119

Анонимен

преди 9 години

Стана ясно,че тези райони са изгубени.Те не признават централната власт дошла на щиковете на неофашистите.Затова сега гледат да избият колкото се може повече народ за да всяват страх и подчинение на останалите които не са въстанали срещу властта.Впрочем така ги съветват военните съветници от ЕС(бивши СС) и САЩ.Чувсват се недосегаеми и затова си позволяват да разстрелват ранени в болниците.

118

Анонимен

преди 9 години

обстрела на кметсвото в Луганск сърдечно болни и деца да не гледатhttps://youtube/watch?v=evsQU9Ev8u0

117

ес юбералес

преди 9 години

Войната в Донбас ще продължи с години. Ако направим сравнение с войната в Чечня, която продължи 4-5 години, то тази може да продължи и 10г. Чеченците бяха около милион и нямаха добра външна подкрепа. В Донбас руснаците са 3 млн. и имат широка граница с Русия. Така че, могат да воюват колкото си искат. Освен тях има и много доброволци извън Украйна ( в момента са 4500), които ще се увеличават.Имат подкрепата и на руската пропаганда. Киев трябва да разберат, че войната не е решение.

116

ronaldo

преди 9 години

v ykraina se e istinska voina shtom kato zagivat i civilni vrashtane na zat niama ; tolkova li sa al4ni tezi ykrainci 4e ne spirat s atakite si zashto ne ytidat v krim ili gi e strax ot pytin ; s kakvo sa vinovni pitam zaginalite 4 4oveka civilni ;a i rysnacite kato sa po4nali pone da svarshvat do krai zashto ostavixa isto4na ykraina tam e palno s rysnaci.

115

Анонимен

преди 9 години

Защо преднамерено в статията се слага в кавички думата опълченци--------------Защото става дума за намници, пратени от Путин.

114

Шоп

преди 9 години

Няма такава българска дума "спровоцирам". И да правите препратки към старобългарски е пълно малоумие, произхода на думата е английски. Както и огромната маса от термини във всяка областна науката и техниката, където русняците винаги са били догонващи имитатори.

113

Анонимен

преди 9 години

Защо преднамерено в статията се слага в кавички думата опълченци, т.е. те не са опълченци, въпреки че са точно такива, а метежници не се слага в кавички, въпреки, че хората от Донецк точно не са метежниците. Метежниците са на Майдан повече от половин година. И сега са там, щото покровителите им ги поизлъгаха и след някой и друг ден ще им сритат задниците (по традиционния израз от САЩ) и ще ги фъкнат (пак традиционен израз от САЩ). Хак им е. Заради тях сега гинат в Югоизточна Украйна мирни граждани жени, ДЕЦА, и се вихри неокиевски фашизъм.

112

Анонимен

преди 9 години

1г. ? Те тия няма да издържат до януари. Западняците трябва да им налеят някой друг милиард, който пък веднага ще бъде освоен ог Газпром. Руснаците стоят отстрани и чакат и са пълни господари на положението.Могат да смачкат Украйна военно по всяко време и я държат финансово.Стоят и чакат натовците да се бръкнат в задния джоб за кеш и с колко.

111

Анонимен

преди 9 години

Терористи, сепаратисти, метежници, бунтовници, престъпници, какви ли не нарекоха жителите на Донецк, Славянск, Луганск, Краматорск и др. А те са просто хора, силни, горди, които не искат да ги тъпчат фашисти синове и внуци на фашистите, убивали, изгаряли, измъчвали, осакатявали, насилвалиа, поробявали техните бащи и майки. Не ги искат и толкоз! Международното право, за което с разчекната уста реват западните демократи(подпалили толкова братоубийствени войни и избили милиони хора) им дава. Но САЩ и ЕС не дават. Не им изнася на експанзионистичните интереси.

110

Анонимен

преди 9 години

Демокрация по натовски.Където се намесят тия, там се пролива кръв.Дестабилизираха Украйна, заради пъклените си планчета.

109

Анонимен

преди 9 години

До Боби 168Аз вече питах този въпрос. Те не могат да отговорят, много е пряк и неудобен.

108

Анонимен

преди 9 години

До Бранник 161А ще пораснеш ли, че с тоя ръст на гном и скелет на гърчол, си карикатура на човек. Бранник на бранище са те родили недоносен, затова е такъв и мозъкът ти закърнял произвежда само едни импулси от време на време, и непрекъснато ти причиняват гърчове, та децата се плашат като те гледат Кащей Бессмертни.

107

8888

преди 9 години

До БобиПрав си човече,ама тук е пълно с НПО ***.Самата логика подсказва,че Украйна я пре666аха и сега народът ще плаща.Еуфорията от Майдана отмина.Скоро и западните украинци ще се вдигнат--а резултата ще бъде само един-Фалирала и разорена УК,със много нови републики.

106

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 150Тоя пък *** с това ***. Чуло-недочуло пияндето по кръчми и дискотеки някаква дума, не знае, какво значи, кога се употребява, как се пише, но се кокорчи като петел ***, *** ау, колко знам, какъв съм начетен, познавач на руския бит (татко му е сякъл борове по Коми, да им купи панелката и жигулито). Това е руска дума бе, ***. Защо говориш на руски, при това неправилно. Ба си мухльото.

105

Бранник

преди 9 години

Извинявайте-взех си хапчетата и вече няма да пиша глупости.

104

Случаен

преди 9 години

Бранник е л* което не знае че руският език произлиза от старобългарския и не знам за какви русизми ми говори!

103

8888

преди 9 години

До Брaнниктова е за теб-----Браво УМЕН СИ...дано не си представител на НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ....че България от такива като теб ще се затрие.....

102

Брaнник

преди 9 години

рaзкaрaй се ***- говориш ми с русизми и нaгло твърдиш, че било " бългaрскa думa"! Нямa кaкво дa ти отговaрям нa тъпaтa " логикa"! Говорех не нa тебе и подобните ти зомбите, a нa НОРМAЛНИТЕ БЪЛГAРИ, дaдох и точен пример с Кaвкaз и сегa с руското лицемерие в Укрaйнa! Едните " терористи", a " рускоговорящите"- " опълченци", ти бълнувaш зa някaкви войни нa СAЩ...

101

Анонимен

преди 9 години

До БрaнникУбити е имало и от двете страни. На война е така. Потърси в нета да видиш как изглежда Грозни. Направи сравнение. После пиши. А да споря с *** няма никакъв смисъл. Ти си като украинската телевизия. Очевадните неща ги извърташ на 180 градуса.

100

8888

преди 9 години

Бранник,чакам те--искам отговор............а за 150--прекалено си"умен" щом незнаеш че думата спровоцирам е българска.