134

Анонимен

преди 10 години

До Мики Маус 125Зелените - в РБ. Това е решението. РБ предлага практически действия с ограничен период на съществуване на коалицията. След като и Татяня Дончева ги припозна, значи всеки интелигентен човек може да стори същото.

133

Анонимен

преди 10 години

Бегай в Европа, с най-добри чувства ти го казвам. Тук добро няма да видиш. А ще ни доставиш и още една малка радост - ще прецакаш оня кукавия нищоправец, дето не се наяде.

132

Анонимен

преди 10 години

Бай-бай

131

нелегитимен

преди 10 години

Герб не са алтернатива,но Бсп управлява без да е спечелила изборите,дпс ни владее също с никожен брой гласовеТова създава илюзия за безотговорностВиждаме,че изборните резултати не се зачитатНелегитимен кабинет няма да ни донесе нищо добро

130

Анонимен

преди 10 години

Предсрочни избори не трябва да се наричат,а много навременниПровал е тая политика

129

АЗ!

преди 10 години

ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА!!!

128

нагъл

преди 10 години

Тоя слънчасъл ли е?Биха го всеки път Управлява напук на изборните резултатиСега и евродепутат ще става,въпреки,че хората го задраскаха от бюлетинатаМафиот

127

Анонимен

преди 10 години

Рокерът прекалил със сорариумаИскал в Брюксел да е с модерен тен

126

Анонимен

преди 10 години

Да гласуват вота и да отиваме на избориПреференциалният вот е супер

125

Анонимен

преди 10 години

Станишев да си отива

124

...

преди 10 години

ВНИМАНИЕ ! ВСИЧКИ СТРУКТУРИ И ПАТИИ В БГ СА МАФИОТСКИ ! ОТ ТУК НА СЕТНЕ ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ КАК ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ ? ДПС СА ТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ КОЕТО Е НЕРЕДНО , ТАЗИ ПАРТИЯ СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО ТУРСКА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВАЙКИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИТЕ В БГ КОИТО СА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НО ПАК СА ТУРЦИ ? ТОВА Е АБСУРДНО ! ДПС ТРЯБВА ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ КАТО ПАРТИЯ ! ПОСЛЕ , ИМАМЕ ГЕРБ КОИТО СА МОЗЪКА И МАШИНАТА НА УПРАВЛЕНИЕ СЪС СТРАХОТНИ И КОМПЕТЕНТНИ ЕКИПИ ОТ ДРУГА ИМАМЕ БСП ПОД РАЗЛИЧНИ НАИМЕНОВАНИЯ НА ПАТРИИ , КОИТО СА ИЗКУПИЛИ 80% ОТ БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАТ МОНОПОЛИТЕ И И

123

неутрален наблюдател

преди 10 години

Мафията никога няма да му прости! А тя е в съда, в изпълнителната, в законодателната власт, и в медиите, които хвълиха дезинформационна завеса през последните години! Така Ахмед Доган и Станишев взеха властта чрез преврат и управляват с хунта!

122

Мики Маус

преди 10 години

Надявам се "Зелените" да имат някакъс шанс при евевентуални предсрочни избори.Отхвърлянето им като опция може би е поради малкото медийно внимание или липсата на такова.Инициативите и платформите им за развитие и просперитет като цяло,са доста качествени.

121

Анонимен

преди 10 години

Новини 29.05.2031г:"Сергей Станишев, един от най-провалените и анти-български премиери, ще бъде предсрочно освободен от централен софийски затвор за добро поведение само след 15 години зад решетките. Очаква се да му бъде отпусната доживотна минимална пенсия".

120

lukas13

преди 10 години

Управляващите козината си менят , но нрава неее....

119

От ЮАР

преди 10 години

25 години цял народ не може да се пребори с една шепа престъпници от ДС и с криминалната пета колона на тъпите колхозници. Комунистите и московските *** нанесоха повече удари по България отколкото всички врагове в цялата 1300 годишна история. Мизерниците гласуват за тези, които им носят мизерията и им снемат по три кожи!

118

Анонимен

преди 10 години

Не съм фен на Станишев, но и Борисов не ми трябва със замразените доходи, ежегодно повишаване на цените и безотговорното му, гаменско поведение. На тези избори ни подхвърлиха "нови" стари муцуни, за да тестват терена. Господа кукловоди, не си правете прибързани изводи, просто сте далече от истината. И не търсете място в политиката на Пеевски, където и да го сложите, все ще е камък в обувката. Да си яде парите и да се скрие някъде, няма бъдеще за него.

117

Анонимен

преди 10 години

защо не пишете, какво мислят от пес за съсела и кога ще му бият шута? защото той провали и тях!

116

Варна

преди 10 години

сергей ли си какъв си , но си долна комунистическа , която цял живот е живяла на плещите на този народ... Крадлив , продажен и долен доносник , дано ви затворят заедно с приятелчетоти от дпс в една килия да се опъъвате ежедневно... Колко милиарди изтеглхите и още не сте успели да ги откраднете , затова не давате властта... Докато не започнем да ви избиваме , никога нищо няма да се промени

115

Анонимен

преди 10 години

Вот има... доверие не