18

В тази територия

преди 9 години

демокрацията н евирее. Предвижда изцяло заличаване на преференциите за следващите избори. Всички партийни ку.ви без изключение следва да бъдат проверени от водача, а не от раята.

17

Анонимен

преди 9 години

Преференциалният вот е екстра! Натрапваха ни Кунева, отсвирихме я. Удобен играч на международната мафия, но не и за българският народ. Точно това е реална демокрация. Иначе ни превърнахте в "кучето на Павлов". Да гласуваме за някакви цветове и после да си е.ем мамата до следващите избори.

16

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА НА ПОПОВА И НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ И ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ИЗБОРИ!

15

Анонимен

преди 9 години

Преференциалния вот увеличи значително недействителните бюлетини. Няма гаранция че и грамотни хора няма да сбъркат сложните бюлетини и така сбъркания сложен вот се обезсмисля.В бъдеще иначе може да се стигне до нежелан избор, бунтове и безкрайни съдебни каши.Ремонтирайте префенциялния вот или го отменете, защото в тази форма води до объркване и каша. Не е ясно и каква е ползата от преференциалния вот след като ГЕРБ събират 31 % като партия, но никой кандидат на ГЕРБ не е е събрал повече от 3 %

14

браво

преди 9 години

Тоз пич 15:15 кефи...говедата ,които го пратиха там са ***, но пък и те понякога могат да сътворят нещо полезно...като например с простотиятат си да изхвърлят Достена :)

13

vesko02

преди 9 години

Препоръчвам с цел доразвиване освен кръгчета и квадратчета да се въведат шестоъгълници и десетоъгълници в зависимост от партията ,така електората на партията ще трябва да научи само една фигура , а не Манолова да тормози хората с знания по геометрия

12

бг

преди 9 години

грозни хора и без вкус облечени се излагат около кралица на красотата ЗАЩО БЕ ХОРА ??? та се питам аз ИМА ли и то нещо общо с криворазбраната Демокрация ......МАЙ ДААААА.......

11

опааа....

преди 9 години

Алооо,г-жата с претенциите,какви изказвания вкара,я се дръж малко

10

Анонимен

преди 9 години

Манолова и серж имат много да си връщат на преференциите. Не знамсега какво ще измислят за да се спасят на следващи избори.

9

Datata

преди 9 години

С тази преференция ясно се очерта купения вот за БСП - даваме 20 лева ако зачертаеш 15...после 15 се оказва от двете страни и хоппп момчето с 15 номер европейски предтсавител... или мислите че материала е лош?Аз мисля, че това е напазарувано... 34 124 хиляди... от 424 037 всичко :) Може да махнем тези 124...това е родата на момчето :)))А... ?

8

Анонимен

преди 9 години

Е ти *** ли си или не я слушаш, че говори като комунистка, защото рублите й харесват. За това е постоянно на друга позиция от Президента, който комунистите искат да свалят, но за нея една лоша дума не са казали, защото е техен човек.

7

Язе

преди 9 години

Кои хора какво са показали бре?!Извадете контролирания вот и пенсиите гласуващи по навик и вижте колко човека изобщо ви обърнаха внимание.

6

до 7

преди 9 години

Каква комунстка бе, тая не беше ли от ГЕРБ ?Те там до един са антикомунисти - едни от Симеоново, друг от Първо главно.

5

Анонимен

преди 9 години

Никога не се е изказвала по-адекватно от Президента, но по-комунистически винаги!

4

мнение

преди 9 години

Една голяма част от българите сигурно дори не са знаели имената на предишните вицепрезиденти, защото те много рядко се показваха и вземаха отношение по важни за държавата въпроси. Маргарита Попова ако искаше също можеше да остане в сянка и да си изкара едни спокойни 5 години на тази служба, но тя избра да бъде активна и в едни трудни за държавността времена да изказва позицията си, често пъти по-адекватно от президента.

3

Анонимен

преди 9 години

какъв е тоя смешен нерез на снимката бе ?

2

Анонимен

преди 9 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ КАКВИ ! СТИГА СИ ПИТАЛ ! ЯСНО Е КАТО ДЕН !

1

БГ

преди 9 години

А ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА НЕКА ДА ОТГОВОРИ ТЯ КАКВИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА?-МАСОНСКИ,КОРПОРАТИВНИ,КОМУНИСТИЧЕСКИ КАКВИ? ЗАЩО НЕ ЗАСТАНЕ С ПОЗИЦИЯ ДА ПОДКРЕПИ ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА,КАТО Е ИЗБРАНА ОТ НЕГОВАТА ЛИСТА? ЗАЩО НЕ ВЗИМА ПОЗИЦИЯ КЪМ НАПАДКИТЕ И ЗАВИСИМИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ БГ.СЪД?