26

В кафето

преди 9 години

на парламента явно пускат нонстоп порно.

25

Анонимен

преди 9 години

ЗАТОВА ЛИ ПРЕЗ КОМУНИЗМА ИМАШЕ САМО УМНИ? А СЕГА САМО ***. БАХ МААМУ.

24

Георги

преди 9 години

Забележете в текста -"които гледат много порнография в ИНТЕРНЕТ, са с по-малко сиво вещество", т.е. ако гледате порно по телевизията няма да ви намалява сивото вещество. Въпреки, че с тая обратна връзка май излиза че гледащите порно трябва да увеличават сивото вещество.

23

порноман

преди 9 години

"Има отрицателна връзка между гледането на порнография и намаляването на мозъка" - значи, гедането на порно НЕ НАМАЛЯВА МОЗЪКА ("отрицателна връзка"). Е, чие сиво вещество тогава е намаляващо и малко - на гледащите порно или на "списващите" сайтчето? А?

22

ха ха

преди 9 години

Сивото вещество намалява , но бялото се увеличава.

21

гвгк

преди 9 години

а нормално ли е да не гледаш!!!В една класация дават че 88милярда е прихода от порноидустрията а от футбола 9милярда това в хамерика.Ви кажете кое се гледа повече мач или секс?

20

Huko

преди 9 години

Чувствам се *** :)

19

Inteligenten :)

преди 9 години

Сексът ни прави по-интелигентни Дали правенето на секс произвежда гении или гениите обичат да правят секс? Това е труден въпрос. Оказва се обаче, че хората, които се отличават със своята интелигентност, имат много високо либидо. Изследователите в Мелбърн, Австралия, откриват, че сексът подобрява умствената дейност и повишава образуването на неврони в хипокампуса онази част от мозъка, която се изработват дългосрочните спомени.

18

Тереза Орловски

преди 9 години

"90% от самотните мъже консумират порнография и може би няколко процента самотни жени, които тайно гледат и искат да научат какво се харесва на мъжете."Тереза Орловски

17

godlike

преди 9 години

Обяснението е просто. Честото пълнене на члена с кръв, празни мозъка ;)

16

Анонимен

преди 9 години

Az sa chidia shto varg pishe takiva maloumni komentari, a to viz kakvo bilo

15

Анонимен

преди 9 години

С по-малко сиво вещество, но пък с по-голямо бяло вещество!

14

ха ха

преди 9 години

аз пък гледам и чакам да се оженят накрая...

13

Анонимен

преди 9 години

То имаше два канала тогава,какво порно?Но като излязоха видеокасетите на мода,се е гледало!

12

Анонимен

преди 9 години

Вярно е! По време на комунизма всички имаха приятелки и никой не гледаше порно.И българите по интелигентност бяха на едно от първите места.А сега при демокрацията българите са на дъното в класацията за интелигентност.

11

Анонимен

преди 9 години

Щом мъжете повече ги бива стани гей,що се занимаваш с жени???

10

Анонимен

преди 9 години

затова ли ни командват *** в парламента, незнаех.

9

Анонимен

преди 9 години

Това е част от новия ред - безраборните или хората, които работят за жълти стотинки за млатят *** и да си представят, че правят секс с всички видове жени - млади, стари, мършави, пълнички, чернокожи, жълти, латино, блондинки, брюнетки и т.н.Плюс това разреши марихуаната и "проблемните" хора ще си стоят по катакомбите и никога няма да правят бунтове или революции.

8

гледач

преди 9 години

А гледащите спорт са още по-зле и от тия с порното.Хляб и зрелища за овцете.Човек сам решава дали е от овцете или не.

7

Мъж

преди 9 години

Имах една приятелка гледаше много порно и направо ме плашеше като я гледах в лицето. Деградира се от порно и трябва да се внимава с него както с алкохол, наркотици и подобни филми. А че жените не ги бива по принцип е излишно да пиша, това е известно на всеки имащ някоя друга връзка или дори само сношение.