144

Анонимен

преди 10 години

Управницитена БСП не вдяват ли, че колкото повече се държат за лъжицата, толкова повече губят доверие. Шансовете им намаляват с всеки изминал ден и настройват хората срещу себе си. Ако изкарат пълен мандат, ще имат много по-малко гласове, отколкото ако изборите са час по-скоро. До официалните избори ще са направили безброй издънки.

143

Анонимен

преди 10 години

Докато обясняват колко сме добре, от друта страна Бойко Пенков показва колко сме злеБойко,като сме зле,досега какво си сполТо манданът свърши,ти сега се сети да назначаваш и уволнявашИ то министър се занимава с редови лесорСрам

142

милико

преди 10 години

До Анонименима има нямаш представа колко сме много

141

Анонимен

преди 10 години

До Лоpa/ RAZBIRAM KAKVO ISKATE DA KAJETE, NO ZA SAJALENIE MNOGO OT NAS JIVEIAT NA 100-TITZI KILOMETRI OT STOLITZITE I VSICHKO E SVURZANO S RAZNOSKI, AZ SAM VDOVITZA S 12GODISHNO DETE I NIAMA NA KOI DA GO OSTAVIA, DA NE GOVORIM CHE VSICHKO TOVA SHTE MI STRUVA OKOLO £300.

140

???

преди 10 години

Има ли българи и родолюбци в България ? Ако да, докога ще позволяваме тази група по интереси, наречена партия ДПС, да "врътка броеница" според личния интерес на местни и чужди алчници ? Очевидно в този момент те отново актьорстват, за да опазят единствено себе си! И това въпреки неизпълненото им обещание да корегират разрухата от предходното управление. Има ли патриоти в България, или не ?

139

Анонимен

преди 10 години

Колкото по дълго стоите на власт, толкова по тежко ще загубите следващите избори.

138

Ос

преди 10 години

Тия сълзи не са само за ГЕРБ , а за целия български народ . Както каза един , с камъни ще *** изгониме , веднъж и завинаги

137

Огрин

преди 10 години

Явно с камъни трябва да ги изгоним тея нагли червени ***...

136

питанка

преди 10 години

Какъв е този мазен, потен *** на снимката? Да не е някой ромски ловър на Съсела, който го рути отзад, докато оня рови земята следизборно?

135

CVETA

преди 10 години

За ГЕРБ остават сълзите от проваления вот,а за вас - огромната излагация от проведените избори,както и липсата на какъвто и да е морал и достойнство,за да си подадете оставката сами.

134

Анонимен

преди 10 години

Тука сега е много интересно да наблюдаваме Бюрека какво шоу ще прави. Хем сега ломоти по ТВ че иска предсрочни избори, хем господарите му ще крепят кабинета поне до есента. Та докъдето можеше стигна с лавиране и гьон суратлък, да го видим сега какво ще прави! Накъдето и да мръдне - я избирателите му ще са недоволни, я едните му господари олигарсите, я другите мохамеданите. Ще му загорчее френското шампанско вече.

133

Лора

преди 10 години

До 154Да,разбирам,че почти никой,живеещ в чужбина,няма да се завърне в България,но поне може да гласува.Тъжно е,че почти 2 милиона българи са навън,а по данни в 167 избирателни секции в 35 държави са гласували на евроизборите само 25 360 българи.Всички ни е обзела голяма апатия,ми се струва.Не мисля, че трябва да сме бездушни и безразлични към случващото се в България, нали нашите близки,деца и роднини живеят там. Крещяхме по площадите и плачехме от умиление за тъй жадуваната демокрация.Жалко.

132

До Лора

преди 10 години

Като пожелание е чудесно но практически това няма как да се случи защото само индивид с ясни психически отклонени може да зареже 21 век и модерна демократична среда в която живее и да се върне в робовладелския строй и то като роб.В подкрепа на това давам пример как нашата сънародничка стана евродепутат без нито едно евро за кампания но в Гърция!

131

ГЕРБСП

преди 10 години

ДАНСwithme???пфхахаха!!Искате да ми сложите терориста от ДПС Касим Дал за министър на външните работи ли?Не Мерси!Ето за това мразя ГЕРБавите комунисти повече от серГейски, много нагли, лъжат постоянно, брутални българофоби, туркофоли и русофоби!Защо не питахте КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙ КОЙКОЙ КОЙ КОЙКОЙ КОЙ КОЙКОЙ КОЙ КОЙКОЙ КОЙ КОЙ, га Бойко беше всеки ден на първа страница на Монитор и Телеграф и га Цветанов си пиеше кафето с него?Защо?Защото сте безпардонни Марксисти, за туй

130

гай баньо

преди 10 години

Абе къф е тоа *** на снимката?!?

129

Dinosaurus

преди 10 години

В НС не се работи! Играе театър, леят се сълзи, изричат се мантри и заклинания, разменят се ругатни, лични обиди, ехидни подмятания...за което си увеличиха с 600 лв заплатите, които ние им плащаме. Някакъв нагъл *** Янков припомня как свалиха законното тогава работещо правителство с платени "протести", които си бяха живо хулиганство... но не казва какво сдела БСП с цената на тока за 1 година. Не само не я свали, ами Р. Овч, виден червен енергетик, обоснова поне 10% повишение след евризборите

128

Лора

преди 10 години

Време е хората,и грамотните,и неграмотните,и пенсионираните,и безработните,и ромите,и учащите,и домакините,и тези, пръснати като пилци по четирите краища на света да се върнат и те, и всички дружно да ви захвърлят в миналото на историята!Време е за млади хора, с ново мислене и нови възгледи!!! Писна ми от продажни политици, писна ми от стари политически памперси! Обирайте си розите,и герберите,и фесовете,и лъвчетата,и палячовците...и дим да ви няма!Писна ни от вас!

127

Анонимен

преди 10 години

Сълзите,другарю червен презерв.атив,остават за българите.И другите избори ще дойдат.Ролите ще се разменят.

126

запомнете

преди 10 години

ОТ *** МАС И ОТ КОМУНИСТ ВЛАСТ СЕ ВЗЕМАТ С ДРАНЕ

125

optimist

преди 10 години

до 143 - За съжаление си прав. Докато не опре ножа в кокала ще ги търпим.