъне в Парламинта по тая точка?Д-р джафер ли? Нали нейните избиратели пъдят лекарите -,,***,, и се лекуват при ,,местния фелдшер,,Тя се лекува в турски болници,щото я ,,бие парата,, ,защо са не закрие Спешната помощ

234

Анонимен

преди 10 години

Клатят се, клатят и не падат... но лисицата продължава да върви след коча с надежда до есента да стане:)))

233

Шустакович

преди 10 години

Абе я го разкарайте тоя празнодумец Боко Тиквата.Какво ме занимавате с тоя търтей всеки ден?От сутрин до вечер - Боко та Боко.Не заслужава и грам внимание тоя тип.

232

за 373

преди 10 години

На калпав манипулатор, Путин му виновен.

231

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха... Вижте го, чуйте го!!! Мутрата, замесен с търговия с бели робини, платил за поста си, човекът, използвал каналите на ДС четири години, шеф на контрабандата с цигари, източвал държавата с помощта на Ердоган и турски фирми, отказал категорично да загради границата с Турция, подписвал странни договори с Катар, подготвил Ботев за изхвърляне от учебната програма и класици за осакатяване, че писали исторически истини... и още, и още...Хипер наглец, убиец на малкия и среден бизнес...

230

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТИТЕ РАЗВЯХА ЗНАМЕНАТА,, КОМСОМОЛЦИТЕ СЛЕД ТЯХ ВЪРВЯТ........САМО БСП И ЛЕВСКИ 1914.....ВОДИ НИ ПАРТИО ВОДИ ,,НИЕ НА ЗАПАД А ТИ ПАРТИО КЪМ РУСИЯ ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТЕ И ЦЕЛУВАТЕ С ПУТИН...

229

Анонимен

преди 10 години

Абе този *** няма ли да го приберат в лудницата, че да си почине информационната среда от него? Опростачиха всичко с ортаците му, да оставим това, че каквото можаха и ограбиха! Вижте му уж "неговата" магистрала, как се разпада след Ст. Загора, а той тръгнал пак да се развява с лъжите и простотията си!